Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 3 10
Call-Girls
22559
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Παρασκευή απόγευμα, ημερομηνία ακριβής όπως πάντα, μετά τη δουλειά και πριν ξεκινήσει το εορταστικό κλίμα το σκηνικό έμοιαζε ιδανικό.
Οι ορέξεις και τα κέφια στα ύψη, δε χωρούσαν αναβολές.
Η επιλογή εύκολη.
Οι φωτογραφίες της κοπέλας μου κίνησαν το ενδιαφέρον αμέσως.
Ήλπιζα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό το αθώο και πονηρό που φανταζόμουν βλέποντας τις φωτογραφίες της και θα ήθελα να περάσω μια ώρα.
Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και απλή.
Έγραψα τι, πού και πότε ήθελα και πήρα θετική απάντηση.
Η συνάντηση στο Πρίαμο της Ηλιούπολης αυτή τη φορά, επειδή το μετρό είναι ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και βόλευε πολύ.
Η μικρή καθυστέρηση για την οποία, ενημερώθηκα έγκαιρα δε με επηρέασε αντίθετα μου έδωσε λίγο χρόνο παραπάνω να διώξω λίγο περισσότερη ρουτίνα και καθημερινότητα.
Όταν η πόρτα του δωματίου χτύπησε, είχα μια περιέργεια και μικρή αγωνία αν θα είναι έστω λίγο κοντά σε αυτό που ήθελα.
Μόνο μια κριτική υπήρχε τότε, η οποία δεν ήταν αποτρεπτική, το αντίθετο θα έλεγα.
Η Κριστίνα εμφανίστηκε με ένα μπεζ παλτό.
Εσωτερικά μια κοντή μοβ προς μπλε ζακέτα με ωραίο άνοιγμα να διακρίνεται το μπούστο της το ποιο ασφυκτιούσε στο όμορφο σουτιέν που διακρινόταν.
Ήθελα τόσο πολύ να το απελευθερώσω....
Φορούσε δερμάτινη κοντή φούστα και εσωτερικά καλσόν.
Λεπτό αθώο προσωπάκι με γυαλιά που της πήγαιναν πολύ, αλλά χωρίς αυτά ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών.
Πολύ λεπτή, τόσο όσο να φαίνεται καλλίγραμμη και όχι λιποβαρής.
Για το στήθος, όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι, είχε μια κατιούσα αλλά για εμένα, όχι σε ενοχλητικά πλαίσια.
Θα το προτιμούσα και μικρότερο.
Όντως κοντούλα όπως αναφέρεται στην καρτέλα.
Περιποιημένη, καθαρή, όμορφα άκρα χωρίς υπερβολές, μύριζε ωραία.
Χαμόγελο πανέμορφο, μάτια να σε διαπερνούν.
Δε χόρταινα να την κοιτάζω.
Αμέσως έγιναν οι πρώτες κουβέντες και προς μεγάλη μου χαρά στις προτάσεις να πιει κάτι επέλεξε μια μπυρίτσα.
Μου είπε για την πατρίδα της τη Λετονία, τις σπουδές της και γενικά τη δουλειά της.
Αυτό έκανε τη συνάντηση πιο χαλαρή.
Της έκανε εντύπωση το ξενοδοχείο που φαινόταν ότι είχε αποκλειστική χρήση την ημιδιαμονή επειδή μπαίνοντας έβλεπε σεξ τόις και σχετικά.
Ήπιαμε την μπύρα μας σε ένα ευχάριστο κλίμα γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και σύντομα μπήκε να ετοιμαστεί στο μπάνιο.
Βγήκε με τα ρούχα όπως της είχα ζητήσει και σαν 2 που είχαν γνωριστεί πίνοντας μια μπύρα και γουστάρονταν καταλήξαμε να γδυνόμαστε μέσα σε αγκαλιές και φιλιά και χάδια.
Δεν είπε κάπου όχι.
Ήταν δεκτική σε όλα και φαινόταν να το απολαμβάνει (ή να μη δείχνει δυσφορία).
Τρεις στάσεις αλλάξαμε, δεν το παράκανε στο λιπαντικό και μόλις η πρώτη κατάθεση έλαβε τέλος, ασχολήθηκα αποκλειστικά με το μουνάκι της το οποίο ήταν καθαρό χωρίς μυρωδιές.
Φαινόταν να απολαμβάνει το γλυφομούνι και οι αντιδράσεις έδειχναν κάτι τέτοιο.
Πρωτοβουλίες ελάχιστες πήρε και δε με χάλασε.
Ακολουθούσε και συμμετείχε.
Να μην κουράζω άλλο θα την ξανασυναντούσα(*) αφού είναι η κοπέλα των φωτογραφιών αν και με λίγο λιγότερη λάμψη, όμως στο να με ταξιδέψει το κατάφερε απόλυτα.
Μου είπε δε θα έμενε πολύ και όντως απολογούμαι που δεν πρόλαβα να κάνω έγκαιρα κι εγώ την κριτική μου.
Μακάρι να ξαναέρθει και πιθανότατα έλλειψη γνήσιας μην πειραγμένης ομορφιάς θα την ξανασυναντούσα παρόλο που βάζω "ίσως".
Βάζω όμως ίσως επειδή σπάνια επαναλαμβάνω ραντεβού και ποτέ δε γράφω για επαναλήψεις, εκτός αν υπάρχει έντονη διαφοροποίηση από προηγούμενη φορά.
Λεφτά δε ζήτησε μπροστά.
Δέχτηκε με χαρά και το δωράκι ένα μικρό ατομικό πανατόνε που της είχα δίπλα τους, στο κλίμα των εορτών.
Αυτά τα λίγα καλές γιορτές καλή χρονιά με υγεία ευτυχία χαρά και όνειρα.

Οι ορέξεις και τα κέφια στα ύψη, δε χωρούσαν αναβολές.
Η επιλογή εύκολη.
Οι φωτογραφίες της κοπέλας μου κίνησαν το ενδιαφέρον αμέσως.
Ήλπιζα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό το αθώο και πονηρό που φανταζόμουν βλέποντας τις φωτογραφίες της και θα ήθελα να περάσω μια ώρα.
Η συνεννόηση με το γραφείο εύκολη και απλή.
Έγραψα τι, πού και πότε ήθελα και πήρα θετική απάντηση.
Η συνάντηση στο Πρίαμο της Ηλιούπολης αυτή τη φορά, επειδή το μετρό είναι ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο και βόλευε πολύ.
Η μικρή καθυστέρηση για την οποία, ενημερώθηκα έγκαιρα δε με επηρέασε αντίθετα μου έδωσε λίγο χρόνο παραπάνω να διώξω λίγο περισσότερη ρουτίνα και καθημερινότητα.
Όταν η πόρτα του δωματίου χτύπησε, είχα μια περιέργεια και μικρή αγωνία αν θα είναι έστω λίγο κοντά σε αυτό που ήθελα.
Μόνο μια κριτική υπήρχε τότε, η οποία δεν ήταν αποτρεπτική, το αντίθετο θα έλεγα.
Η Κριστίνα εμφανίστηκε με ένα μπεζ παλτό.
Εσωτερικά μια κοντή μοβ προς μπλε ζακέτα με ωραίο άνοιγμα να διακρίνεται το μπούστο της το ποιο ασφυκτιούσε στο όμορφο σουτιέν που διακρινόταν.
Ήθελα τόσο πολύ να το απελευθερώσω....
Φορούσε δερμάτινη κοντή φούστα και εσωτερικά καλσόν.
Λεπτό αθώο προσωπάκι με γυαλιά που της πήγαιναν πολύ, αλλά χωρίς αυτά ήταν η κοπέλα των φωτογραφιών.
Πολύ λεπτή, τόσο όσο να φαίνεται καλλίγραμμη και όχι λιποβαρής.
Για το στήθος, όπως αναφέρουν οι συνάδελφοι, είχε μια κατιούσα αλλά για εμένα, όχι σε ενοχλητικά πλαίσια.
Θα το προτιμούσα και μικρότερο.
Όντως κοντούλα όπως αναφέρεται στην καρτέλα.
Περιποιημένη, καθαρή, όμορφα άκρα χωρίς υπερβολές, μύριζε ωραία.
Χαμόγελο πανέμορφο, μάτια να σε διαπερνούν.
Δε χόρταινα να την κοιτάζω.
Αμέσως έγιναν οι πρώτες κουβέντες και προς μεγάλη μου χαρά στις προτάσεις να πιει κάτι επέλεξε μια μπυρίτσα.
Μου είπε για την πατρίδα της τη Λετονία, τις σπουδές της και γενικά τη δουλειά της.
Αυτό έκανε τη συνάντηση πιο χαλαρή.
Της έκανε εντύπωση το ξενοδοχείο που φαινόταν ότι είχε αποκλειστική χρήση την ημιδιαμονή επειδή μπαίνοντας έβλεπε σεξ τόις και σχετικά.
Ήπιαμε την μπύρα μας σε ένα ευχάριστο κλίμα γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και σύντομα μπήκε να ετοιμαστεί στο μπάνιο.
Βγήκε με τα ρούχα όπως της είχα ζητήσει και σαν 2 που είχαν γνωριστεί πίνοντας μια μπύρα και γουστάρονταν καταλήξαμε να γδυνόμαστε μέσα σε αγκαλιές και φιλιά και χάδια.
Δεν είπε κάπου όχι.
Ήταν δεκτική σε όλα και φαινόταν να το απολαμβάνει (ή να μη δείχνει δυσφορία).
Τρεις στάσεις αλλάξαμε, δεν το παράκανε στο λιπαντικό και μόλις η πρώτη κατάθεση έλαβε τέλος, ασχολήθηκα αποκλειστικά με το μουνάκι της το οποίο ήταν καθαρό χωρίς μυρωδιές.
Φαινόταν να απολαμβάνει το γλυφομούνι και οι αντιδράσεις έδειχναν κάτι τέτοιο.
Πρωτοβουλίες ελάχιστες πήρε και δε με χάλασε.
Ακολουθούσε και συμμετείχε.
Να μην κουράζω άλλο θα την ξανασυναντούσα(*) αφού είναι η κοπέλα των φωτογραφιών αν και με λίγο λιγότερη λάμψη, όμως στο να με ταξιδέψει το κατάφερε απόλυτα.
Μου είπε δε θα έμενε πολύ και όντως απολογούμαι που δεν πρόλαβα να κάνω έγκαιρα κι εγώ την κριτική μου.
Μακάρι να ξαναέρθει και πιθανότατα έλλειψη γνήσιας μην πειραγμένης ομορφιάς θα την ξανασυναντούσα παρόλο που βάζω "ίσως".
Βάζω όμως ίσως επειδή σπάνια επαναλαμβάνω ραντεβού και ποτέ δε γράφω για επαναλήψεις, εκτός αν υπάρχει έντονη διαφοροποίηση από προηγούμενη φορά.
Λεφτά δε ζήτησε μπροστά.
Δέχτηκε με χαρά και το δωράκι ένα μικρό ατομικό πανατόνε που της είχα δίπλα τους, στο κλίμα των εορτών.
Αυτά τα λίγα καλές γιορτές καλή χρονιά με υγεία ευτυχία χαρά και όνειρα.

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή