Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 3 10
Call-Girls
14187
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Δεν θα συμφωνησω καθολου με την προηγουμενη κριτικη σε κανενα σημειο της.
Εγω συναντησα μια γλυκυτατη, ευγενικη, δεκτικη, ντροπαλη αλλα συναμα πανεμομορφη νεα κοπελα.
Εμφανισιακα θα μπορουσε να ειναι ανετα η Rapunzel του Disney σε real life και η αληθεια ειναι πως οι φωτο του σαιτ την αδικουν μια που ειναι πολυ ποιο λαμπερη και ομορφη στην πραγματικοτητα.
Περιποιημενη, μοσχομυρωδατη, κοκετα, ευγενεστατη και συμπαθητικη σαν ανθρωπος.
Χαμηλων τονων, προσγειωμενη, χωρις ιχνος επαρσης η ψωνισματος (Κλασσικα χαρακτηριστικα σε πιπινες του χωρου)
Επικοινωνιακα τα καταφερνει αψογα χωρις μεταφραστη μια που η ελλειψη καλων αγγλικων υπερνικαται απο την προθυμια της για συνενοηση.
Σωμα σε μικρο μινι πετιτ πακετο αλλα σε τελειες αναλογιες - Μια γυναικα σε μικρογραφια!
Αδικο και κριμα που η ιδια ειναι ανασφαλης με το σωμα της, (δεν της αρεσει το μικρο της στηθος (Α) και τα σαρκωδη κατω χειλια της) ενω αλλα φροκαλα ειναι γεματα αυτοπεποιθηση και τουπε.
Λογω αυτου βγαζει εντονα μια ντροπαλοτητα/ανασφαλεια μεχρι να την αποδεχτεις και να της ζεστανεις την ψυχη.
Στο σεξ .... Για gfe καταστασεις - θα ξεκλειδωσει και θα σπαρταρισει στα χερια σου σε χαμηλους ρυθμους αλλα λογω καλοσυνης θα σε ανεχτει ακομη και να μην της αρεσει τελειως κατι που κανεις και θελεις.
Στα αρνητικα ειναι το οτι στο 40 λεπτο που τελειωσαμε τα παντα αρχισε να ντυνεται μεχρι να την επαναφερω/σταματησω.
Γενικα παντως ειναι ενα νεο, ψυχικα αμολυντο (οτι αντιθεση και εαν κανει αυτο) κοριτσι που δεν θα παρει προτοβουλιες και ουτε ειναι για αγριοτητες αλλα εχει απλετη δεκτικοτητα και γλυκυτητα να προσφερει.
Εγω συναντησα μια γλυκυτατη, ευγενικη, δεκτικη, ντροπαλη αλλα συναμα πανεμομορφη νεα κοπελα.
Εμφανισιακα θα μπορουσε να ειναι ανετα η Rapunzel του Disney σε real life και η αληθεια ειναι πως οι φωτο του σαιτ την αδικουν μια που ειναι πολυ ποιο λαμπερη και ομορφη στην πραγματικοτητα.
Περιποιημενη, μοσχομυρωδατη, κοκετα, ευγενεστατη και συμπαθητικη σαν ανθρωπος.
Χαμηλων τονων, προσγειωμενη, χωρις ιχνος επαρσης η ψωνισματος (Κλασσικα χαρακτηριστικα σε πιπινες του χωρου)
Επικοινωνιακα τα καταφερνει αψογα χωρις μεταφραστη μια που η ελλειψη καλων αγγλικων υπερνικαται απο την προθυμια της για συνενοηση.
Σωμα σε μικρο μινι πετιτ πακετο αλλα σε τελειες αναλογιες - Μια γυναικα σε μικρογραφια!
Αδικο και κριμα που η ιδια ειναι ανασφαλης με το σωμα της, (δεν της αρεσει το μικρο της στηθος (Α) και τα σαρκωδη κατω χειλια της) ενω αλλα φροκαλα ειναι γεματα αυτοπεποιθηση και τουπε.
Λογω αυτου βγαζει εντονα μια ντροπαλοτητα/ανασφαλεια μεχρι να την αποδεχτεις και να της ζεστανεις την ψυχη.
Στο σεξ .... Για gfe καταστασεις - θα ξεκλειδωσει και θα σπαρταρισει στα χερια σου σε χαμηλους ρυθμους αλλα λογω καλοσυνης θα σε ανεχτει ακομη και να μην της αρεσει τελειως κατι που κανεις και θελεις.
Στα αρνητικα ειναι το οτι στο 40 λεπτο που τελειωσαμε τα παντα αρχισε να ντυνεται μεχρι να την επαναφερω/σταματησω.
Γενικα παντως ειναι ενα νεο, ψυχικα αμολυντο (οτι αντιθεση και εαν κανει αυτο) κοριτσι που δεν θα παρει προτοβουλιες και ουτε ειναι για αγριοτητες αλλα εχει απλετη δεκτικοτητα και γλυκυτητα να προσφερει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8

γλειφομουνι γουσταρει?
το ότι είναι ότι σου κάτσει εκείνη τη στιγμή, δηλαδή τι τύχη θα έχει ο καθένας μας
την ώρα του ραντεβού του,ειδικά με τις πιτσιρίκες και με τις πιο μικρές ηλικίες γενικά
λόγω απειρίας η υπεροψίας της εκάστοτε συνοδού ή μπορεί να παίζουνε ρόλο και άλλοι παράγοντες
και ο λόγος που τα λέω αυτά είναι επειδή με την συγκεκριμένη [χωρίς παρεξηγήσεις] εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα θέμα
και φιλιά μου έδωσε και γλυφομούνι με άφησε να της κάνω και έδειξε να το απολαμβάνει κιόλας αφού την ώρα που την έγλυφα μου χάιδευε το κεφάλι
πραγματικά λες και τραβάς λαχνό και περιμένεις την κλήρωση ένα πράγμα, γιατί μου έχει τύχει και ακριβώς αντίθετη περίπτωση, τι να πω... καλή μας τύχη