Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 16 10
Call-Girls
55706
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική.
Συνάντηση 1 ώρας στον χώρο της κοπέλας (ξενοδοχείο)
Άψογη συννενόηση με το γραφείο.
Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την εμφάνιση της κοπέλας καθώς είναι 100% στα γούστα μου. Μαύρο μαλλί, εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο και λεπτό σώμα χωρίς ατέλειες. Όχι και τόσο επικοινωνιακή (άλλωστε μου το είπε ότι δεν της αρέσει).
Στα του αγώνα, μέτριο ελεύθερο στοματικό (πάντα με χρήση χεριού για υποβοήθηση) που άλλοτε είναι ευχάριστο και άλλοτε επίπονο λόγω δοντιών. Τοποθέτηση προφυλακτικού δια στόματος (ωραία τεχνική) και διείσδυση στις 2 βασικές στάσεις (ιεραποστολικό και "doggy style") όπου η "Μαρίνα" είναι πλήρως παθητική και φαίνεται να γουστάρει (εκτός αν είναι καλή στην υποκριτική). Μεγάλο αρνητικό για εμένα το ότι δεν της αρέσει να είναι από πάνω.
2ος γύρος μόνο με στοματικό και άδειασμα εντός της κοιλότητας.
Ακολούθησε πλύσιμο, μικρή επικοινωνία και αποχώρηση.
Μερικές πληροφορίες που άντλησα από την ίδια είναι ότι δεν της αρέσουν φιλιά κτλ αλλά γουστάρει άδειασμα στο στόμα ή στο πρόσωπο και αν έχετε πιο ιδιαίτερα γούστα, με χαρά σας τον καρφώνει από πίσω.
Πάντως σίγουρα ξέρει πως να σου προκαλέσει στύση.
Συνάντηση 1 ώρας στον χώρο της κοπέλας (ξενοδοχείο)
Άψογη συννενόηση με το γραφείο.
Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την εμφάνιση της κοπέλας καθώς είναι 100% στα γούστα μου. Μαύρο μαλλί, εξαιρετικά όμορφο πρόσωπο και λεπτό σώμα χωρίς ατέλειες. Όχι και τόσο επικοινωνιακή (άλλωστε μου το είπε ότι δεν της αρέσει).
Στα του αγώνα, μέτριο ελεύθερο στοματικό (πάντα με χρήση χεριού για υποβοήθηση) που άλλοτε είναι ευχάριστο και άλλοτε επίπονο λόγω δοντιών. Τοποθέτηση προφυλακτικού δια στόματος (ωραία τεχνική) και διείσδυση στις 2 βασικές στάσεις (ιεραποστολικό και "doggy style") όπου η "Μαρίνα" είναι πλήρως παθητική και φαίνεται να γουστάρει (εκτός αν είναι καλή στην υποκριτική). Μεγάλο αρνητικό για εμένα το ότι δεν της αρέσει να είναι από πάνω.
2ος γύρος μόνο με στοματικό και άδειασμα εντός της κοιλότητας.
Ακολούθησε πλύσιμο, μικρή επικοινωνία και αποχώρηση.
Μερικές πληροφορίες που άντλησα από την ίδια είναι ότι δεν της αρέσουν φιλιά κτλ αλλά γουστάρει άδειασμα στο στόμα ή στο πρόσωπο και αν έχετε πιο ιδιαίτερα γούστα, με χαρά σας τον καρφώνει από πίσω.
Πάντως σίγουρα ξέρει πως να σου προκαλέσει στύση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 30, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή