Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 9 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τηλέφωνο στην Καίτη για την Paula και μου απαντά καλά κρασιά. Επόμενη μου επιλογή η Liana την οποία και μου πρότεινε ανεπιφύλακτα. 
Για μία ακόμη φορά είχε απόλυτο δίκιο η κυρά Καίτη μας! Σε κάποιες φωτό μου έφερνε στο μυαλό την Dasha και με εξιτάρισε περισσότερο.
Το κορίτσι μας ελεύθερο την ώρα που ήθελα οπότε προχωρήσαμε στο ρεζερβάρισμα της. 
Η νεαρά μας ήρθε στην ώρα της  φορώντας ένα μακρύ παλτό, τσαντικό στο χέρι  , τακουνάρες μιας και είναι μετρίου αναστήματος , όμορφα βαμμένη, μακρύ φυσικό μαλλί , κοντό φόρεμα στυλ μαθητριούλας και γυαλιά που την κάνουν πιο πρόστυχη. Εσώρουχα όμορφα με ζαρτιέρες.Πρόσωπο όμορφο , κορμάκι καλό με λίγα κιλά , ο σωματότυπος είναι , αλλά δεμένο μιας και είναι νεαρά , μου άρεσε αρκετά, βυζάκι μικρό και μυτερό με ρόγα πετροκέρασο. Σιδεράκια στα δοντάκια τα οποία δεν ενοχλούν πουθενά. Αγγκλικούλια για την συνεδρία μια χαρά , περισσότερα δεν χρειάζονται. 
Διάθεση και σκέρτσο στο φουλ.
Περί σεξ είχαμε στην αρχή χαλαρό ρυθμό αλλά ανεβάζει στροφές γρήγορα και σε παρασύρει, πιπούλα σχετικά καλή δεν είναι το δυνατό της σημείο , σπάτουλα δέχεται , δάκτυλο στην αρχή γιοκ αλλά μετά δεν έχει πρόβλημα , για το μουνάκι της λέμε , πίσω δεν. Κάτι σκαμπιλάκια δέχεται στον πωπουδάκο της , λίγο μαλλιοτράβηγμα  . Φιλιά πολλά με χρήση γλώσσας.
Σίγουρα θα επιδιώξω να την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 21, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου