Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 4 10
Call-Girls
18556
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μυαλό δεν βάζω και η αγάπη μου για το πιπίνια της πρώην ΕΣΣΔ με εχει κανει να ξοδέψω χρήματα σε μέτρια εως κακά ραντεβου. Αρχικα, Η κοπελα δεν εχει τη γυαλάδα και το υψος των φωτογραφιών,καλο σώμα αλλα και αρκετα πιο αδύνατη απο το να χαρακτηριστεί μοντελε,τείνει προς το skinny. Το πρόσωπο της εντονα βαμμένο, δεν ειναι άσχημη αλλα ουτε κ όμορφη οπως στις φωτογραφίες. Βυζάκι μέτριο,δεν ανταποκριθηκε στο γλύψιμο. Φιλι πεταχτο με κλειστο στομα και δυστηχως χωρις φιλι έστω με χειλη δύσκολα καβλωνω. Αγγλικα μέτρια. Κατάφερα να σπάσω τον πάγο με 2-3 μαλακιες που ειπα και γελούσαμε αλλα δεν υπήρξε χημεία. 1ος γύρος ξεκινήσαμε κατευθειαν αεροπιπα με πολυ σαλιο,κ μετα την πηρα σε 2 στασεις,πρώτα αυτη πανω μου κ μετα εγω απο πανω(αγαπημένη της μου ειπε) όπου και ηρθε σύντομα η πρωτη κατάθεση. Μετα μπανακι απο πλευράς μου και θέλησε να ξαναρχισουμε αμεσως αλλα της ειπα να αράξουμε λιγο γιατι θελει χρονο να γεμίσει ο τσολιάς μου ξανα.Στο ενδιάμεσο,την εβαλα να μου κανει μασαζ (κακο)να περάσει η ωρα, καναμε αγκαλιές που της επιζητούσε και για 2ο γύρο άρχισε ξανα αεροπιπα με πολυ σαλιο. Δυστηχως δεν μπόρεσα να καυλωσω ξανα και δεν μου σηκωνόταν,γιατι δεν υπηρχε καποια χημεία,ηταν λιγο ψυχρή η φαση. Την εβαλα να τη γλειψω εγω,καυλωσε λιγο και εβλεπα οτι ηθελε να τη ξαναγαμησω αλλα δυστηχως οπως ειπα η χημεια ειχε παει περίπατο. Αποτέλεσμα να με γλύφει για τ τελευταίο τέταρτο μεχρι και το τελευταιο λεπτο της ωρας. Της αναγνωρίζω την προσπάθεια βέβαια αλλα για εμενα δεν ηταν αρκετό. Ως ραντεβου δεν θα το έλεγα επιτυχημένο, νομιζω οτι απο την κοπελα,αν και έκανε τίμια προσπαθεια να με ξανακαυλωσει,λειπει το πάθος το οποιο έρχεται με φιλιά,χάδια,κουνηματα, κοιταγματα κλπ κόλπα που μια γυναικα ξερει να κανει για να φτιαξει έναν άνδρα. Η μικρη εχει έναν ιδιόρρυθμο χαρακτηρα πανω στη δουλεια και νομίζω απαιτείται πολυ προσπάθεια και εμπειρία για να την ξεκλειδώσει κάποιος και να περάσει καλα.
Όσον αφορά το γραφείο, επειδη το ραντεβου έγινε σε σπιτι κ υπηρχε ενα πρόβλημα με τ κουδούνι που ειχε αλλο ονομα,επέμεναν μεχρι κ την τελευταία στιγμή για την ακριβή τοποθεσία/διαμερισμα που θα ερχόταν η κοπέλα, για λόγους ασφαλείας. Αν και αυτο προκαλεσε καποιο μπερδεμα αρχικα, προσωπικα το εκτίμησα γιατι δείχνουν οτι ειναι επαγγελματιες και νοιάζονται για την ασφάλεια των κοριτσιών.
Όσον αφορά το γραφείο, επειδη το ραντεβου έγινε σε σπιτι κ υπηρχε ενα πρόβλημα με τ κουδούνι που ειχε αλλο ονομα,επέμεναν μεχρι κ την τελευταία στιγμή για την ακριβή τοποθεσία/διαμερισμα που θα ερχόταν η κοπέλα, για λόγους ασφαλείας. Αν και αυτο προκαλεσε καποιο μπερδεμα αρχικα, προσωπικα το εκτίμησα γιατι δείχνουν οτι ειναι επαγγελματιες και νοιάζονται για την ασφάλεια των κοριτσιών.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Όταν λέμε μοντελε ενοουμε από skinny προς χτικιάρικο , αλά ψηλό !
Δεν έχω διαβάσει καν όλη την κριτική αλλά πιστεύω τέτοια λάθη θα πρέπει να διορθώνονται άμεσα για αποφυγή παρεξηγήσεων στο μέλλον .
Χρόνια πολλά
Στο έκανε δώρο , δεν το πλήρωσες , έκανες κάποιο λάθος εσύ όσον αφορά τη τιμή ;