Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 3 10
Call-Girls
24840
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η κοπέλα καινούργια στο γραφείο και είπα να τη δοκιμάσω διαβάζοντας και μια κριτική που έχει ήδη γραφτεί εδώ μέσα . Δε είχα ψηλές προσδοκίες είναι η αλήθεια όμως διαψεύστηκα . Ήταν πολύ καλύτερη από ότι περίμενα . Ο χώρος της καθαρός και μαζεμένος . Η κοπέλα με υποδέχτηκε με σεξυ μαύρα εσώρουχα πάνω σε ψηλοτάκουνα πέδιλα . Από τη αρχή και ως το τέλος φιλιά στο στόμα με γλώσσα . Ήπιαμε ένα ποτό και χωρίς να χάσει χρόνο μπήκε στο αγώνα και με τελείωσε άνετα δύο φορές . Της αρέσει πραγματικά το σεξ και στο δείχνει χωρίς να σου δείχνει ότι είναι βίζιτα νιώθεις ότι είσαι με τη κοπέλα σου που τη ξέρεις χρόνια . Η πίπα της αξέχαστη τέρμα βαθιά και με διάρκεια και πνιξίματα . Στο σεξ κάναμε διάφορα και ακόμα θυμάμαι το καθαρό μουνακι της στο 69 . Είναι να τη γλύφεις με τις ώρες σα παγωτό . Πεντακάθαρη παντού . Σίγουρα κάποιοι δε θα με πιστέψουν για τη ψηλή βαθμολογία που έβαλα και θα πουν ότι είμαι βαλτός αλλά ας πάνε πρώτα μαζί της και μετά να μιλήσουνε . Εξάλλου με το γραφείο δε έχω επαφές στο παρελθόν για να έχω λόγο να πω ψέματα . Εχω μεγάλη εμπειρία και σίγουρα κάποιοι το ξέρετε αλλά πραγματικά ήταν ένα από τα καλύτερα ραντεβού . Δε μιλάω για εμφάνιση σε κάποιους δε θα αρέσει ίσως το πρόσωπο ή ότι έχει μικρό βυζακι και είναι πετιτ αλλά σε διαθεση και υπηρεσίες πραγματικά είναι από τα λίγα κορίτσια στο χώρο που έχουν τόση διάθεση και τόσο καλό πακέτο υπηρεσιών . Το μόνο αρνητικό για εμένα θα ήθελα το αναλ το οποίο δε δοκίμασα να είναι σε χαμηλότερη τιμή 100 τα θεωρώ λίγο πολλά και συνήθως μέχρι 50 ζητάνε . Αν τυχόν το χαμηλώσει στο μέλλον θα είναι το απόλυτο vfm για εμένα γιατί η τιμή της σαν ώρα είναι στο μέσο ωρο πλέον των γραφείων. Το θέμα είναι ότι δε σου τρώει χρόνο και όση ώρα είσαι μαζί της και επικοινωνιακή είναι αλλά και παίζει μαζί σου συνέχεια ανάβοντας σε . Για το γραφείο ότι και να πω είναι λίγο ήταν η πρώτη μου φορά δυστυχώς και το λέω γιατί με σεβάστηκαν σαν πελάτη χωρίς να με ξέρουν πολύ περισσότερο από γραφεία που έχω στηρίξει με χιλιάδες ευρώ και δε φέρθηκαν στο τέλος σωστά ενώ δε είχα δημιουργήσει ποτέ θέμα σε καμία κοπέλα . Ο σεβασμός είναι το Α και το Ω και με τη προθυμία τους τη ευγένεια τους και τη τήρηση σε ότι συμφωνήθηκε αξίζει να κάνω πέρα κάποια άλλα στανταρακια και να τα αντικαταστήσω με κορίτσια τους σιγά σιγά . Οσο για τη Ελίζα την ευχαριστώ για όλα και σίγουρα θα τη ξαναδώ είτε πριν φύγει είτε σε επόμενη τουρ της
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 09, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού

Καταλάβαμε!
κακως δεν ησουνα πελατης του γκολντεν ως τωρα γιατι φερνει παρα πολυ ωραια κοριτσια , το μονο αρνητικο ειναι οτι οι πελατες του δεν γραφουν τοσες πολλες κριτικες σε σχεση με τους πελατες των αλλων γραφειων κ πολυ συχνα δισταζουμε αρκετοι παικτες να κανουμε το κασκαντεριλικι προκειμενου να αυξηθει η πληροφορηση για τα κοριτσια τους , φαινεται οι πελατες του γραφειου δεν θελουν να τις πολυδιαφημιζουν μην τυχον κ τους φαμε τις γκομενες κ μετα δεν τις βρισκουν ελευθερες
Εντάξει είμαστε ;
Εντάξει είμαστε ……
Δεν είχα σκοπό να το πω, αλλά αφού το άρχισες, θα σου απαντήσω.
Ούτε ένα τρολάρισμα δεν καταλαβαίνεις βρε 'σύ... Στο είχα πει και παλιότερα αλλά δεν ξέρεις από χιούμορ.
Κι επειδή λες ότι με κοροϊδεύουν όλοι, θα σου απαντήσω ότι κι εσένα σε κοροϊδεύουν όλοι, σε έχουν καταλάβει όλες, σε κοροϊδεύουν κι εκείνες. Μη με ρωτάς πώς το ξέρω.
Κι επίσης τον cim είναι ή δεν είναι +30;
Είμαστε εντάξει;
1. Όταν είπα ότι σε κοροϊδεύουν όλοι δε εννοούσα για κοπέλες εννοούσα ότι και να γράψω χρόνια τώρα είσαι πολύ εριστικός μαζί μου και σχολιάζεις ειρωνικά τα γραφόμενα μου χωρίς να έχεις πιθανό δοκιμάσει ιδίως ομάσι και σε προκαλώ δημόσια να πας μαζί της και να εξακριβώσεις αν ήταν ταξίδι ή όχι και αν δε ήταν θα στο πληρώσω εγώ το ραντεβού σου αλλιώς απαιτώ να ζητήσεις δημόσια συγνώμη
2. Προσωπικά δεδομένα δικά σου εγώ δε έχω δημοσιεύσει ποτέ όπως έκανες εσύ τώρα και μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω γιατί ξέρω πολύ περισσότερα για εσένα και από άτομα που δε πάει καν το μυαλό σου (τουλάχιστο 10 διαφορετικά ξέρω κάθε λεπτομέρεια για σένα Αλλά ποτέ δε σε ξεφτίλισα γιατί δε έχω λόγο να το κάνω αν κάποιος είναι μικροπρεπής δε πέφτω στο επίπεδο του και ούτε θα τολμούσα να γράψω δημόσια οτιδήποτε για εσένα αυτό που έκανες τώρα είναι απαράδεκτο και θα το βρεις μπροστά σου αν δε ζητήσεις συγνώμη
3. Ναι 30 είναι αν έγραψα άλλο πόσο έκανα λάθος ζητώ συγνώμη
4 . Κάτι άλλο θέλεις ;
Και οχι απλα σε κοροιδευουν, συμπληρωνω, αλλα ενω εσυ τις αποθεωνεις σε κριτικες και παλιοτερα εγραφες για πολλες περιπου οτι σε καψουρευτηκαν αυτες ειχαν να λενε για ενα αηδιαστικο ασχημαντρα που εζεχνε και ηθελε να τις γλειφει στο προσωπο
ευκαιρία είναι να σε εμπιστευτούν και άλλα γραφεία :thumbsup:
Θα σου απαντούσα, αλλά πέφτω στο επίπεδο σου... Τις απειλές σου αλλού! Όπως απειλούσε και ο μουφαναδορ.
Και η σωστή τιμή είναι 190, όχι;
ο Km7699 εγραψε οτι την πληρωσε για μια ωρα 160 € κ ξεχασε να γραψει οτι εδωσε αλλα 30 που την εχυσε στο στομα.
τωρα για ποιο λογο ο bigmountain-που πραγματικα μου ειναι πολυ συμπαθης-βγαινει κ λεει οτι εχει κ αλλο ψευδωνυμο κ αλλες λεπτομερειες για το ραντεβου δεν το καταλαβαινω , ο Km7699 εχει αποδειξει οτι εχει την ανεση να κλεισει οσα ραντεβου γουσταρει,δεν εχει αναγκη ουτε απο προσφορες ουτε απο τιποτα.
απο κει κ περα δε συμφωνω να εκτοξευονται εκατερωθεν απειλες οτι εγω ξερω για σενσ αυτο κ θα το δημοσιοποιησω , βγηκε κ ενας τριτος που πρωτη φορα ειδα το ονομα του κ εχει κ κλειστο το προφιλ του για να βλεπαμε λιγο το ιστορικο του αλλα φευ
κ ειπε κ αυτος ενα καρο πληροφοριες για τον Km7699 λες κ ειναι ο ηρακλης πουαρο να πουμε,καλα ρε μαγκες που τα ξερετε ολα αυτα , κοριο του εχετε βαλει του ανθρωπου κ στην τελικη τι μας νοιαζουνε ολες αυτες οι λεπτομερειες , εμας θα γαμησει ?
κ αν πραγματικα ισχυαν ολα αυτα θα καθοταν να γραφει στο φορουμ κ να γινεται ερμαιο του καθενος εδω μεσα να τον λοιδωρει?
μηπως νομιζετε οτι μας εχει αναγκη ?
2. Δε έχεις κανένα δικαίωμα να λες οτιδήποτε προσωπικό μου στοιχείο έχω αλλού
3. Δε σε έχω ειρωνευτεί ποτέ ούτε εσένα ούτε κανένα άλλο μέλος πουθενά σε αντίθεση με εσένα .
4. Ποτέ δε είπα ότι με ερωτεύτηκε η καψουρευρηκε η οποιαδήποτε κοπέλα . Δε έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις όλες για το χρήμα έρχονται και αλλιώς δε θα τις πλήρωνα ούτε εγώ ούτε κανένας μας . Η σχέση τελειώνει εκει που παίρνει το χρήμα όταν φεύγει . Μπορει να τη δεις μπορεί να μη τη ξαναδείς .
5. Όλο αυτό το χάλι εδώ έγινε επειδή διάβασες λάθος μια λέξη αν δε το έχεις κατάλαβει ακόμα . Εσύ κατάλαβες ότι είπα ότι σε κοροϊδεύουνε οι κοπέλες ενώ εγώ είπα αν διαβάσεις καλά ότι νομίζεις πως σε κοροϊδεύουμε εννοώντας εμένα και άλλους που κατά καιρούς ειρωνεύεσαι χωρίς να σε έχουμε πειράξει . Ελπίζω έστω και τώρα να το καταλάβεις
6. Όσο αφορά το σχόλιο ότι θέλω να γλύφω πρόσωπα κοπελών ούτε καν μου έχει περάσει από το μυαλό και αν λέω ψέματα να μη ξαναχυσω ούτε με μαλακια . Οχι να το ζητήσω κιόλας .
7. Περι καθαριότητας μπορώ να σου φέρω κοπέλες που δε παίρνω για άλλους λόγους και με ρωτάνε που χάθηκα και ξέρω ότι έχουν διώξει συγκεκριμένα άτομα για το λόγο αυτό . Επίσης μπορώ να σου βάλω στοίχημα ένα χιλιάρικο και να σου μαζέψω 10 κοπέλες που να σου βεβαιώσουν ότι κάνουν πράματα μαζί μου ακριβώς λόγω καθαριότητας
8. Εγώ δε έχω πειράξει κανένα σας και δε έχω ειρωνευτεί ποτέ κανενα σας και ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι μένος έχεις μαζί μου και να βρεις έστω ένα σχόλιο σε κριτική σου από εμένα που να σε αμφισβητώ ή ειρωνεύομαι ούτε σε σένα ούτε σε κανένα μέλος δε καταλαβαίνω τι μένος έχεις μαζί μου και θα ήθελα ειλικρινά να το λήξη εδώ . Αναφέρομαι σε εσένα γιατί σε θεωρώ κάτι ανώτερο σα επίπεδο από τους άλλους δύο και ξέρω τι είσαι . Και θεωρώ ότι έστω καθυστερημένα αν κάνεις πέρα το εγωισμό σου μπορείς να αντιληφθείς δύο πράματα .
Στους άλλους δε απαντάω γιατί μου έχουν πει από πέρυσι μέλη εδώ μέσα να μη ασχολούμαι μαζί τους γιατί δε αξίζει.
Τώρα με σένα αφού δε σε έχω πειράξει ποτέ με ειρωνεύεσαι συνέχεια ειλικρινά δε το καταλαβαίνω .