Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 36 10
Call-Girls
175214
Γενική βαθμολογία
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Πρώτη φορά με το γραφείο αυτό, πολύ καλή πρώτη εντύπωση. Τώρα στην Αντριάνα, εμφανίζεται μια ψιλή εντυπωσιακή νέα κοπέλα, ωραία μαλλιά, όμορφο χαμογελαστό πρόσωπο, αρχοντο-γυναικα όπως λέγανε οι παλιοί. Επικοινωνιακή, όσο όσο. Ξεκίνησε με λίγο teasing kisses, και μετά.... Βαθύ γλώσσα , χωρίς αύριο. Πίπα μαγική, σάλιο , βαθύ, διάφορες στάσεις, μια στο σαλόνι, μια στο υπνοδωμάτιο. Για τα μάτια μου γυναικάρα,παρ ότι είμαι του πετιτ.Ο χρόνος μαζί της VFM, και σίγουρα στης τοπ τρεις εσκορτ, πού έχω πάρει ποτέ, στον τόπο μου, Αθήνα, και εξωτερικό. Σύντομα θά βρεθώ μαζί τής πάλι!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2025
Εγώ είχα πάει μαζί της πριν από 2 χρόνια περίπου. Εμφάνιση μέτρια συνολικά με σκισμένο σορτσάκι ντεκαβλέ μου είχε έρθει. Συμμετοχή καλή, φιλιά αλλά μετά από λίγη ώρα μου έλεγε κάτι παπαριές του στυλ "είσαι θεούλης" και ξενέρωσα σε σημείο που δε μου σηκωνόταν μετά. 150€ πήγαν στράφι τότε. Η σημερινή κριτική νομίζω είναι καθαρά promotion. Δε λέω ότι η κοπέλα δεν αξίζει αλλά δεν είναι εννιαροδεκάρι. Εμφανισιακά 7άρι και ένα 8άρι στη συμμετοχή, αρκεί να κόψει τις ντεκαβλωτικές ατάκες.
G
geo21k
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1