Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.0 1 10
Call-Girls
4864
Γενική βαθμολογία
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
2.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συνάντηση με την κοπέλα, μετά από εύκολη επικοινωνία με το γραφείο σε ξενοδοχείο του βαρδάρη. Συνεννόηση εύκολη με την τηλεφωνήτρια αλλά όταν ρωτάω μην με λες είναι καλή. Πελάτης είμαι που σημαίνει θα ξαναέρθω αλλα όταν με ξεγελάς, είναι κοροϊδία. Ημερομηνία ενδεικτική.
Άφιξη στο δωμάτιο, κλασσικά χαιρετούρες κτλ. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Αγγλικά, Ισπανίδα δηλώνει μιλούσε στα δικά της. Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες. Μικρό στήθος, μεσαίου αναστήματος, 40αρα? η εκεί τριγύρω δεν τα πάω και καλά με το να μαντέψω ηλικίες.
Φάουλ πρώτο: το δωμάτιο μοιρίζει την χαρακτηριστική μυρωδιά χόρτου, και το είπε και η ίδια όταν ρώτησα αν καπνίζει. Γιατί κάθησα? Είπα ισως θα βγάλουμε κανα γούστο, σκέψη λάθος τελικά.
Φάουλ δεύτερο: λερωμένη πετσέτα για μπάνιο. Το δωμάτιο ευρύχωρο όπως και το μπάνιο με κλασσική μπανιέρα κτλ.
Φάουλ τρίτο: Στα του αγώνα: Δεν φιλάει, κάτι πολύ λίγα πεταχτά και καθόλου με γλώσσα άρα στη σελίδα του γραφείου έχουμε το πρώτο ψέμα.
Η φωνή της είναι βραχνή αλλά το προσπέρασα. Η πίπα της τίποτα που να θυμάμαι.
Παίχτηκαν 2 στάσεις.
Φάουλ τέταρτο: Δεν δέχεται τελειωμα στο σώμα (έβαλα στις επιλογές στο σώμα γιατί δεν είχε επιλογή πουθένα), άρα πάμε στο δεύτερο ψέμα στη σελίδα του γραφείου. Εκεί που πλησίαζα να τελειώσω μου είπε και τελείωσε ο χρόνος οπότε έφυγα και χωρίς να τελειώσω.
Δεν μου αρέσει που στιγματίζω στην πρώτη κριτική της αλλά 150 ευρώ για μια ώρα και 100 ευρώ για μισή για αυτές τις υπηρεσίες ε όχι... Προσέχω για να έχω.
Άμα δεν μπορείς μην το κάνεις. Ρε παιδιά εκεί στο γραφείο, κανείς δεν σαν έδωσε feedback? Το κορίτσι δεν κάνει και όχι όπως και στο φαγητό δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Αν ήταν σε κακή μέρα ας μην δούλευε.
Άφιξη στο δωμάτιο, κλασσικά χαιρετούρες κτλ. Δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Αγγλικά, Ισπανίδα δηλώνει μιλούσε στα δικά της. Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες. Μικρό στήθος, μεσαίου αναστήματος, 40αρα? η εκεί τριγύρω δεν τα πάω και καλά με το να μαντέψω ηλικίες.
Φάουλ πρώτο: το δωμάτιο μοιρίζει την χαρακτηριστική μυρωδιά χόρτου, και το είπε και η ίδια όταν ρώτησα αν καπνίζει. Γιατί κάθησα? Είπα ισως θα βγάλουμε κανα γούστο, σκέψη λάθος τελικά.
Φάουλ δεύτερο: λερωμένη πετσέτα για μπάνιο. Το δωμάτιο ευρύχωρο όπως και το μπάνιο με κλασσική μπανιέρα κτλ.
Φάουλ τρίτο: Στα του αγώνα: Δεν φιλάει, κάτι πολύ λίγα πεταχτά και καθόλου με γλώσσα άρα στη σελίδα του γραφείου έχουμε το πρώτο ψέμα.
Η φωνή της είναι βραχνή αλλά το προσπέρασα. Η πίπα της τίποτα που να θυμάμαι.
Παίχτηκαν 2 στάσεις.
Φάουλ τέταρτο: Δεν δέχεται τελειωμα στο σώμα (έβαλα στις επιλογές στο σώμα γιατί δεν είχε επιλογή πουθένα), άρα πάμε στο δεύτερο ψέμα στη σελίδα του γραφείου. Εκεί που πλησίαζα να τελειώσω μου είπε και τελείωσε ο χρόνος οπότε έφυγα και χωρίς να τελειώσω.
Δεν μου αρέσει που στιγματίζω στην πρώτη κριτική της αλλά 150 ευρώ για μια ώρα και 100 ευρώ για μισή για αυτές τις υπηρεσίες ε όχι... Προσέχω για να έχω.
Άμα δεν μπορείς μην το κάνεις. Ρε παιδιά εκεί στο γραφείο, κανείς δεν σαν έδωσε feedback? Το κορίτσι δεν κάνει και όχι όπως και στο φαγητό δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Αν ήταν σε κακή μέρα ας μην δούλευε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 04, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Δεκεμβρίου, 2025
Εγώ την είχα πάρει όταν ήταν στο your angels. Η κοπέλα είναι 38 ετών. Εμφανισιακά είναι μετριότητα, καμία σχέση με τις φωτό που είναι η ίδια 15 χρόνια νεότερη. Δε φιλάει και στο σεξ μέτρια πράγματα συνολικά. Τίποτα που πρέπει να θυμάμαι. Ότι κάνει μόνο για τα λεφτά και δεν αξίζει. Αυτά από εμένα.
G
geo21k
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1