Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 21 10
Call-Girls
63821
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Διαβάζοντας τις κριτικές της περίμενα κάτι καλό αλλά με το που άνοιξα την πόρτα εντυπωσιάστηκα. Οντως μια ωραία αισθησιακή παρουσία. Μπήκε μέσα χαμογελαστή και η θετική της ενέργεια ήταν μεταδοτικη ώστε μετά από ένα ποτάκι ένιωσα άνετα μαζί της. Τα αγγλικά της πολλή καλά και είναι μια γυναίκα με ολοκληρωμένες απόψεις. Βγαίνοντας από το μπάνιο φορώντας τα μαύρα εσώρουχα που είχα ζητήσει έμεινα κόκκαλο. Πανέμορφο σώμα και τέλειο στήθος. Ξεκινησαμε το γλωσσοφιλα και κοιτάζοντας με στα μάτια ξεκίνησε μια αργή υγρή πίπα που θα με τελείωνε αν δεν την σταματούσα. Την έβαλα στην αρχή από επάνω να βλέπω τις βυζάρες της να πάλλονται και τελείωσα μέσα της.
Μετά από διάλειμμα για ενυδάτωση και λίγο σοσιαλ ξεκινήσα εγώ στοματικό στο γλυκό μουνάκι της μέχρι που κατέβασε υγρά και άρχισε τους σπασμούς. Μου λέει τότε"take me now".
Δεύτερος γύρος με δύο τρεις στάσεις και ταυτόχρονους οργασμους.
Μπανάκι λίγη κουβεντουλα και έτσι τελείωσε ένα τέλειο ραντεβού με μια όμορφη γυναίκα που ξέρει να δίνει αλλά και να περνάει καλά εφόσον της φερθητε σωστά και σπαταλήσετε λίγο χρόνο να την γνωρίσετε και να την "ανάψετε".
Σίγουρα vfm και τσαντάκι από εδώ και πέρα.
Μετά από διάλειμμα για ενυδάτωση και λίγο σοσιαλ ξεκινήσα εγώ στοματικό στο γλυκό μουνάκι της μέχρι που κατέβασε υγρά και άρχισε τους σπασμούς. Μου λέει τότε"take me now".
Δεύτερος γύρος με δύο τρεις στάσεις και ταυτόχρονους οργασμους.
Μπανάκι λίγη κουβεντουλα και έτσι τελείωσε ένα τέλειο ραντεβού με μια όμορφη γυναίκα που ξέρει να δίνει αλλά και να περνάει καλά εφόσον της φερθητε σωστά και σπαταλήσετε λίγο χρόνο να την γνωρίσετε και να την "ανάψετε".
Σίγουρα vfm και τσαντάκι από εδώ και πέρα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 10, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
300€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή