Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.3 2 10
Γενική βαθμολογία

1.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πολυ περιεργη συναντηση καπακι απο αλλη περιεργη συναντηση. Αργησε 20 λεπτα.
Χτυπησε την πορτα σα ναθελε να την γκρεμισει. Μπηκε ουτε με κοιταξε. Σα ναχε τσακωθει με το ταξιτζη και να μην ηξερε που να ξεσπασει. Καθησε στο κρεβάτι με τα ρουχα και πηρε τα χρήματα. Μακρυα βεβαια σχεδον εκτος κρεβατιού . Γλωσσα σωματος.. . Πες μου τι θες να κανουμε λεει . Λεω δεν ξερεις? Οχι λεει. Λεει θελω να κανω ενα ντουζ παω στο μπανιο. Παιρνει κ την τσαντα της. Βγαινει σε 10 δευτερόλεπτα ξανακαθεται κοιταει απο μακρυα λεμε. Λεω εκανες μπανιο ? Λεει επλυνα τα χερια μου. Για πες τι θες να κανουμε. Λεω θελω να παρεις τα μπογαλακια σου και να φυγεις. Δεν ειχε πρόβλημα. Ασε κ τα χρήματα.. οκ λεει. Αυτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 29, 2025
Στο χώρο μου
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτατος
89
Πόντοι:
16.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, ggalatsi, Enter_Analman και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2025
Εύγε!!!
review reaction 3 review reaction 1 anonX|, hornyasfuck
30 Δεκεμβρίου, 2025
Άξιος!
review reaction 3 hornyasfuck, anonX|
30 Δεκεμβρίου, 2025
χαχαχα. πολύ εποικοδομητική συνάντηση και για τους 2 σας...
review reaction 1 Panikos27, hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2025
Ωραίος!
review reaction 1 hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2025
ΣΩΣΤΟΣ!!! Απλα να ρωτήσω το 4 προσωπο 3 σωμα ισχυει; Ειναι τοσο χαλια; Ασχετο με την συμπεριφορα
31 Δεκεμβρίου, 2025
Ρε τύπε 1,55 είναι το κορίτσι. Το αίμα ανεβαίνει πολύ γρήγορα στον εγκέφαλο, γι αυτό οι κοντές είναι μόνιμα εκνευρισμένες.
review reaction 3 Enter_Analman, ggalatsi, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
31 Δεκεμβρίου, 2025
Το 3 και το 4 μαλλον ειναι χαμηλο. Δεν εδωσα πολυ σημασία. Βαλε 7 στο πρόσωπο αλλα σωμα με ρουχα 4 καλα ειναι χαχα. Το αιμα ανεβαίνει γρηγορα δεν λεω αλλα μαλλο ν ηταν απο πριν ψηλα... δεν εγινε κατι να χαλαστει μπηκε χαλασμενη. Ισως με το γραφειο..
03 Ιανουαρίου, 2026
Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας, μπράβο!
πιστευώ οτι η στάση και τον 2 σας ΄ήταν αξιοπρεπεστατή και σωστή. Η κοπέλα δεν ήθελα να γαμηθεί και στο έδειξε ξεκάθαρα και εσύ σωστός και κύριος την έστείλες στο καλό και κρ΄άτησες τα λεφτάκια σου και κυριως την καλή σου διάθεση .
επίσης σε ευχαρίστω γιατί με τέτοιο φατσάκι που έχει η κοπελίτσα ήμουν έτοιμος και με γλίτωσες!!!
review reaction 1 Panikos27, cento
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8