Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 37 10
Call-Girls
192933
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επιτέλους συνάντηση με Paula ,την οποία είχα σταμπαρει από το προηγούμενα τουρ αλλά δεν έτυχε να κανονίσω συνάντηση....
Ήρθε στον χώρο μου η κοπέλα των φωτογραφιών ....( Εδώ θα πω πως οι παλιότερες φωτογραφίες ήταν πιο ακριβής για το τι θα αντικρίσεις.... Οι καινούργιες είναι πιο καλητεχνικές...)
Μετά από σύντομο ντουζ έρχεται στο κρεβάτι και ξεκινά μία από τις ωραιότερες πίπες που μου έχουν κάνει σε σημείο που αν την άφηνα θα με τελείωνε οπότε την σταμάτησα κ συνέχισα με ιεραποστολικό όπου και τελείωσα στην κοιλιά της.
Μετά από γρήγορο ντουζ δικό μου συνεχίσαμε 2ο γύρο στα τέσσερα... Εδώ να αναφέρω πως η κοπέλα έχει υπέροχη κωλαρα την οποία χάζευα σε όλη την διάρκεια του ραντεβού (για εμένα είναι το πιο δυνατό της κομμάτι). Μετά από αρκετό σφυροκόπημα ήρθε το δεύτερο τέλος στον κωλο της.
Για εμένα ήταν ένα πολύ επιτυχημένο ραντεβού με μοναδικό παράπονο την ανεβασμένη της τιμή,την οποία όμως αποδείχτηκε πως άξιζε δεδομένου των υπηρεσιών που παρέχουν άλλες κοπέλες.
Γενικά ήταν πολύ ευχάριστη η εμπειρία μου μαζί της κ θα επιδιώξω κ άλλο ραντεβού στο μέλλον...
Ήρθε στον χώρο μου η κοπέλα των φωτογραφιών ....( Εδώ θα πω πως οι παλιότερες φωτογραφίες ήταν πιο ακριβής για το τι θα αντικρίσεις.... Οι καινούργιες είναι πιο καλητεχνικές...)
Μετά από σύντομο ντουζ έρχεται στο κρεβάτι και ξεκινά μία από τις ωραιότερες πίπες που μου έχουν κάνει σε σημείο που αν την άφηνα θα με τελείωνε οπότε την σταμάτησα κ συνέχισα με ιεραποστολικό όπου και τελείωσα στην κοιλιά της.
Μετά από γρήγορο ντουζ δικό μου συνεχίσαμε 2ο γύρο στα τέσσερα... Εδώ να αναφέρω πως η κοπέλα έχει υπέροχη κωλαρα την οποία χάζευα σε όλη την διάρκεια του ραντεβού (για εμένα είναι το πιο δυνατό της κομμάτι). Μετά από αρκετό σφυροκόπημα ήρθε το δεύτερο τέλος στον κωλο της.
Για εμένα ήταν ένα πολύ επιτυχημένο ραντεβού με μοναδικό παράπονο την ανεβασμένη της τιμή,την οποία όμως αποδείχτηκε πως άξιζε δεδομένου των υπηρεσιών που παρέχουν άλλες κοπέλες.
Γενικά ήταν πολύ ευχάριστη η εμπειρία μου μαζί της κ θα επιδιώξω κ άλλο ραντεβού στο μέλλον...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Νοεμβρίου, 2025
Την είχα δει στο προηγούμενο τουρ της. Θα την ξαναδώ πάλι για περισσότερο χρόνο γιατί μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει το πιο όμορφο μουνάκι και γενικά σαν εμφάνιση σώμα - πρόσωπο είναι κοντά στο 9. Μακάρι να έκανε και golden shower. Θα το δοκίμαζα μαζί της. Κάβλα λέμε το κορίτσι. Φιλιά με γλώσσα έδωσε;
G
geo21k
22 Νοεμβρίου, 2025
@geo21k Ναι μου έδωσε
G
Giannis.04
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2