Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.7 3 10
Call-Girls
27236
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δεν είμαι νέος στο επάγγελμα, ωστόσο δεν έκανα κριτικές στο παρελθόν κάτι που θα αλλάξει πλέον αν και επειδή διαμένω εκτός Αθήνας δεν θα είναι συχνές οι κριτικές μου. Ωστόσο θα είναι μαζικές ?Ωστόσο ότι γράφουμε παιδιά βοηθάει και τους άλλους.
Είμαι φρέσκο χωρισμένος και όπως καταλαβαίνεις εκτός παιχνιδιού αρκετά και καυλωμενος.
Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχουν γραφτεί πολλά. Αποφάσισα να την δω κι εγώ με την ελπίδα πως θα περάσω καλά.ι
Ίσως έπεσα στην περίπτωση που έχει κουραστεί πλέον και δεν το κάνει με πάθος το επάγγελμα. Ίσως να έτυχε αλλά δεν πέρασα και τέλεια.
Σε εμφάνιση όχι όσο φρέσκια όπως στις φωτογραφίες.
Μου ήρθε αργά το βράδυ σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Σχετικά κουρασμένη και ακεφη. Το έδειχνε με την συμπεριφορά της. Πλέον από ότι μου είπε μετά δεν θα συνεχίσει γιατί δεν την πληρώνει καλά το επάγγελμα τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Να πω την αλήθεια δεν θα την ξαναέβλεπα έτσι κι αλλιώς.
Λέω και πάλι ίσως να ήμουν ο άτυχος
Καταλαβαίνω πάντα πως κάποιες κοπέλες κάνουν σεξ με όλους εμάς από ανάγκη.
Λογικό αλλά ρε παιδιά κι εμείς από ανάγκη καταλήγουμε σε αυτές
Δεν θα μπω σε περιγραφή καθώς έχει φύγει πλέον απλά γράφω κάτι γενικό ως πρώτη επαφή με όλους σας.
Τώρα εάν εγκριθεί το σχόλιο ή όχι αυτό αφορά την διαχείριση
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Είμαι φρέσκο χωρισμένος και όπως καταλαβαίνεις εκτός παιχνιδιού αρκετά και καυλωμενος.
Για την συγκεκριμένη κοπέλα έχουν γραφτεί πολλά. Αποφάσισα να την δω κι εγώ με την ελπίδα πως θα περάσω καλά.ι
Ίσως έπεσα στην περίπτωση που έχει κουραστεί πλέον και δεν το κάνει με πάθος το επάγγελμα. Ίσως να έτυχε αλλά δεν πέρασα και τέλεια.
Σε εμφάνιση όχι όσο φρέσκια όπως στις φωτογραφίες.
Μου ήρθε αργά το βράδυ σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων. Σχετικά κουρασμένη και ακεφη. Το έδειχνε με την συμπεριφορά της. Πλέον από ότι μου είπε μετά δεν θα συνεχίσει γιατί δεν την πληρώνει καλά το επάγγελμα τουλάχιστον στην Ελλάδα.
Να πω την αλήθεια δεν θα την ξαναέβλεπα έτσι κι αλλιώς.
Λέω και πάλι ίσως να ήμουν ο άτυχος
Καταλαβαίνω πάντα πως κάποιες κοπέλες κάνουν σεξ με όλους εμάς από ανάγκη.
Λογικό αλλά ρε παιδιά κι εμείς από ανάγκη καταλήγουμε σε αυτές
Δεν θα μπω σε περιγραφή καθώς έχει φύγει πλέον απλά γράφω κάτι γενικό ως πρώτη επαφή με όλους σας.
Τώρα εάν εγκριθεί το σχόλιο ή όχι αυτό αφορά την διαχείριση
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Διαγραμμένο μέλος 238397
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Δηλ. είναι Ουκρανή, όπου οι μισθοί τους είναι πολύ χειρότεροι από τους δικούς μας, δουλεύει για 75€ την ώρα, όπου ένας Έλληνας μισθωτός βγάζει τόσα την ημέρα και αν, και της κακοπέφτει κιόλας.
Προφανώς καταδέχεται να δουλέψει από Λουξεμβούργο και πάνω.
Κακομαθημένες, δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη...
δηλαδη γιατι να περασεις καλα εσυ,αφου η κοπελα δεν κανει για τη δουλεια , με εσενα θα αλλαξει συμπεριφορα ?
κ φυσικα δεν πληρωνει καλα το επαγγελμα , με τετοιες κριτικες γιατι να την παρει καποιος ?
κ αντε φυσικα υπαρχει κ πολυς κοσμος που δεν διαβαζει το σαιτ κ πηγαινει μονο με βαση τις φωτογραφιες , αμα ρωτησει την τηλεφωνητρια να παρω την ελιν ΄η καποια αλλη , η τηλεφωνητρια σιγουρα θα τον καθοδηγησει να παρει την αλλη για να μεινει ευχαριστημενος.
αρα δεν την πληρωνει καλα το επαγγελμα , διοτι δεν κανει για αυτο το επαγγελμα , το οποιο ισχυει στις περισσοτερες δουλειες.
οσο για σενα διαβαζε τις κριτικες για να αποφευγεις τις μπανανοφλουδες
κ εμενα με τρελαινει το παρουσιαστικο της κ ηθελα πολυ να τη δω,αλλα που να τολμησω με αυτες τις κριτικες ...
"αμα ρωτησει την τηλεφωνητρια να παρω την ελιν ΄η καποια αλλη , η τηλεφωνητρια σιγουρα θα τον καθοδηγησει να παρει την αλλη για να μεινει ευχαριστημενος".
Αυτό με την τηλεφωνήτρια δεν μου φαίνεται και τόσο σίγουρο. Έχω βέβαια να πάρω εσκορτάκι από το 2022 - δεν έμεινα γενικά ευχαριστημένος από τη σχέση ποιότητας/τιμής - αλλά θυμάμαι μια χαρακτηριστική περίπτωση. Ζητάω την Τάδε από το GDE, τελικά προέκυψε ότι δεν μπορούσε να είναι στην ώρα της στο ραντεβού. Η τηλεφωνήτρια μου προτείνει από μόνη της τη Γιασμίν η οποία ήταν ψυγείο.
Σε 2-3 περιπτώσεις ακόμα, όπου μου προέκυψαν κοπέλες +10 κιλά από τις φωτογραφίες ΚΑΙ πολύ χλιαρές στο παιχνίδι, η τηλεφωνήτρια σιγά μη μπήκε στον κόπο να μου αντιπροτείνει κάποια πιο της προκοπής. Δεν ήξερε ότι επέλεξα μπάζο;
Μάλλον τις έχουμε κακομάθει που τους τα ακουμπάμε και δεν τις νοιάζει ένας πελάτης λιγότερος.