Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 3 10
Call-Girls
34935
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Μιας και φεύγει το 2025 , αναπολώντας τα κορίτσια που πέρασα πολύ καλά δεν μπορώ να παραβλέψω το κορυφαίο θύλακο σε εμφάνιση που γαμησα , αλλά και κορυφαίο από συμμετοχή στην ζωή μου .
Δυστυχώς τέτοια κορίτσια τα βλέπουμε σπανιότερα και από τον κομήτη του Χάρλεμ , και την συγκεκριμένη δεν νομίζω να την ξαναδούμε πάλι .
Ήταν πανέμορφη και πραγματικά απολάμβανε κάθε στιγμή ό,τι και να κάναμε παρέα , ομιλία , σεξ χώρο τα πάντα …
Μια γυναίκα υπερβολικά καυλωμενη , που με το παραμικρό πραγματικά έσταζε τόσο που τα σεντόνια θέλαν άμεσα πλυντήριο
Μετά από κάθε ραντεβού , και τα πόδια μου γεμάτα με τα ζουμιά μας .
Ειδικά στο τέλος ωρο ραντεβού δεν έκλεψε καθόλου χρόνο έκατσε και ώρες και γεμάτες , και πηδιόμασταν σαν πρωτόγονοι , ακόμα οι αλαλαγμοί ήταν οι ίδιοι πέρα από λογική , το μυαλό δεν λειτουργούσε όλο το αίμα είχε
Κατέβει στην πουτσα , και μετά το πέρας της συνάντησης ένα απίστευτο κενό , που καμία δεν μπορεί πλέον να αναπληρώσει …
Ένα μεγάλο μπράβο στο γραφείο που πραγματικά έφερε ότι καλύτερο για το 2025 καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όταν σαν μανιακός έψαχνα να βρω ελεύθερο ραντεβού , με βόλεψαν 2 φορές μετά από ακυρώσεις που είχε η κοπέλα .
Όσον αφορά στην κοπέλα , θα μου μείνει αξέχαστη για το επόμενο της ζωής μου , μαζί με την elisabeth από gde .
Мой прекрасный ангел, наверное, ты никогда этого не прочитаешь, но я должна признаться, и я хочу, чтобы ты знала, что ты своим присутствием напугала мое сердце, мою душу и мой разум.
Ты была воплощением совершенства...
Спасибо тебе, и я надеюсь увидеть тебя снова.
Δυστυχώς τέτοια κορίτσια τα βλέπουμε σπανιότερα και από τον κομήτη του Χάρλεμ , και την συγκεκριμένη δεν νομίζω να την ξαναδούμε πάλι .
Ήταν πανέμορφη και πραγματικά απολάμβανε κάθε στιγμή ό,τι και να κάναμε παρέα , ομιλία , σεξ χώρο τα πάντα …
Μια γυναίκα υπερβολικά καυλωμενη , που με το παραμικρό πραγματικά έσταζε τόσο που τα σεντόνια θέλαν άμεσα πλυντήριο
Μετά από κάθε ραντεβού , και τα πόδια μου γεμάτα με τα ζουμιά μας .
Ειδικά στο τέλος ωρο ραντεβού δεν έκλεψε καθόλου χρόνο έκατσε και ώρες και γεμάτες , και πηδιόμασταν σαν πρωτόγονοι , ακόμα οι αλαλαγμοί ήταν οι ίδιοι πέρα από λογική , το μυαλό δεν λειτουργούσε όλο το αίμα είχε
Κατέβει στην πουτσα , και μετά το πέρας της συνάντησης ένα απίστευτο κενό , που καμία δεν μπορεί πλέον να αναπληρώσει …
Ένα μεγάλο μπράβο στο γραφείο που πραγματικά έφερε ότι καλύτερο για το 2025 καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί όταν σαν μανιακός έψαχνα να βρω ελεύθερο ραντεβού , με βόλεψαν 2 φορές μετά από ακυρώσεις που είχε η κοπέλα .
Όσον αφορά στην κοπέλα , θα μου μείνει αξέχαστη για το επόμενο της ζωής μου , μαζί με την elisabeth από gde .
Мой прекрасный ангел, наверное, ты никогда этого не прочитаешь, но я должна признаться, и я хочу, чтобы ты знала, что ты своим присутствием напугала мое сердце, мою душу и мой разум.
Ты была воплощением совершенства...
Спасибо тебе, и я надеюсь увидеть тебя снова.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 14, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

Χαλάλι όμως , όχι για τα καλά και τα αξέχαστα , αλλά για τις επικές φίλες που χω φάει και θα έχω να γελάω .
Άμα κάνεις reverse search τις φωτογραφίες από δω θα σου βγάλει τα αποτελέσματα
Πεσμένο σε βλέπω σήμερα σε απόδοση ….