Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 27 10
Call-Girls
82724
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Tην Ρονι την επελεξα ως safe επλογη μετά απο κανα 2 αποτυχημένα ραντεβού και με προτροπή του γραφείου. Την κοπέλα την εχω δει 2-3 φορες τα τελευταία 4 χρόνια που έρχετε στην χώρα μας αλλα όχι τα τελευταία 2 χρόνια. Η επικοινωνία με το γραφείο οπως πάντα εύκολη , γρήγορη και ουσιαστική.
Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέριες διότι εχω ξαναγράψει κριτική. Επιγραμματικά λοιπόν η κοπέλα είναι 30 something πλέον , ωραίο κορμί, κεντροασιατικά χαρακτηριστικα προσώπου , καλο φυσικό στήθος.
Στό σόσιαλ χαμογελαστή, ευχάριστη και ευγενική με αρκετα καλα πλεον αγγλικα αλλα και κάποια ελληνικά. Μιλήστε της και στα ελληνικα καθώς καταλαβαίνει αρκετα και το παλευει.
Στον αγώνα είναι καθαρά για Gfe καταστάσεις , φιλάει ωραία , πιπώνει ακόμη καλύτερα, δεχεται περιποιήση αλλα οχι δαχτυλα. Στο σεξ στην αποζητά αργούς ρυθμούς αρχικά και αυξησξ της εντασης και του ρυθμού προοδευτικά. Οταν αρχίσει τα ρώσικα σφυροκοπηστε την . Τα καταφέρνει σε όλες τις βασικές στασεις. Τελείωμα στο σώμα στον π΄ρωτο γυρό και ωραίο CIM στο επαναληπτικό. Αυτο που θα ξενίσει κα΄ποιούς είναι η τάση της να στον ψεκάζει πρίν τον πάρει στο στόμα. Εγω θα την ήθελα και λίγο πιο αυθόρμητη.
Συνοψίζοντας η Ρόνι είναι μια τίμια επιλογη΄για σοφτ Gfe καταστασεις που ευκολα μπορει να καλυψει τον μεσο αγαπούλη ακόμα και σε πολύωρες συναντήσεις. Δεν συνίσταται όμως για PSE καταστάσεις και αγριαδες .
Δεν θα σας κουράσω με λεπτομέριες διότι εχω ξαναγράψει κριτική. Επιγραμματικά λοιπόν η κοπέλα είναι 30 something πλέον , ωραίο κορμί, κεντροασιατικά χαρακτηριστικα προσώπου , καλο φυσικό στήθος.
Στό σόσιαλ χαμογελαστή, ευχάριστη και ευγενική με αρκετα καλα πλεον αγγλικα αλλα και κάποια ελληνικά. Μιλήστε της και στα ελληνικα καθώς καταλαβαίνει αρκετα και το παλευει.
Στον αγώνα είναι καθαρά για Gfe καταστάσεις , φιλάει ωραία , πιπώνει ακόμη καλύτερα, δεχεται περιποιήση αλλα οχι δαχτυλα. Στο σεξ στην αποζητά αργούς ρυθμούς αρχικά και αυξησξ της εντασης και του ρυθμού προοδευτικά. Οταν αρχίσει τα ρώσικα σφυροκοπηστε την . Τα καταφέρνει σε όλες τις βασικές στασεις. Τελείωμα στο σώμα στον π΄ρωτο γυρό και ωραίο CIM στο επαναληπτικό. Αυτο που θα ξενίσει κα΄ποιούς είναι η τάση της να στον ψεκάζει πρίν τον πάρει στο στόμα. Εγω θα την ήθελα και λίγο πιο αυθόρμητη.
Συνοψίζοντας η Ρόνι είναι μια τίμια επιλογη΄για σοφτ Gfe καταστασεις που ευκολα μπορει να καλυψει τον μεσο αγαπούλη ακόμα και σε πολύωρες συναντήσεις. Δεν συνίσταται όμως για PSE καταστάσεις και αγριαδες .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 23, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
370€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Δεκεμβρίου, 2025
Ακόμη να τελειώσει αυτή με το δάνειο που είχε?

HoneyVoskos
27 Δεκεμβρίου, 2025
@HoneyVoskos Σιγα μην το ξεπληρώσει . Ανακαινησε το σπίτι που εχει στο χωριό μου είπε.
S
srek7
28 Δεκεμβρίου, 2025
Όλες δάνεια για σπίτια έχουν

BigMountain
28 Δεκεμβρίου, 2025
@HoneyVoskos @bigmountain Θά παραφράσω τὸν περμπάντη Bill Clinton: "It's capitalism, stupid!"
hornyasfuck
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4