Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 81 10
Call-Girls
271719
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Όπως λέει και ο τίτλος, η κοπέλα θα μπορούσε άνετα να είναι η κολλητή σου, που πάντα υπήρχε μια έλξη και κάποια στιγμή είχατε πηδηχτεί μεθυσμένοι, αλλά το κόψατε γιατί κάνατε πάντα καλή παρέα, επειδή ήταν γαμώ τα παιδιά.
Αυτήν ακριβώς την αίσθηση μου έδωσε το ραντεβού μου μαζί της.
Δεν υπάρχουν πολλά να πω, καθώς έχουν ειπωθεί στα 80 reviews που έχει.
Οι φωτογραφίες κοντά στην πραγματικότητα, απλά το πρόσωπο είναι λίγο πιο άγριο και όχι τόσο γλυκό, όπως στις φώτο.
Τρομερή σωματάρα, λεπτή, γυμνασμένη, κάνει αεροπλανικά αν σε γουστάρει και φτιαγμένα βυζιά 3αρια.
Τυπάκι, κοσμογυρισμένη, με επίπεδο και γούστο - αναγνώρισε και την κολώνια μου, τρομερά πνευματώδης.
Αφού σε κάποια φάση όταν το κάναμε, κάτι πέταξε και σταματήσαμε να πηδιόμαστε γιατί γαμήθηκα στα γέλια.
Δεν είναι για πολλά γκάζια, αλλά θα περάσετε καλά. Θα την έπαιρνα άνετα έξω σαν συνοδό.
Αυτήν ακριβώς την αίσθηση μου έδωσε το ραντεβού μου μαζί της.
Δεν υπάρχουν πολλά να πω, καθώς έχουν ειπωθεί στα 80 reviews που έχει.
Οι φωτογραφίες κοντά στην πραγματικότητα, απλά το πρόσωπο είναι λίγο πιο άγριο και όχι τόσο γλυκό, όπως στις φώτο.
Τρομερή σωματάρα, λεπτή, γυμνασμένη, κάνει αεροπλανικά αν σε γουστάρει και φτιαγμένα βυζιά 3αρια.
Τυπάκι, κοσμογυρισμένη, με επίπεδο και γούστο - αναγνώρισε και την κολώνια μου, τρομερά πνευματώδης.
Αφού σε κάποια φάση όταν το κάναμε, κάτι πέταξε και σταματήσαμε να πηδιόμαστε γιατί γαμήθηκα στα γέλια.
Δεν είναι για πολλά γκάζια, αλλά θα περάσετε καλά. Θα την έπαιρνα άνετα έξω σαν συνοδό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 15, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή