Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το κάτω το κεφάλι ήθελε MILF και έπειτα απο αναζήτηση ο κλήρος έπεσε στη Μίλα αφού για την άλλη επιλογή διατηρούσα κάποιες επιφυλάξεις ,τηλ στο γραφείο και το ραντεβού κλείστηκε γρήγορα για νωρίς. Πάω στο πορνοχοτελι της επιλογής μου και κάνω ένα μπάνιο περιμένοντας την Μιλα.Με 3 λεπτά καθυστέρηση σκάει μύτη η μιλφορωσίδα. Απο τις φωτογραφίες ελάχιστες διαφορές μόνο λίγο στο πρόσωπο,ηλικία αρκετά παραπάνω, αγγλικά γρι αλλα δεν χρειαζόντουσαν για να λέμε και την αλήθεια γιατί ξέρει την δουλειά η κυρία.Με νοήματα μου λέει πως πάει για μπάνιο και μετά απο 5 λεπτά βγαίνει με ένα ωραίο σετ ζαρτιέρες.Σώμα πολύ ωραίο ,πολύ στεγνό με ένα καυλωτικό piercing στην κοιλιά βυζία νομίζω είναι ακριβής η καρτέλα αλλα λίγο σκληρά και κωλαράκι μικρό αλλα ωραίο. Άμεσα της λέω να βγάλει τα πάντα και να ξεκινήσει πίπα. Έδινε πόνο με μόνο παράπονο πως δεν μπορούσε dt ,βάζουμε καπότα και της λέω να με καβαλήσει για cow (με χρήση αρκετού τζελ είναι η αλήθεια) . Εδώ η κυρία τα πήγε πολύ καλά δεν κορόιδευε και έβγαζε τρελές κραυγές,κασέτα; Δεν ξέρω και δεν με νοιάζει γιατί το αποτέλεσμα ήταν ωραίο. Γυρισμά για μισιον που έμπαινε σαν τρελός και σαν να γούσταρε όπως διαπίστωσα απο τα υγρά ,όταν ήμουν έτοιμος βγαίνω και την κερνάω στις βυζάρες μεγάλη ποσότητα.Μπάνιο και με ρωτάει αν είμαι έτοιμος οπότε ξεκινάει πίπα όχι τόσο καλή γιατί έφευγε λίγο δόντι αλλα με λίγη καθοδήγηση βελτιώθηκε και επήλθε και πάλι δυνατή στύση ,τώρα σειρά είχε στα 4 να πάρω και λίγο μάτι το νόστιμο κωλαράκι της ,όταν ανέβαζα έκανε σαν τρελή οι διπλανοί πρέπει να μας άκουσαν για τα καλά ,έδινα πόνο αλλα σαν ένα σημείο μου λέει στοπ οπότε το γυρίσαμε σε μισιον που μπήκα μέσα της και με έκλεισε τα πόδια της μέχρι που τελείωσα μέσα στο μπαλόνι. Στα 50 λεπτά είχαμε τελειώσει ,την άφησα να κάνει πρώτη μπάνιο και να φύγει.
Σαν περίληψη η Μιλα είναι ένα τίμιο μιλφ που στα 160 ειναι οκ σαν τιμή και συνολικό πακέτο,ούτε κάτι τρελό αλλα ούτε και φόλα.Δεν την ρώτησα αν μας ξανα έρθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή