Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.5 1 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24964
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ναι είναι πορνοστάρ. Βασικά μόλις την είδα διαθέσιμη και ένεκα του ότι μου αρέσουν οι δοκιμές νέων κορασίδων την έκλεισα για τεστ.
Έμπειρη στον χώρο με το που μπήκε ήξερε τις κινήσεις της. Μιλάει πολύ καλά ελληνικά άρα και πολύ καλή συνεννόηση. Γενικά δεν είχαμε και πολύ σοσιαλ γιατί επικεντρωθηκαμε στο κυρίως πιάτο.
Βγήκε από το μπάνιο και αμέσως έπιασε δουλειά με πρόστυχες ματιές όσο τον παπαρωνε. Έχει μινι διαστάσεις και αυτό μου έδωσε πλεονέκτημα στις κινήσεις. Την γάμησα όρθια στον καναπέ στο κρεβάτι. 40 λεπτά non stop και στο τέλος χύσιμο στο στόμα. Μουνι με σουπερ αίσθηση αγκαλιάζει το καυλι και το τραβάει μέσα.
Στα 160 που ζητάει την κατατάσσει στις vfm περιπτώσεις αυτή την περίοδο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PETROSANAL1, mancunian1986, MarkMazz και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Δεκεμβρίου, 2025
δώσε μια περιγραφή αφού την είδες πρόσφατα... γιατί έχει κάνει τρομερές σωματικές αυξομειώσεις, ανά διαστήματα.
review reaction 1 hornyasfuck
02 Δεκεμβρίου, 2025
Ούτε καν… Τις μικρές διαστάσεις
πού ακριβώς τις είδες έχει πάρει περίπου 20 κιλά και είναι πατημένα 35 σε ηλικία. Την έχω πάρει δύο φορές όσο ήταν στα 180€ (αδύνατη γαρ) και βαριόταν που ζούσε. Άσε που την άκουγα που ρουφούσε κοκορίκο στην τουαλέτα πριν αρχίσει η μάχη. Ξενέρα
review reaction 3 review reaction 1 srek7, BigMountain, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
02 Δεκεμβρίου, 2025
Πόσο ύψος έχει περίπου γιατί φαίνεται για κάτω από 1.60
review reaction 1 hornyasfuck
03 Δεκεμβρίου, 2025
Έλα φτάνει με τα πρόμο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Poseidon7, srek7
10 Μαΐου, 2026
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα , ξενερα είναι τα πρεζακια σαν εσένα , που ρουφάνε κοκορικο κ έξω απ τ μπάνιο κ μέσα , σε αντίθεση με σένα δεν τ ‘‘χω ακουμπήσει ποτέ κ ακυρώνω όποιον πρεζακια βλέπω ν πίνει .θ θέλα ν ξέρα τα 20 κιλά που τα έχεις δει ???‍♀️ αλλά ξέρουμε ναι , αν τα αντρικά 7 cm στ παντελόνι στ μάτια σας ισούται = με 20 cm στ μυαλό σας , άρα μάλλον κ τα δύο κιλά είναι 20 ???‍♀️ κοιτα καημενε τι ρουφάς εσύ σε τουαλέτες , κ όσοι με ξέρουν όντως κ όχι όπως εσύ ξέρουν ότι εκτός από ? δεν έχω αγγίξει τπτ κ δεν κάθομαι με σας τα πρεζονια , ή άκυρο έχεις φάει επειδή έπινες κ έφυγα , ή ήπιες τοσο που είχες παρεσθησεις ότι σ ήρθα κ όλας ???‍♀️
review reaction 3 papaphilips, hornyasfuck
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5