Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 9 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Συνάντηση όπως τα περιγράφω με μία καβαλημενη πλην όμορφη Ουκρανή που μάλλον μου έκανε χάρη που γαμηθηκε μαζί μου αν και πήρε τα 160 μετά χαράς.
Η συμπεριφορά της ήταν λες και θα έκανε αγγαρεία και όταν μπήκα αντί για καλησπέρα μου έδειξε το μπάνιο!
Λέω μέσα μου ήρθα που ήρθα απο μακριά κάτσε τώρα γιατί δεν είναι ώρα να φεύγω , παρόλο που με ξενέρωσε η φανερή αδιαφορία.
Μετά το ντούς την βρήκα ξαπλωμένη στο δωμάτιο να με περιμένει με ένα ελαφρύ μειδιασμα στο στόμα . Έσκυψα για φιλί και πήρα ένα πεταχτό στα χείλη ίσα ίσα να λέμε ότι φιληθηκαμε.
Τα στήθη της ωραία στην αφή αλλα δεν με άφηνε να ζουλιξω.
Όταν μπήκα ιεραποστολικά έκανε μορφασμούς με κλειστά μάτια σα να μη βολεύονταν ένα πράγμα .Την γύρισα στο πλάι καθόταν σαν πτώμα, την ανέβασα από πάνω έκανε μερικές κινήσεις αλλά και αυτές τίποτα σπουδαίο. Τελικά την έβαλα στην πίπα μπας και τελειώσω και έτσι έγινε αλλά με ψιλπονεσαν τα δόντια της και την στιγμή της εκσπερμάτωσης τραβήχτηκε να τα ρίξω στο στήθος της.
Κατά την άποψη μου παρά πολλά τα 160 για τέτοιες υπηρεσίες και αν και δεν είμαι κανένα μοντέλο είμαι νορμάλ καθαρός άνθρωπος και θέλω να περνάω καλά όπου πάω και δίνω τα χρήματα μου.
Κακη επιλογή και τέλος το γραφείο αν και έστειλα τα παράπονα μου δεν μου απάντησε ποτέ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 12, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Heavywash
Ανώτερος
31
Πόντοι:
5.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Yatoputso, Callgirlcowboy, στριπακιας13 και 31 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Δεκεμβρίου, 2025
Εδώ φταις και εσύ, ως θαμώνας του σάιτ, παρά τις πολλές κακές κριτικές εσύ έκανες τον κασκαντέρ. Γι’ αυτό υπάρχουν οι κριτικές παίδες, για να μην καίμε λεφτά ενώ πάμε να περάσουμε καλά και να ξεχαστούμε από τη ρουτίνα. Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσες να είχες προστατευτεί.
review reaction 1 Callgirlcowboy, BigMountain, Heavywash και 2 άλλα μέλη
18 Δεκεμβρίου, 2025
Τα είχε γράψει ο παρακάτω αλλά μάλλον δεν τα διάβασες
Είδες και τα σημάδια στην αρχή και πάλι κάθισες
Δυστυχώς την έχουμε πατήσει πολλοί έτσι αλλά όπως λέω και στον εαυτό μου "ας πρόσεχα"!
Στην Αθήνα με δεκάδες εσκορτ δεν μας δικαιολογώ!
review reaction 1 Callgirlcowboy, BigMountain, Heavywash και 2 άλλα μέλη
19 Δεκεμβρίου, 2025
ME τοσες κακες κριτικες που πας κ συ βρε ανθρωπε ?
review reaction 1 review reaction 3 Callgirlcowboy, hornyasfuck, Heavywash
19 Δεκεμβρίου, 2025
Έχει τόσες κριτικές χαλιά και επιμένετε.Γι αυτό γράφουμε εδώ μέσα να γλυτώνουμε τις φολες.
Αδικαιολόγητος λοιπόν εις υγεία των κοροιδων η κορασίδα.
Καλοφαγωτα
review reaction 1 Callgirlcowboy, hornyasfuck, Heavywash
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4