Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 10 10
Call-Girls
44721
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η Erin είναι ένα υπέροχο πλάσμα από όλες τις απόψεις.
Πιπίνακι χαμηλών τόνων αλλά στο σεξ μεταμορφώνεται σε ιδανική εταίρα.
Κορμί φυσικό με αψεγάδιαστο βυζί στητό και φυσικό. Μπράβο της που δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι όπως άλλες συμπατριώτισες της. Για τον κώλο της τι να πώ; Απλά τέλειος.
Στην καθαριότητα είναι τόσο σχολαστική που θα μπορούσε άνετα να διαφημίζει το Detol.
Στο σέρβις πιάνει το άριστα. Σημαντικό plus ότι στην πίπα περνάει με την γλώσσα της και τα αρχίδια που εμένα βασικά με καυλώνει τρελά.
Λεπτομέρειες πολλές δεν χρειάζονται άλλωστε τα έχουν γράψει οι προηγούμενοι αλλά ότι στάση και να δοκίμασα μαζί της ήταν απλά τέλεια.
Δεν έλειψε τίποτα.
Πιπίνακι χαμηλών τόνων αλλά στο σεξ μεταμορφώνεται σε ιδανική εταίρα.
Κορμί φυσικό με αψεγάδιαστο βυζί στητό και φυσικό. Μπράβο της που δεν έχει μπει σε αυτό το τριπάκι όπως άλλες συμπατριώτισες της. Για τον κώλο της τι να πώ; Απλά τέλειος.
Στην καθαριότητα είναι τόσο σχολαστική που θα μπορούσε άνετα να διαφημίζει το Detol.
Στο σέρβις πιάνει το άριστα. Σημαντικό plus ότι στην πίπα περνάει με την γλώσσα της και τα αρχίδια που εμένα βασικά με καυλώνει τρελά.
Λεπτομέρειες πολλές δεν χρειάζονται άλλωστε τα έχουν γράψει οι προηγούμενοι αλλά ότι στάση και να δοκίμασα μαζί της ήταν απλά τέλεια.
Δεν έλειψε τίποτα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών