Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.6 4 10
Call-Girls
18612
Γενική βαθμολογία
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Τα εχω ξαναπεί για τις Ρωσίδες και Ουκρανες. Και όμως εκει ακάθεκτος.
Πρόσωπο ισχύει για 160 μια χαρα ειναι. Σώμα, πραγματικα μοντελικο. Αν την δεις βαμμένη με ωραία ρουχαλάκια σπάει σβερκους.
Μπαίνω στο δωμάτιο, ούτε χαιρετάει. Παω κανω ντους καπάκια. Γυρνάω ητσν γυμνή, φιλάω βυζάκια, ομορφα ασσακια μοντελικα. Παω στόμα - νιετ! Κατεβαινω προς τα κατω, μια χαρα ηταν ο χώρος. Ξεκιναω... ψευτοφωνες στο στοματικό οτι και καλα καυλώνει. Την γυρνάω στα 4, ΜΗΔΕΝ ΤΖΕΛ! Λεω ναι ρε φίλε, λιγο φως στον ορίζοντα. Πολυ ωραία αίσθηση, όμορφη αυτη, ε το πρώτο γκολ ήρθε άμεσα.
Γυρναω απο ντους, μου λεει παμε για δεύτερο? Λεω κάτσε βρε καλό μου μόλις τελείωσα και εισαι και ξινή. Ουτε με κλαρκ δεν σηκώνεται τωρα. Translator μου λεει. Nevermind λεω.
Προσπάθησα να σπασω παγο με small talk, τζίφος. Μου λεει ολα οκ? Οκ οκ λεω. Τελικα βαράω λήξη στο μισάωρο.
Αν έρθει παλι κανα καυκασιο Λατινακι με μοντελε σωματακι καλώς. Δύσκολα για σοβιετικά ξενύχτια πάλι.
Υγ. Διαφωνώ στο άβγαλτο μοντελο. Είναι τερμα ξινή στα όρια του αντιπαθητικου. Ευτυχώς δεν ηταν outcall θα τα έκλαιγα.
Υγ2 την ελια δε θα την σκεφτόμουν να τη πω, περίμενα κατι τρελό. Δεν είναι αντιαισθητικο για τα δικά μου δεδομένα.
Πρόσωπο ισχύει για 160 μια χαρα ειναι. Σώμα, πραγματικα μοντελικο. Αν την δεις βαμμένη με ωραία ρουχαλάκια σπάει σβερκους.
Μπαίνω στο δωμάτιο, ούτε χαιρετάει. Παω κανω ντους καπάκια. Γυρνάω ητσν γυμνή, φιλάω βυζάκια, ομορφα ασσακια μοντελικα. Παω στόμα - νιετ! Κατεβαινω προς τα κατω, μια χαρα ηταν ο χώρος. Ξεκιναω... ψευτοφωνες στο στοματικό οτι και καλα καυλώνει. Την γυρνάω στα 4, ΜΗΔΕΝ ΤΖΕΛ! Λεω ναι ρε φίλε, λιγο φως στον ορίζοντα. Πολυ ωραία αίσθηση, όμορφη αυτη, ε το πρώτο γκολ ήρθε άμεσα.
Γυρναω απο ντους, μου λεει παμε για δεύτερο? Λεω κάτσε βρε καλό μου μόλις τελείωσα και εισαι και ξινή. Ουτε με κλαρκ δεν σηκώνεται τωρα. Translator μου λεει. Nevermind λεω.
Προσπάθησα να σπασω παγο με small talk, τζίφος. Μου λεει ολα οκ? Οκ οκ λεω. Τελικα βαράω λήξη στο μισάωρο.
Αν έρθει παλι κανα καυκασιο Λατινακι με μοντελε σωματακι καλώς. Δύσκολα για σοβιετικά ξενύχτια πάλι.
Υγ. Διαφωνώ στο άβγαλτο μοντελο. Είναι τερμα ξινή στα όρια του αντιπαθητικου. Ευτυχώς δεν ηταν outcall θα τα έκλαιγα.
Υγ2 την ελια δε θα την σκεφτόμουν να τη πω, περίμενα κατι τρελό. Δεν είναι αντιαισθητικο για τα δικά μου δεδομένα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Rani37
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2025
Γενικά με τγν επικοινωνια δεν το εχει . 0 . Το λέω και στην κριτικη μου . Πιστεύω οτι θέλει απλά χρήμα να περάσει καλα . Εμένα δεν μου είπε οχι στα φιλια και πέρασα οπως περίμενα να περάσω με μια νεαρά.
WhiteBoy1990
22 Δεκεμβρίου, 2025
γενικα μου φαινεται οτι δεν υπαρχει αντιστοιχιση των γραφομενων σου με την κριτικη σου , αυτα που περιγραφεις δηλαδη δεν αξιζουν ασσους ....
TOMCRUISE
22 Δεκεμβρίου, 2025
@whiteboy Δεν αντιλέγω, αφού ήσουν πιο ευχαριστημένος τέλεια. Το θεμα ειναι να περνάμε καλα. Με μένα ηταν για να φύγω με το που μπήκα αλλα ηταν όμορφο κοριτσάκι και εκανα βλακεια
R
Rani37
22 Δεκεμβρίου, 2025
Κατ εμε ουτε μοντελικο σωμα ουτε προσωπο εχει η συγκεκριμενη. Χρειαζοταν να επεμβω γιατι εβαζε δοντι στην πιπα. Απο vibes οπως τα λες, χάλι μαυρο. Ακομα μια ουτε κατα διανοια εσκορτ.
K
Kritis4
23 Δεκεμβρίου, 2025
Τι θα έπρεπε δηλαδη ρε Τομ για να παρει τον Άσσο? Να με πετάξει έξω από το δωμάτιο της? Δε σε καταλαβαίνω.
R
Rani37
23 Δεκεμβρίου, 2025
@ Kritis Εχεις δίκιο! Ξέχασα τη πίπα! Της ζητώ να παρει ενώ στέκομαι όρθιος, μου λεω δεν μπορώ. Να ξαπλώσεις. Ξαπλώνω και αρχίζει αεροπιπα τόσο κακή που τη σταμάτησα στο λεπτό. Λογικά αυτο αποζητουσε.
R
Rani37
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6