Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 20 10
Call-Girls
101256
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Ήρθε η ώρα να δούμε και τη Τζένη. Ωραίο φρέσκο κοριτσάκι με ωραίες φωτογραφίες και ήρθε η σειρά μου για να επιλέξω της υπηρεσίες της. Συνάντηση σε δικό μου χώρο, σκάει το κορίτσι με ένα ωραίο χαμόγελο. Ένα ωραίο παντελόνι αναδείκνυε την κωλάρα της αφού από βυζί δεν υπήρχε και πάρα πολύ.
Καθαρή και μοσχομυριστή και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, αρχίζουμε και ερχόμαστε πιο κοντά. Κατβαίνει στα γόνατα της για να μου ξεκινήσει τσιμπουκάκι, το οποίο ήταν πολύ τίμιο και μετά με καβαλάει πάνω στον καναπέ για ωραίο cowgirl και λίγο reverse για να χαζέψω και πίσω.
Αφού τελειώσαμε πήγα για ένα γρηγορο φρεσκάρισμα και συνεχίσαμε το ραντεβού μας με λίγο μασαζάκι για να χαλαρώσω. Δεύτερο γύρος με πίπα να ανέβουμε και γαμίσι στα 4. Το κορίτσι ανταποκρίθηκε σε όλα όσα του ζήτησα και νομίζω οτι το ευχαριστήθηκε και εκείνη όσο το ευχαριστήθηκα και εγώ.
Σε γενικές γραμμές μία ωραία βραδιά και μία ωραία εμπειρία.
Μέχρι την επόμενη φορά...
Καθαρή και μοσχομυριστή και αφού έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, αρχίζουμε και ερχόμαστε πιο κοντά. Κατβαίνει στα γόνατα της για να μου ξεκινήσει τσιμπουκάκι, το οποίο ήταν πολύ τίμιο και μετά με καβαλάει πάνω στον καναπέ για ωραίο cowgirl και λίγο reverse για να χαζέψω και πίσω.
Αφού τελειώσαμε πήγα για ένα γρηγορο φρεσκάρισμα και συνεχίσαμε το ραντεβού μας με λίγο μασαζάκι για να χαλαρώσω. Δεύτερο γύρος με πίπα να ανέβουμε και γαμίσι στα 4. Το κορίτσι ανταποκρίθηκε σε όλα όσα του ζήτησα και νομίζω οτι το ευχαριστήθηκε και εκείνη όσο το ευχαριστήθηκα και εγώ.
Σε γενικές γραμμές μία ωραία βραδιά και μία ωραία εμπειρία.
Μέχρι την επόμενη φορά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών