Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 4 10
Call-Girls
22037
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πανέμορφη , ήρθε χωρίς μέικ απ και ήταν ένας άγγελος , ψηλή , με ωραιότατο νεανικό κορμί , κάπου 19-20 με την έκοψα .
Επίθεση με γλωσσόφιλα, άφηνε γλύψιμο , Πλαστικό στήθος , κωλαρακι δεν είχε όμως , εμένα που δεν με νοιάζει πολύ ο κωλος της δίνω ένα 10αρι κορμί και φάτσα , γιατί με εντυπωσίασε .
Και εκεί που λες τι υπηρεσίες να προσφέρει η νεαρά , με αποσβόλωσε , πραγματικά άνετη , και απολάμβανε το τανγκό των αισθήσεων .
Πίπα δεν μου άρπαξε με δική μου ευθύνη γιατί από την καυλα την πολύ με το που την εγλυψα 5 λεπτάκια απλά ήθελα να το γαμησω όσο περισσότερο μπορώ …
Ένα μικρό μείον αν έπρεπε να βάλω σε μερικά σημεία ήταν υπερβολική στις φωνές .
Αν και ακροβατούσε στο όριο πιστευτού και Άλικης βιουγιουκλακης σε μια φάση στην γειτονιά θα νόμιζαν ότι είχα ξεχάσει την τσόντα με τον rococo sifredi να παίζει στα ηχεία …
Προσοχή μαλακες την ξεκίνησα με αγάπη στοργή και προδερμ όπως αξίζει σε τέτοια μπιμπελα , και μετά ναι ήταν υπέροχη .
Τώρα τα 200 τα δικαιολογεί από εμφάνιση και μόνο , έχοντας και καλές υπηρεσίες , τότε μιλάμε για προφιτ στα όρια του vfm .
Και σε αυτό το κομμάτι από εμένα 10 γιατί έφυγε και είμαι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και χαρούμενος .
Μπράβο στο γραφείο που φέρνει τέτοια κομμάτια .
Επίθεση με γλωσσόφιλα, άφηνε γλύψιμο , Πλαστικό στήθος , κωλαρακι δεν είχε όμως , εμένα που δεν με νοιάζει πολύ ο κωλος της δίνω ένα 10αρι κορμί και φάτσα , γιατί με εντυπωσίασε .
Και εκεί που λες τι υπηρεσίες να προσφέρει η νεαρά , με αποσβόλωσε , πραγματικά άνετη , και απολάμβανε το τανγκό των αισθήσεων .
Πίπα δεν μου άρπαξε με δική μου ευθύνη γιατί από την καυλα την πολύ με το που την εγλυψα 5 λεπτάκια απλά ήθελα να το γαμησω όσο περισσότερο μπορώ …
Ένα μικρό μείον αν έπρεπε να βάλω σε μερικά σημεία ήταν υπερβολική στις φωνές .
Αν και ακροβατούσε στο όριο πιστευτού και Άλικης βιουγιουκλακης σε μια φάση στην γειτονιά θα νόμιζαν ότι είχα ξεχάσει την τσόντα με τον rococo sifredi να παίζει στα ηχεία …
Προσοχή μαλακες την ξεκίνησα με αγάπη στοργή και προδερμ όπως αξίζει σε τέτοια μπιμπελα , και μετά ναι ήταν υπέροχη .
Τώρα τα 200 τα δικαιολογεί από εμφάνιση και μόνο , έχοντας και καλές υπηρεσίες , τότε μιλάμε για προφιτ στα όρια του vfm .
Και σε αυτό το κομμάτι από εμένα 10 γιατί έφυγε και είμαι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και χαρούμενος .
Μπράβο στο γραφείο που φέρνει τέτοια κομμάτια .
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 23, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5

Αγγλικά ελάχιστα , τα πολύ βασικά , θα μπει τρανσλειτορ άμα δεν ξέρεις και εσύ λίγα ρωσικά .
Το στήθος σκληρό αλλά πολύ όμορφο , ποδάρες μοντέλου · πεντακάθαρη και ωραία εσώρουχα .
Το ντύσιμο της παρέπεμπε σε τοπ μοντέλο .
Κάποιες μικρές ραγάδες στα πλευρά , καθώς και κάποια σημαδάκια από χειρουργείο και μια πτώση πραγματικά τα θεωρώ πταίσματα σε τέτοιο υπέροχο κορμί και το πολύ πολύ από 10 στο κορμί να τις έβαζα 9 αν συνυπολογίσω ότι το κωλαρακι θέλει ώρες λιώσιμο στο γυμναστήριο .
Στην αρχή μπήκε μέσα κάπως με έναν αέρα , που μου θύμισε την Monica που δούλευε παλαιότερα στο ίδιο γραφείο , σε τέτοιο βαθμό που άνετα θα τις μπέρδευε ή θα έλεγα ότι τουλάχιστον θα ήταν αδελφές .
Αλλά ήταν πολύ θερμή με γλωσσόφιλα και χάδια .
Δεν κατάλαβα έχω κάνει εγώ προμο σε κάποια Τζούλια από αγγέλους ;
Για στείλε λινκ .
Γράφεις και κριτική για την ίδια κοπέλα στα σχόλια της κριτικής που ανέβασες