Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 1 10
Call-Girls
8681
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το Μαράκι.
Οι φωτογραφίες είχαν δημιουργήσει προσδοκίες που ευτυχώς δεν διαψεύστηκαν. Θα δείτε δηλαδή την κοπέλα των φωτογραφιών και από κοντά, δηλαδή ένα όμορφο, γλυκό, νέο κορίτσι, με χαριτωμένο πρόσωπο, επίπεδη κοιλιά, σωστές καμπύλες και πορωτικα πιασίματα. Το στήθος ελαφρώς πεσμένο έτσι είναι κατασκευαστικά τι να κάνουμε αλλά φυσικότατο και γεμάτο.
Κομψά ντυμένη στα μαύρα, επικοινωνιακή και ευγενικότατη, με διάθεση να σε ευχαριστήσει, να υπακούσει, να ανταποκριθεί. Σωστές τοποθετήσεις, χωρίς μα και μου ούτε βιασύνες.
Οι φωτογραφίες είχαν δημιουργήσει προσδοκίες που ευτυχώς δεν διαψεύστηκαν. Θα δείτε δηλαδή την κοπέλα των φωτογραφιών και από κοντά, δηλαδή ένα όμορφο, γλυκό, νέο κορίτσι, με χαριτωμένο πρόσωπο, επίπεδη κοιλιά, σωστές καμπύλες και πορωτικα πιασίματα. Το στήθος ελαφρώς πεσμένο έτσι είναι κατασκευαστικά τι να κάνουμε αλλά φυσικότατο και γεμάτο.
Κομψά ντυμένη στα μαύρα, επικοινωνιακή και ευγενικότατη, με διάθεση να σε ευχαριστήσει, να υπακούσει, να ανταποκριθεί. Σωστές τοποθετήσεις, χωρίς μα και μου ούτε βιασύνες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2025
ηλικία πόσο την έκοψες;
MpleMaimou
11 Δεκεμβρίου, 2025
Λίγο πολύ όσο γράφει. Και για 20 περνάει. Άντε 22-23 μαξ.
Putinikos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2