Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 5 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η Moon είναι μια κοπέλα που μόλις είδα τις φωτογραφίες της αμέσως μου τράβηξε την προσοχή. Πιο όμορφη από κοντά και πολύ καλά περιποιημένη με διακριτικό άρωμα. Ζήτησα να έχει μαζί της μαύρα σέξυ εσώρουχα και το γραφείο ανταποκρίθηκε.
Ξεκινήσαμε με πολλά φιλιά τα οποία φαίνεται να της αρέσουν τόσο που νόμιζα για λίγο πως με γουστάρει στ’ αλήθεια. Μου έκανε ωραία πίπα με σάλιο και προσπάθειες για DT με αρκετή επιτυχία ενώ έκανε και πέρασμα από τα παπάρια. Μετά ήταν η σειρά μου να της γλείψω τα όμορφα βυζιά της. Έχει πολύ ωραίο μουνί καθαρό και υγρό. Αρχίσαμε με αργό ρυθμό σε ιεραποστολική στάση. Είναι τόσο καλή που δεν ξεχωρίζει από πραγματική γκόμενα. Έχει στενό μουνί με απίστευτη αίσθηση. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου γύρου την γάμησα στα τέσσερα και έχυσα. Έχει αντοχές και στον δεύτερο γύρο την πήγα σε πιο άγριες καταστάσεις. Η κωλοτρυπίδα είναι πειρασμός σκέτος. Κρίμα που την δίνει. Ξεκινήσαμε δεύτερο γύρο μετά από καλή πίπα και ζήτησα να ανέβει από πάνω. Έχει ωραίο σταθερό ρυθμό εχώ έπαιζα με τις ρόγες της. Το βλέμμα της ήταν γεμάτο καύλα και λίγο πριν το τέλος της ώρας ξαναέχυσα.
Αν και δεν είναι μια υπερμουνάρα σαν άλλες η Moon είναι εγγύηση για μια καλή συνάντηση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό