Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 12 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κοίταζα στα γραφεία μετά από πιστόλιασμα από ανεξάρτητη και είπα να δω μια ψηλή για αλλαγή. Γρήγορη συνεννόηση με το γραφείο και κλείσιμο, παρόλο που ήταν αρκετά της τελευταίας στιγμής από μέρους μου.

Κομψό ντύσιμο (casual chic θα το χαρακτήριζα) με ωραίο μπουφάν, μπλούζα υφασμάτινη (οι ρώγες έβγαζαν μάτι) και παντελόνα με ωραία εφαρμογή στο κωλαράκι. Κολιέ με κρύσταλλο που δεν το βγάζει από πάνω της.

Πρώτη εντύπωση για το πρόσωπο στο έντονο φως του διαδρόμου ήταν πως είναι νεανικό, αλλά κάπως αδιάφορο (στο ημίφως του δωματίου, όπου σε κοιτάει πονηρά, σου χαμογελάει και σου γρυλίζει, τα πράγματα αλλάζουν δραματικά).

Αγγλικά ΟΚ. Το σόσιαλ λίγο αμήχανο. Φταίω και εγώ, συνήθως θα ρωτούσα για τη χώρα της κοπέλας, εδώ λιγο δίστασα.
Βάζει μουσικούλα να σπάσει τον πάγο και αρχίζει να χορεύει και να γδύνεται. Πολύς χορός γενικά, μπροστά σου, δίπλα σου, πάνω σου (αργότερα αυτό).

Απλά υπέροχο αδύνατο σώμα, καθαρό, χωρίς τατουάζ. Βυζί μικρό αλλά περήφανο, με όμορφες χοντρές ρώγες. Κωλαράκι για φάγωμα. Μια μκρή ουλή στην κοιλιά.

Με βλέπει φτιαγμένο και ζητάει να πάει στο ντουζ. Δυστυχώς δε βόλευε η κατασκευή της μπανιέρας για δύο άτομα (κακή επιλογή χώρου από πλευράς μου).

Επιστροφή και ξεκίνημα με πίπα, με εντυπωσιακές τεχνικές και κόλπα. Κάτι βιδώματα στο κεφαλάκι, παιχνίδι στο λαρύγγι, μια μικρή αίσθηση δοντιών στη βάση κάποιες φορές (μου φάνηκε εσκεμμένο, δημιουργούσε πολύ ενδιαφέρουσα αίσθηση). Πολύ ωραία φάση.

Τη χαϊδεύω, της βγάζω το εσώρουχο και αρχίζει να βογγάει και να μου λέει λογάκια στα Ελληνικά για να την γαμήσω.

Μου φοράει προφυλακτικό και ανεβαίνει σε cow. Τρομερή δύναμη σε πόδια και κορμό και απίστευτος έλεγχος του σώματός της. Κοπανιέται και δοκιμάζει πόζες να δει τι βολεύει και σε τι ανταποκρίνεσαι. Ίδια φάση και σε reverse. Η θέα της πλατούλας (ευθυγραμμισμένης με τον άψογο κώλο) να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου ήταν βγαλμένη από τσόντα. Παράλληλα σου δίνει περιθώρια να σπρώξεις και εσύ, κάτι που οδήγησε για πρώτη μου φορά σε αυτά τα ραντεβού σε τελείωμα εντός. Εντωμεταξύ η γκόμενα να βογγάει και να κοπανιέται και να μη σταματάει ούτε αφού έχω χύσει. Σε κάποιες φάσεις έχω την εντύπωση πως έπαιρνε μάτι τον εαυτό της στον καθρέφτη.

Γενικά τα βογγητά ποικίλουν σε πειστικότητα, ωστόσο προσωπικά με διασκεδάζουν και έχω καταλήξει πως τα προτιμώ από τη βουβαμάρα στο δωμάτιο. Να πω επίσης πως το θέμα της έλλειψης αποσμυτικού που αναφέρθηκε ισχύει. Η κοπέλα ιδρώνει, απλά για μένα δεν ήταν σε βαθμό να ξενερώσω όπως στην περίπτωση του συναγωνιστή.

Συνεχίσαμε με χαδάκια, γλειψίματα και στοματικά εκατέρωθεν. Δακτυλάκι μπροστά δέχεται, στην τρυπούλα πίσω αφήνει να φιλήσεις.

Μοναδικό σημείο όπου η κοπέλα ήταν απλώς ΟΚ ήταν όταν την έβαλα στα τέσσερα να μου τον παίξει με τα πανέμορφα ποδαράκια της. Περίμενα να δω κολπάκια ανάλογα με της πίπας και του καβαλήματος, αλλά ήταν κάπως βασικό το footjob. Μπορεί να μην τη βόλεψε η στάση ή να μην το επικοινώνησα σωστά, αλλά μου έχουν τύχει περιπτώσεις όπου βάζω μια κοπέλα στα τέσσερα, τον ακουμπάω λίγο στη φτέρνα και καταλαβαίνει αμέσως τι θέλω και αρχίζει παιχνίδι με τα δάχτυλα, χάιδεμα αρχιδιών κτλ.

Εν συντομία, γλυκιά σωματάρα, έμπειρη και κολπατζού, που πουλάει έρωτα και καύλα και ανταποκρίνεται στην ενέργειά σου. Καταλαβαίνω τους λόγους που δε θεωρείται VFM πια στα 200, αλλά δε θέλω να λέω μαλακίες, θα την ξανάπαιρνα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
anonX|
Ενεργό Μέλος
6
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, THV, στριπακιας13 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2025
Τίμια η Λιάνα αλλά δυστυχώς όχι και 200 με αυτό το πρόσωπο
review reaction 1 review reaction 4 review reaction 3 kelenor, anonX|, Revlimit και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1