Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 21 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Επικοινωνία με το γραφείο. Παρόλο που η συγκεκριμένη κοπέλα δεν ήταν στις πρώτες προτάσεις του γραφείου Antzy, Avrora και Miranda αυτές, ήταν άμεσα διαθέσιμη και επιλέχθηκε. Από το γραφείο ενημερώθηκα ότι φτάνει σε max 40, όπως και έγινε.

Εμφανισιακά, αρκετά κοντά στις φωτό, αλλά χωρίς τη λάμψη των φίλτρων. Ηλικία σίγουρα πάνω από το αναγραφόμενο.

Και εδώ αρχίζουμε τα ωραία...

Η προηγούμενη κριτική είναι αρκετά κατατοπιστική του τι να αναμένουμε.

Προσπαθεί να κλέψει χρόνο με κάθε τρόπο. Μιλάει συνεχώς στα ρώσικα αν και γνωρίζει αγγλικά. Με δική της πρωτοβουλία παραγγέλνει 2 μικρά μπουκάλια κρασί, χωρίς να ρωτήσει. Ανοίγει με τα εσώρουχα την πόρτα και παραλαμβάνει τα ποτά από την κοπέλα του room service. Σε ερώτησή της αν καπνίζω, απαντάω ότι δεν καπνίζω ούτε πίνω. Στη συνέχεια ξεκινάει ένα show βάζοντας κρασί σε 2 ποτήρια. Παρά την άρνηση να μετάσχω στο show, ζήτησε να πάρω το ποτήρι μόνο για το cheers...

Σε εκείνο το σημείο της ζητάω να αποχωρήσει, ενώ είχε μείνει για περίπου 15' στον χώρο.

Ξαφνιασμένη ρωτάει αν με πείραξε κάτι λέγοντας ότι όσα χρόνια κάνει τη δουλειά μονο 1 φορα αντιμετωπισε κατι αντίστοιχο.

Κράτησε τα χρήματα της 1 h αφήνοντας μου 10 e για τα κρασιά. Ποσό που δεν έφτανε καν για τα 2 μπουκάλια.

Σε ερώτηση προς το γραφείο τι χρωστάω, η απάντηση ήταν 150 ευρω για διάστημα 15' χωρίς να γίνει τίποτα. Κανένα ενδιαφέρον για το τι προκάλεσε την πρόωρη λήξη...εξ ου και το μαύρο στο γραφείο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 22, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σπουδαίος
25
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, Cimis cimopoulos, Yatoputso και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2025
Καλά κρασιά δηλαδή…! ???
Έχει ξεφύγει εντελώς το πράγμα…
review reaction 1 hornyasfuck
23 Δεκεμβρίου, 2025
Κακώς την πλήρωσες. Έπρεπε να φύγει με το πολύ ένα 10ρικο για τον οδηγό. Αλλά δεν πειράζει, τώρα που την μαύρισες και θα χάσει τετραψήφιο πόσο το γραφείο θα τους βγουν ξινά τα 150€ που ουσιαστικά σου έκλεψαν. Ναι!
review reaction 1 piko, hornyasfuck, geo21k και 1 ακόμα μέλος
23 Δεκεμβρίου, 2025
Μετά την κηδεία σειρά έχει το μνημόσυνο……
23 Δεκεμβρίου, 2025
Αν και δε το έχω κάνει ποτέ, αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι με την πρώτη ματιά αν δε σου αρέσει η κοπέλα της δίνεις άκυρο και δε πληρώνεις για τη μία ωρα. Ετσι μου έχουν πει απο γραφείο. Πιστεύω να το πράξουν αν ποτέ συμβεί αυτό
23 Δεκεμβρίου, 2025
Ποτέ δεν είχα υπόψην τη συγκεκριμένη, αλλά τώρα έφαγε οριστικό μαύρο.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5