Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η κοπέλα έχει φύγει από Θεσσαλονίκη εδώ και μήνες αλλά έτυχε να πέσω στη καρτέλα της τώρα. Μου είπε ότι ενδεχομένως να ξαναέρθει στην Ελλάς στο μέλλον, οπότε ίσως φανεί χρήσιμη η παρούσα αξιολόγηση.

Συνάντηση λίγες μέρες μετά τον 15αύγουστο, άδεια πόλη και μια δελεαστική αγγελία με ώθησε στο να την επισκεφθώ για 1 ώρα στον χώρο της. Ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματος, μου προκλήθηκε ακαριαία στύση. Εξαιρετική εμφάνιση προσώπου και σώματος, λίγο καλύτερη απ' ότι στις φωτό. Ο χώρος της καθαρός μεν, μερικώς ακατάστατος δε.
Βγαίνοντας από το ντους, γδύνεται και ξεκινάμε μερικά προκαταρκτικά στα όρθια. Πολύ καλό στοματικό (με προφυλακτικό καθώς το ελεύθερο είχε επιπλέον χρέωση) και δυνατό σεξ στις 3 βασικές στάσεις κατά το οποίο η "Ana" (ή "Carol" όπως λεγόταν παλιότερα) έδωσε πόνο αλλά έδειχνε να μην το γουστάρει και τόσο (ίσως ήταν η ιδέα μου). Λόγω ασθενούς κλιματιστικού σώματος και υψηλής θερμοκρασίας ιδρώσαμε και οι 2. Ζήτησα να κάνω ξανά μπάνιο αλλά αυτή δεν έκανε.
Καλή συνεννόηση γενικά, τόσο στα μηνύματα όσο και δια ζώσης.
Καλή συμπεριφορά κοπέλας, ήταν χαμογελαστή και δεν είπε όχι σε τίποτα.
Το βασικό πακέτο υπηρεσιών με ικανοποίησε πλήρως.
Γενικά ήταν από τις καλές συναντήσεις. Αν πράγματι ξαναγυρίσει, θα την έχω υπόψη.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν