Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 3 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Συνάντηση 1 ώρας στον χώρο της "Rafaela" στο Παγκράτι. Την πήρα σαν ανεξάρτητη, όχι από γραφείο.

Της έστειλα μήνυμα για συνάντηση στις 19:00. Μου απάντησε ότι δεν μπορεί τότε και να το κάνουμε στις 18:00. Οκ, είχα ελεύθερη όλη τη μέρα και συμφώνησα. Περίπου 20 λεπτά πριν, μου στέλνει μήνυμα για να το κάνουμε 18:30. Εντάξει λέω. Λίγο αργότερα ξαναστέλνει για να το κάνουμε 19:00 (τραγική ειρωνεία) ή να το αναβάλλουμε για την επόμενη. Επειδή την ποθούσα καιρό και την επόμενη μέρα δεν μπορούσα, συμφώνησα για τις 19:00(!).
Έρχεται η ώρα, φτάνω στην είσοδο της πολυκατοικίας, ενημερώνω και αναμένω απάντηση. Λίγο πριν αποχωρήσω (επειδή πέρασαν 4' και δεν απαντούσε) ανοίγει την πόρτα. Ανεβαίνω στο διαμέρισμα και με υποδέχεται. Πλησιάζοντας μου ήρθε ένας δύσοσμος μόσχος.
Σε εμφάνιση είναι πολύ πιο ωραία απ' ότι στις φωτό, εξαιρετικό φυσικό σώμα αλλά φουλ δερματοστιξίες (προσωπικά με καυλώνει αυτό) αλλά ως εκεί.
Βγαίνοντας εγώ από το ντους, ξεκινάει τις εκνευριστικές υποδείξεις. Μία αδιάφορη πίπα ελευθέρας και μετά ξεκινάει να με καβαλάει. Ένιωθα σαν να το κάνει από αγγαρεία. Τελειώνω στα γρήγορα, συζητάμε, μου λέει φουλ αδιάφορα πράγματα και ξεκινάμε 2ο γύρο. Αυτή τη φορά στα 4, πάλι λες και κάνει αγγαρεία και την λέω να με τελειώσει με αυνανισμό, όπως και έγινε. Μετά το 2ο άδειασμα ξεκίνησε να με ειρωνεύεται. Είναι η πρώτη επαγγελματίας που με φτάνει στα όριά μου. Απογοητευμένος και εκνευρισμένος σηκώνομαι και φεύγω. Πραγματικά η χειρότερη εμπειρία.
Να σημειωθεί ότι κάνα δυο φορές άκουσα αντρική φωνή μέσα απ' το διαμέρισμα, σε άλλο δωμάτιο. Δεν ξέρω αν μοιραζόταν τον ίδιο χώρο με άλλη επαγγελματία και η φωνή άνηκε σε συναγωνιστή ή αν ήταν κάποιος "δικός της".

Εν συντομία, εξαιρετική εμφάνιση, άθλια και αγενής συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη και υπηρεσίες - αγγαρεία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
AsprosK
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 easyrider77, hornyasfuck, anonX| και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Δεκεμβρίου, 2025
Τι σου είπε όμως και σε ειρωνεύτηκε φίλε?
review reaction 1 hornyasfuck
22 Δεκεμβρίου, 2025
Όταν λες άρχισε να σε ειρωνεύεται τι εννοείς;
Τι σου είπε και πώς αντέδρασες εσύ;
review reaction 1 hornyasfuck
23 Δεκεμβρίου, 2025
Επαναλάμβανε χλευαστικά κάποιες φράσεις μου κατά κύριο λόγο και σε κάποιες ερωτήσεις μου απαντούσε ειρωνικά.
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, anonX|
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3