Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 4 10
Call-Girls
59719
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τις τελευταίες ημέρες έβλεπα τις φωτογραφίες της όλο και περισσότερο.
Το γραφείο με εξυπηρέτησε για την ώρα που ήθελα (αρκετά προχωρημένη). Σε αυτό είναι πολύ οκ όσες φορές τους έχω προτιμήσει.
Το πετίτ κορμάκι της και αυτά τα παιχνιδιάρικα ματάκια λειτούργησαν σαν μαγνήτης. Σε όποιον αρέσουν οι γεμάτες γυναίκες προσπερνάει. Το πρόσωπο όμορφο καμία διαφορά με τις φωτογραφίες ίσως και ομορφότερη live. Τα σωματικά χαρακτηριστικά της είναι όπως ακριβώς περιγράφονται στο σαιτ του γραφείου.
Συνεννόηση άψογη και πολύ άνετη.
Ξέρει να παίξει καλά το παιχνίδι. Έχει μουνί στενό και φιλόξενο ενώ ένιωσα τις δονήσεις της όταν την είχα στα τέσσερα και τον έχωνα δυνατά. Αλλάξαμε κι άλλες στάσεις εγώ καθυστερούσα και μετά από 30λεπτο αγώνα την έχυσα. Στην λίγη ώρα που έμεινε τα είπαμε της ευχήθηκα για τις γιορτές και καληνύχτα.
Όπως είπα και παραπάνω η Σαμπρίνα προτείνεται για τους πιπίνι lovers.
Το γραφείο με εξυπηρέτησε για την ώρα που ήθελα (αρκετά προχωρημένη). Σε αυτό είναι πολύ οκ όσες φορές τους έχω προτιμήσει.
Το πετίτ κορμάκι της και αυτά τα παιχνιδιάρικα ματάκια λειτούργησαν σαν μαγνήτης. Σε όποιον αρέσουν οι γεμάτες γυναίκες προσπερνάει. Το πρόσωπο όμορφο καμία διαφορά με τις φωτογραφίες ίσως και ομορφότερη live. Τα σωματικά χαρακτηριστικά της είναι όπως ακριβώς περιγράφονται στο σαιτ του γραφείου.
Συνεννόηση άψογη και πολύ άνετη.
Ξέρει να παίξει καλά το παιχνίδι. Έχει μουνί στενό και φιλόξενο ενώ ένιωσα τις δονήσεις της όταν την είχα στα τέσσερα και τον έχωνα δυνατά. Αλλάξαμε κι άλλες στάσεις εγώ καθυστερούσα και μετά από 30λεπτο αγώνα την έχυσα. Στην λίγη ώρα που έμεινε τα είπαμε της ευχήθηκα για τις γιορτές και καληνύχτα.
Όπως είπα και παραπάνω η Σαμπρίνα προτείνεται για τους πιπίνι lovers.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2025
Αν την θεωρείς όμορφη πρέπει να επισκεφθείς οφθαλμίατρο. Την συγκεκριμένη που την είχα δει στις μούσες κ αργότερα στο elite που δούλευε είχε φάτσα ποντικού. Το μόνο ωραίο να δεχτώ πως είναι τα μάτια της...
G
Giannis.04
24 Δεκεμβρίου, 2025
@Giannis.04 Τα βυζιά της δε σ'άρεσαν?
anonX|
24 Δεκεμβρίου, 2025
@anonX| Για να μου αρέσουν τα βυζιά της πρέπει κ να έχει. Η συγκεκριμένη είναι αβυζη
G
Giannis.04
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3