Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 4 10
Call-Girls
25400
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Εσκασε με πουκαμισάκι και γραβάτα και ένα παντελονάκι μαύρο κολλητό. Όμορφη νεαρή κοπέλα προφανώς όχι σαν τις φωτογραφίες αλλά κοντά. Ωραία μακριά μαλλιά μικρό βυζάκι κωλαράκι.
Μόλις είδε ότι δεν είμαι κανας άξεστος μαλάκας ξεκλείδωσε άρχισε να μιλάει οχι για να φάει χρόνο απλά ένιωσε άνετα. Δε παίρνει πρωτοβουλίες τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και σε αφήνει να δώσεις γκάζια ένταση κ.λπ. σε λογικά πλαίσια. Missionary, doggy, cowgirl όπως γουστάρετε.
Πληρώνετε τα νιάτα, πληρώνετε τη γλυκύτητα της και το κορμί που δεν έχουν περάσει ακόμα δεκάδες χιλιάδες άνδρες από πάνω.
Καλά τα 250 καλή η δοκιμή ίσως να την ξαναέβλεπα επειδή έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά μόνο για αυτό.
Μόλις είδε ότι δεν είμαι κανας άξεστος μαλάκας ξεκλείδωσε άρχισε να μιλάει οχι για να φάει χρόνο απλά ένιωσε άνετα. Δε παίρνει πρωτοβουλίες τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και σε αφήνει να δώσεις γκάζια ένταση κ.λπ. σε λογικά πλαίσια. Missionary, doggy, cowgirl όπως γουστάρετε.
Πληρώνετε τα νιάτα, πληρώνετε τη γλυκύτητα της και το κορμί που δεν έχουν περάσει ακόμα δεκάδες χιλιάδες άνδρες από πάνω.
Καλά τα 250 καλή η δοκιμή ίσως να την ξαναέβλεπα επειδή έχω την οικονομική δυνατότητα αλλά μόνο για αυτό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Λίγα λόγια και "τσεκουράτα"
Από εμένα like δαγκωτό!
:hi:
250 την ώρα γιατί; επειδή είναι πιτσιρίκα και (το πιθανότερο) ολόφρεσκη;
Ή απευθύνονται μόνο σε φραγκάτους και καταφέρνουν και ζουν απ' αυτούς ή νομίζουν ότι μπορούμε να πληρώνουμε τιμές ΒΔ Ευρώπης με μισθούς Ελλάδας