Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 2 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εγώ ήθελα να κλείσω την Τζούλια αλλά αυτή μένει σε διαμέρισμα κάπου μακρυά από εκεί που βρισκόμουν .

Από αυτές τις επιλογές που είχα στο κεντρικό ξενοδοχείο έκλεισα χωρίς δεύτερη σκέψη την Σαμπίνα.

Όταν άνοιξε η πόρτα είδα δυο βυζιά.... όμορφα αγγελικά πλασμένα...

Τέλεια γνώση της Αγγλικής.... Μου ζητάει το παράβολο και μου δίνει την πετσέτα.... Εν τω μεταξύ στο δωμάτιο είχε μια ζέστη.. σαν να ήταν Αύγουστος....

Ένα γρήγορο φρεσκάρισμα και την πετυχαίνω όρθια.... Ψηλό κορμί ,ωραίο πρόσωπο με θεσπέσιους βύζους αλλά άκωλη...

πάω να την φιλήσω μου γυρνάει μάγουλο .... το κάνω 3 φορές και την τρίτη ίσα που ακούμπησα χείλη....ΘυμόςΘυμόςΘυμός

Ξεκινάω να περιποιούμαι τους βύζους με στοργή και φροντίδα... με απαλά φιλάκια και με σταματάει....ΘυμόςΘυμόςΘυμός

με ξαπλώνει και βλέπω ότι βγάζει προφυλακτικό για πίπα.... της λέω τι κανεις ? μου απαντάει ότι ήταν στον οδοντίατρο... έτοιμος ήμουν να φύγω

το μετανιώνει και χρησιμοποιώντας χέρι και λίγο αεροπιπα τον σηκώνει.... σκέφτομαι ότι ανάσκελα θα είναι αστερίας και της ζητάω doggy

κι εκεί έκλεβε συνέχεια... δεν στηνόταν..... με αποτέλεσμα να μου πέσει και σε συνδυασμό με τους 30 βαθμούς που είχε στο δωμάτιο έσταζα και πήγα για ντουζάκι...

Επιστρέφω πάλι για να τελειώσω και να σώσω την παρτίδα.... τον παίζω και της λέω να τελιώσω στα βυζιά και μου λέει το θεϊκο.... δεν δέχομαι τελιωμα πουθενα ....

ντύνομαι και φεύγω....

Ευχομαι να μην την πατήσει κι άλλος....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν