Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 5 10
Call-Girls
50913
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
H barbie με την συμπεριφορά της και την συμμετοχή της δεν αφήνει και πολλά περιθώρια να μην περάσει κάποιος καλά μαζί της.
Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την δική μας συμπεριφορά.
Στο πρόσωπο υπάρχει η επέμβαση στα χείλια που βλέπουμε και στις φωτογραφίες αλλά γνώμη μου ότι της πάει πολύ.
Πολύ καλά προκαταρκτικά πολύ καθαρή και πάνω από όλα με καλή διάθεση αν και το ραντεβού ήταν γύρω στα 45 λεπτά λόγω δικού μου θέματος και το έληξα σχετικά γρήγορα.
Στο γαμήσι τα πήγε πολύ καλά και έδειξε αμέσως τις προτιμήσεις της κάνοντας μου για αρχή ένα πολύ ωραίο στήσιμο στα 4 αλλά και η συνέχεια ήταν εξίσου καλή.
Γενικά μια πολύ καλή εμπειρία αν σκεφτώ ότι είναι και νεαρή σε ηλικία.
Αυτό βέβαια εξαρτάται και από την δική μας συμπεριφορά.
Στο πρόσωπο υπάρχει η επέμβαση στα χείλια που βλέπουμε και στις φωτογραφίες αλλά γνώμη μου ότι της πάει πολύ.
Πολύ καλά προκαταρκτικά πολύ καθαρή και πάνω από όλα με καλή διάθεση αν και το ραντεβού ήταν γύρω στα 45 λεπτά λόγω δικού μου θέματος και το έληξα σχετικά γρήγορα.
Στο γαμήσι τα πήγε πολύ καλά και έδειξε αμέσως τις προτιμήσεις της κάνοντας μου για αρχή ένα πολύ ωραίο στήσιμο στα 4 αλλά και η συνέχεια ήταν εξίσου καλή.
Γενικά μια πολύ καλή εμπειρία αν σκεφτώ ότι είναι και νεαρή σε ηλικία.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10

Για κάποιους όπως εμένα είναι και ο λόγος που θα την επιλέξω.
Από ότι στιγμή που όπως λες οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες, σε όποιον αρέσουν τα φουσκωμένα τσιμπουκοχειλα μπορεί να την πάρει .. σε όποιον όχι μπορεί να επιλέξει κάποια άλλη !
Πολύ ωραίο review πέραν αυτής της παρατήρησης.
Δεν είναι σοβαροί - ΔΕΝ είναι επαγγελματίες!
όπως οι "έγκριτοι" με Κορίνα από φυλής
κουδούνια και κουζινόχαρτα στον "γαμηστρώνα" που ήταν ο Πρίαμος τελικά.
γεμίσαμε παπατζήδες τιμημένους και μη