Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.7 2 10
Call-Girls
8996
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
2.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Είναι η δεύτερη φορά που κάνω μια συνάντηση για χάρη ενός στήθους και στο τέλος μου μένει μόνο αυτό ως ανάμνηση
Κλείνω πολύ εύκολο το ραντεβού με το γραφείο και πηγαίνω στο ξενοδοχείο της κοπέλας.
Χτυπάω την πόρτα και όταν μου ανοίγει βλέπω ένα πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά η βαρεμάρα της φαινόταν από την αρχή ακόμα και από τον τρόπο που ήταν ντυμένη για το ραντεβού…
Μιλάει πάρα πολύ καλά αγγλικά… Φιλάει με το ζόρι και γενικά έχει μια εξαιρετικά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά αφού σου δείχνει ανάγλυφα ότι δεν το θέλει. Πίπα με προφυλακτικό (Αυτό πραγματικά το σέβομαι και δε με χαλάει) Και σεξ εξαιρετικά διεκπεραιωτικό. Απίστευτο φυσικό στήθος με μεγάλες ρώγες.
Μέχρι εκεί όμως!
150 € για να περάσω 1 ώρα με δύο υπέροχα βυζιά
Κλείνω πολύ εύκολο το ραντεβού με το γραφείο και πηγαίνω στο ξενοδοχείο της κοπέλας.
Χτυπάω την πόρτα και όταν μου ανοίγει βλέπω ένα πολύ όμορφο πρόσωπο αλλά η βαρεμάρα της φαινόταν από την αρχή ακόμα και από τον τρόπο που ήταν ντυμένη για το ραντεβού…
Μιλάει πάρα πολύ καλά αγγλικά… Φιλάει με το ζόρι και γενικά έχει μια εξαιρετικά αντιεπαγγελματική συμπεριφορά αφού σου δείχνει ανάγλυφα ότι δεν το θέλει. Πίπα με προφυλακτικό (Αυτό πραγματικά το σέβομαι και δε με χαλάει) Και σεξ εξαιρετικά διεκπεραιωτικό. Απίστευτο φυσικό στήθος με μεγάλες ρώγες.
Μέχρι εκεί όμως!
150 € για να περάσω 1 ώρα με δύο υπέροχα βυζιά
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2025
ιδια περασα κ εγω...ενω απο εμφανιση ειναι πολυ καλη για τα γουστα μου στον αγωνα δεν τραβαει με τπτ....φουλ αγγαρεια!!
parasskeuas777
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1