Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.9 2 10
Γενική βαθμολογία

3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αρνητικό για μένα πλέον από το να γράφω άσχημα για μια κοπελίτσα από την άλλη άκρη του κόσμου, αλλά κάπου ώπα ρε μαλάκες, τί τις φέρνετε αυτές τις φαβελιάρες εδώ να μας χαλάνε τη διάθεση;

Συνάντηση μετ εμποδίων καθώς μισή ώρα από το ραντεβού μου ζήτησαν αλλαγή ώρας και αφού δεν βρήκα κάτι αξιόλογο ως εναλλακτική είπα να μην το ακυρώσω πιο πολύ από περιέργεια να τη δω, παρά από καθαρή όρεξη καθώς η διάθεσή μου ήδη είχε χαλάσει.
Συμπαθητική εμφάνιση αλλά από το βλέμα της με το που άνοιξε η πόρτα ήξερα ήδη ότι είχα πάει κουβά για άλλη μια φορά.
Με κράτησε το μουτράκι της και η γενική περιποιημένη εικόνα της και είπα να κάτσω μήπως και κάνω λάθος.
Αφού ανταλλάξαμε 2 τυπικές κρύες κουβέντες πήγα να πλυθώ για 38η φορά μέσα στην ημέρα για να ξεκινήσουμε τη σεμνή τελετή....

Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να περιγράψω τίποτα, θα αναφέρω μόνο εμφανησιακά ότι μόλις γδυθεί κάνει εμφάνιση ένα μικρό μπυροσωσίβιο στην κοιλιά της, τίποτα τραγικό, αλλά όταν δεν έχεις τα looks τουλάχιστον φροντίζεις να έχεις το σέρβις που θα σε βγάλει από τη Φυλλής και το 10άρικο που φυσιολογικά αξίζεις.
Παρόλα αυτά έχουμε άλλη μια κοπελίτσα που ήρθε να κάνει περιουσία πάνω στο σβέρκο μας και να λέμε και ευχαριστώ που τη βρήκαμε ελεύθερη......
Έφυγα άχυστος γιατί.... η αίσθηση που μου προκαλεί το προφυλακτικό όταν χύνω μέσα είναι ότι χειρότερο μπορώ να νιώσω πάνω στο σεξ, γι'αυτό ζητάω ψυχαναγκαστικά τουλάχιστον το cim σαν υπηρεσία (δεν το παρέχει), οπότε όταν ήμουν σχεδόν έτοιμος να τελειώσω της ζήτησα να τελειώσω πάνω της στα 0,5 βυζγιά της.....
Ξεκίνησε μια άτεχνη μαλακίτσα, λίγο χειρότερη από την άτεχνη πίπα της, και αφού άρχισα να χάνω τη στύση μου πήρα "την κατάσταση" στα χέρια μου.
Εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκα τί σκατά κάνω σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου να τραβάω μαλακία δίπλα σε ένα πτώμα και δεν πάω καλύτερα σπίτι μου να βάλω μια ποιοτική τσόντα να τον παίξω καλύτερα, και σταμάτησα και ξεκίνησα να ντύνομαι.

Δεν ξέρω τί περνούσε για άλλη μια φορά από το μυαλό μου όταν έχω πει τόσες και τόσες φορές στον εαυτό μου ότι δεν θα ξαναπάρω φαβελιάρα λατίνα και πάλι το έκανα.....

Καλά βόλια σε όλους...:rockon::rockon::rockon:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 25, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
mallias20
Τιμημένος
220
Πόντοι:
62.518
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 TOMCRUISE, blizardeye, HoneyVoskos και 29 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Δεκεμβρίου, 2025
Φιλε.... Το Σχολιο σου Με επιβεβαιωνει ! Η Αρχη μου ειναι = Παμε παντα στην Δοκιμασμενη Λυση ! Ειτε Στανταρακι ! Ειτε κατι που απο Προσωπικο φιλο , φιλους , μυστες
εμπιστους απο εδω ! Μου Προτεινουν!!!!!!....... ΠΟΤΕ Δε μπλεκω στο αγνωστο με σημαια την Ελπιδα !!!!...

Καλο Υπολοιπο !!! Και Να Προσεχεις !!!!!.....
review reaction 1 hornyasfuck
27 Δεκεμβρίου, 2025
Ειδικά εκείνες που σας στέλνουν εκεί πάνω, καλύτερα να σας καθαρίζουν το σπίτι!
review reaction 3 hornyasfuck, Senteron
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2