Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 7 10
Call-Girls 36814
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γεια σας μάγκες μου , είχα όρεξη για λίγο άγρια γούστα τις προάλλες και έπεσα πάνω στην Αφροδίτη.
Διαθέσιμη σε επικοινωνία με το γραφείο και λέω πάμε και όπου το πει.
Ήρθε σπίτι μου στην ώρα της ντυμένη με μαύρα δερμάτινα , δερμάτινο τζακετ και μαύρη γόβα στιλέτο.
Μαλι ξυρισμένο αγορε από τη μια και μακρύ καρέ , ωραίο σέξι βάψιμο και άρωμα καυλωτικο.
Διάθεση φουλ , χαμόγελο και εξωστρέφεια . Καθίσαμε έπινα ήδη ένα κρασί και της έβαλα και εκείνης.
Λίγο κουβεντουλα και αρχίσαμε τα γλωσσοφιλα και τα δαγκώματα...Η γυναίκα είναι άγρια δε μασάει .
Άρχισε να με γδυνει και να με γλύφει παντού φτάνοντας στην πουτσα μου. Τρομερό τσιμπούκι με ντιπθροατ ενώ παράλληλα μου έπαιζε χαστούκια στον κωλο.
Όλο μέσα , αρχιδια και σκληρό παίξιμο .
Καυλωσα πάρα πολύ και τότε χωρίς να το σκεφτεί με έδεσε σε μια καρέκλα και γδυθηκε μπροστά μου .
Έπαιξε με το μουνι της για λίγο και όπως με είχε δεμένο ανέβηκε πάνω μου και τον έβαλε όλον μέσα της.
Με γαμουσε δίχως αύριο ενώ της δαγκωνα τις καυλωμενες ρώγες τις.
Τα έδωσε όλα το κορίτσι , και δεν άργησα να τη χύσω στα βυζιά της ,δεν είχα και που αλλού έτσι εοπως ήμουν...
Με έλυσε και μπήκαμε να κάνουμε μπανάκι...
Χωρίς χάσιμο χρόνου πήγαμε για δεύτερο γύρο ...
Άρχισα εγώ τα γλυψιματα και τα δάχτυλα στο ξυρισμένο μουνακι της ενώ εγλυψα και λίγο την κωλοτρυπιδα της ρίχνοντας της και μερικά χαστούκια στον υπέροχο τουρλωτο κωλο της....
Ήταν σειρά μου να την καυλωσω....Την έδεσα και μπήκα με φορά και την πήρα στα τέσσερα...Γουστάρει απίστευτα και τα Βογγητα της με καυλωναν κι άλλο.
Της έδωσα πουτσα στομα και μετά συνέχισα να την γαμαω...
Γαμω τα γαμησια μαγκιτες μου και η Αφροδίτη εκεί να γουστάρει και να καυλώνει απίστευτα...
Γαμηθηκαμε και σε αλλες στάσεις φουλ δυνατά με πολύ δυνατό Ρυθμό και με πολύ πάθος...Την έχυσα παντού δεν ξέρω και εγώ που πήγαν τα φλοκια.
Έκανε ένα ντουζακι ,αραξαμε για λίγο να ηρεμήσουμε και έφυγε αφήνοντάς μου μια πολύ δυνατή σεξουαλική εμπειρία...
Χωρίς πολλά πολλά αν θέλετε κάτι δυνατό και άγριο αλλά ωραία άγριο πάρτε Αφροδίτη μάγκες μου και δεν θα μετανιώσετε ούτε λεπτό
Καλά γαμησια σε όλους...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 doc_lin, soundzero, mozartmo και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού