Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Disclaimer: Αποφεύγω τις κριτικές για ραντεβού με συνοδούς πολυτελείας όπως ο διάβολος το λιβάνι και ίσως δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός ή είμαι υπερβολικός. Όμως, θα κάνω μια εξαίρεση και θα γράψω κριτική γιατί απλά νιώθω ότι θέλω να γράψω δύο λόγια για τη συγκεκριμένη γυναικα(ρα).
Ναι, ίσως φανώ "αγαπούλης".

Για τα δικά μου δεδομένα, λοιπόν, ανήκει στο 0,0001% των γυναικών αυτού του χώρου, όχι από άποψη "ομορφιάς" αλλά συνόλου (είναι δίχως αμφιβολία όμορφη, όχι η πιο όμορφη του χώρου) . Οι εμπειρίες μου μαζί της έχουν έναν ιδιαίτερο αισθησιασμό, που με κάνουν να ξεχνάω: A) Το πλαίσιο της συνάντησης Β) Το ότι είμαι ναυάγιο της ζωής, όπως οι περισσότεροι που ασχολούμαστε τακτικά με το χόμπι, και τα "σκάω" για να... δροσιστώ Γ) Το ότι μάλλον είναι όλο λάθος από τον πυρήνα του, που - δίχως περιστροφές - εννοείται πως είναι.

Στα της εμφάνισης, των υπηρεσιών κ.λπ. έχουν γραφτεί τόμοι εδώ μέσα (και παραπέρα) και είναι πράγματι αυτό το υπέροχο πλάσμα που βλέπετε στις φωτογραφίες του γραφείου με το οποίο συνεργάζεται, ίσως και ακόμα πιο γλυκιά δια ζώσης (στα δικά μου μάτια είναι πιο όμορφη από τις φωτογραφίες). Δεν θα εστιάσω στην εξωτερική εμφάνιση, αν υπήρχε κάποια ουσιώδης διαφορά θα το έγραφα, αλλά δεν υπάρχει (ευτυχώς).

Η συμπεριφορά της είναι υποδειγματική, οι τρόποι της, το χιούμορ της, όλα τέλεια και πηγαία, χωρίς τίποτα να δείχνει ότι είναι επιτηδευμένο. Είναι πλήρως συνειδητοποιημένη για αυτό που προσφέρει και το κάνει διότι, πρωτίστως, το γουστάρει. Γουστάρει να προσφέρει την ηδονή απλόχερα, γουστάρει να σε κάνει να αισθάνεσαι βασιλιάς και να φεύγεις από τη συνάντηση με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, ανανεωμένος. Εκπέμπει σεβασμό ως άτομο. Μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα ως εταίρα, να ικανοποιήσει το ίδιο εύκολα από "φλώρο αγαπούλη ναυάγιο" μέχρι "σκληροπυρηνικό άσβερκο νταλικέρη (με το συμπάθειο) γαμιά ναυάγιο", δίχως εκπτώσεις στην απόδοσή της. Αρκεί, φυσικά, να εισπράξει τον ελάχιστο σεβασμό, μια στοιχειωδώς ανθρώπινη συμπεριφορά και καθαριότητα.

Ζει μόνιμα στην Ελλάδα, παρότι προέρχεται από την πολύπαθη Ουκρανία, οπότε έχει ένα μεγάλο "φαν κλαμπ" και ανήκει στις GOAT του χώρου. Δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει anytime soon, τα έχει καλά με τον εαυτό της, τη δουλειά της και τη ζωή της εδώ, οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει να μας κάνει να περνάμε όμορφα για αρκετό καιρό ακόμη. Αν κάποιος θέλει ένα κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά, με εμφάνιση και φρεσκάδα τύπου μοντέλου της Victoria's Secret, δηλαδή περιτύλιγμα, ίσως μια συνάντηση με την Roxana να μην είναι αυτό που άμεσα χρειάζεται. Αν, όμως, κάποιος, ανεξαρτήτως ηλικίας, επιδιώκει να έχει μια πραγματική (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ) εμπειρία με συνοδό πολυτελείας, τότε μάλλον πρέπει να βάλει στο πρόγραμμα μια συνάντηση μαζί της και, φυσικά, να κρίνει ιδίοις όμμασι. Ο καθένας πορεύεται στη ζωή του με τα γούστα, τις ανάγκες και το ένστικτό του.

ΥΓ: Όλα τα ραντεβού ήταν πολύωρα, οπότε υπήρχε χρόνος να δημιουργηθεί οικειότητα και να χτιστεί εμπιστοσύνη.
ΥΓ2: Είναι η μοναδική κοπέλα που τηρεί κατά γράμμα το dress code που ζητείται από το γραφείο της. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες κοπέλες που το τηρούν, δεν αντιλέγει κανείς, απλά εγώ δεν είχα την τύχη να τις συναντήσω μέχρι σήμερα αφού ουδέποτε έχει τηρηθεί dress code πλην δυο περιπτώσεων (στις... πάνω από 20).
ΥΓ3: Όχι, δεν με "έβαλε" να γράψω κριτική, ούτε της είπα ότι θα το έκανα.
ΥΓ4: Όχι, δεν έχει ανάγκη από "προμότορες", είναι μια χαρά και "επιβιώνει" και χωρίς αυτούς. Ο καθένας ό,τι κρίνει και καταλαβαίνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2025
Διάρκεια
6 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Z
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, mancunian1986 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Δεκεμβρίου, 2025
6 ώρες ;;;
6;;;
Πολύ καλός !!!
review reaction 3 hornyasfuck
12 Δεκεμβρίου, 2025
" Είναι η μοναδική κοπέλα που τηρεί κατά γράμμα το dress code που ζητείται από το γραφείο της". Τι συγκεκριμένο dress code ακολουθεί η κοπέλα; Πόσο πήγε το "μαλλί" για το 6ωρο;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2