Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 4 10
Call-Girls
16643
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Λοιπόν νομίζω ότι τίτλος τα λέει όλα στην περίπτωση της. Πήγα προετοιμασμένος να γίνω υπηρέτης του μουνιού της για να ξεκλειδώσει. Είναι η απόλυτη κοπέλα για αγαπουληδες ή για αυτούς που έχουν φετίχ το GFE και για αυτούς που πάνε δωράκια στην κοπέλα. Η κοπέλα είναι αντικειμενικά όμορφη στο πρόσωπο με πλαστικές φυσικά, έχει ένα καλό κανονικό σώμα, με παρέμβαση σε γλουτούς φυσικά φυσικά, που αν την ξεκλειδώσεις θα περάσεις οκ αν όχι νομίζω θα έχεις μεγάλο πρόβλημα. Είμαι κοπέλα ψυχολογίας, που δεν έχει τερματισμενο κοντέρ, που νιώθει περίεργα με την δουλειά που κάνει. Σε περίπτωση που πάει καλά το πράγμα είναι δεκτική με συμμετοχή. Για μαο μαο για αυτούς που ψάχνουν σκυλιά πολέμου δεν την προτείνω. Ενδιαφέρουσα επίσκεψη που σίγουρα δεν πέταξα τα λεφτά μου. Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα πέρα από την εξωτερική εμφάνιση όλα τα άλλα είναι αποκλειστικά στα χέρια του εκάστοτε αγαπούλη. Τέλος θα έχω απωθημένο με την συγκεκριμένη που δεν της πέταξα την χυσουρα μου στην μάπα της. Είμαι σίγουρος ότι θα έτρεχε να πλυθεί. Θετικό πρόσημο με προϋποθέσεις. Είναι για προπονημενους μπουρδέλακιδες
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι