Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 10 10
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαιρετώ όλους τους καυλιάρηδες/γαμιάδες αυτού του αμαρτωλού σάιτ.
Έχετε δει μια φωτογραφία ενός νεαρού όπου σε μία σχολική εκδρομή στη Βουλή είχε βγάλει ένα χαρτί "πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο"; Έτσι λοιπόν και εγώ αφού σε λίγες μέρες μπαίνω στο μπουρδέλο που λέγεται Ελληνικός Στρατός είπα να χαλάσω τις οικονομίες μου με ένα εσκορτάκι, εμπειρία που δεν είχα ξαναζήσει. Ψάχνω από δω, ψάχνω από κει, κοιτάω κριτικές και αποφασίζω να επιλέξω Erin μιας και οι προηγούμενοι συναγωνιστές είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο μέσω μηνυμάτων και φύγαμε για (μουνο)καταδρομή στο ξενοδοχείο της κοπέλας σε περιοχή του κέντρου. Καλώ το γραφείο για να μάθω δωμάτιο και χωρίς καθυστέρηση η ρεσεψιόν μου λέει να ανέβω. Ανεβαίνω λοιπόν με 5λεπτη καθυστέρηση για να αφήσω και την κοπέλα να προετοιμαστεί. Μου ανοίγει την πόρτα λοιπόν ένα βραζιλιανάκι όπως βλέπετε στις φωτογραφίες (πιστεύω οι φωτογραφίες με τα κόκκινα εσώρουχα είναι όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα) τυλιγμένο με μία πετσέτα μπάνιου. Φιλάκι για καλοσώρισμα, της δίνω τα λεφτά και μου λέει αν θέλω να πάω για ντουζάκι, τσακ μπαμ πλένομαι εκεί κάτω και βγαίνω από το μπάνιο. Το μωρό ολόγυμνο πλέον να με περιμένει στο κρεβάτι. Γλωσσόφιλα από δω και από κει και αφού με ξαπλώνει πάει για πίπα φιλώντας με σε όλη τη διαρομή μέχρι κάτω. Πίπα ωραία, υγρή και τον έπαιρνε όλον (μη φανταστείτε ότι έχω κανά κατάρτι), περιποίηση και με τη σειρά μου στις τρυπούλες της, δέχεται και δάχτυλα μπροστά, για πίσω δεν δοκίμασα αλλά ήταν καθαρή γιατί πέρασα με γλώσσα. Συνεχίζουμε γλωσσόφιλα κλπ κλπ και μετά από λίγα ακόμα δευτερόλεπτα πίπας πάει να μου περάσει σκούφο, "όχι ακόμα" της λέω πάμε 69, ανεβαίνει λοιπόν όπου κάτσαμε εκεί για λίγα ακόμα λεπτά. Μετά πέρασμα σκούφου και έχουμε για στάσεις : γαμήσι στα 4, μετά αυτή από πάνω στον καναπέ, μετά την σήκωσα για εναέριο γαμήσι, μετά ιεραποστολικό.. της λέω πόσο έχουμε ακόμα μου λέει "twenty" καλά της λέω γιατί δεν είχα χύσει ακόμα έλα να μου πάρεις πίπα. Ξεκινάω λοιπόν ένα γρήγορο mouthfuck με αυτήν ξαπλωμένη στην άκρη του κρεβατιού και εμένα όρθιο (σημειώστε ότι για την πίπα πάλι έβγαλε τον σκούφο). Έδινα εγώ γρήγορο ρυθμό, αυτή δεν γκρίνιαζε καθόλου τον έπαιρνε όλον με φτυσίματα κλπ. Μετά από λίγα λεπτά μου λέει "sex?" άντε πάμε λέω μπας και χύσουμε, πέρασμα νέου σκούφου λοιπόν και σκληρό βαθύ γαμήσι σε στάση prone bone. Αφού καταλάβαινα ότι δεν θα τελειώσω έτσι ποτέ και ο χρόνος τελείωνε της λέω έλα ξάπλωσε και με λίγες παλινδρομικές κινήσεις του χεριού έχυσα στα βυζιά της. Ο χρόνος είχε τελειώσει οπότε έκανα ένα γρήγορο ντουζάκι (είχα στάξει από τον ιδρώτα, 1 ολόκληρη ώρα γάμαγα) και αποχαιρέτισα αφού ήπια και το νερό που μου πρόσφερε. Χρόνος για σόσιαλ δεν υπήρχε αλλά δεν μιλάει και η κοπέλα αγγλικά, όποτε θέλαμε να μιλήσουμε κατά την πράξη έβαζε το translate. Πάντως ήταν γελαστή οπότε πιστεύω δεν θα χει θέμα να πει και δύο κουβέντες.
Με δύο λέξεις ωραία νεαρή βραζιλιάνα με τοπ συμμετοχή και χωρίς γκρίνιες, είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να ευχαριστήσει τον πελάτη, ειδικά εκεί στο mouthfuck πρέπει να της είχα βγάλει λίγο την πίστη αλλά δεν γκρίνιαζε.

Υ.Γ1 : Επειδή είμαι νέος λογαριασμός δεν με αφήνει να βάλω μεγαλύτερες βαθμολογίες.

Υ.Γ2 : Ως βραζιλιάνα, η κοπέλα έχει αυτό το λατινέζικο σκαρί όπου αναγκαστικά είναι πιο τσουπωτές από τις ευρωπαίες (μη φανταστείτε ότι είναι χοντρή, καμία σχέση όπως είπα οι φωτογραφίες με τα κόκκινα εσώρουχα είναι αντιπροσωπευτικές), εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι πιο σλιμ για να κάνω και τα ακροβατικά μου. Θα ψάξω στην άδεια ορκωμοσίας για κανά σλιμάκι από ανατολικό μπλοκ να το γλεντήσω, έως τότε καλά γαμήσια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, THV, Yatoputso και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Νοεμβρίου, 2025
Kαλη θητεία!
Όταν βγεις από εκεί θα καταλάβεις ότι υπάρχουν και άλλα μπουρδέλα στην ελληνική κοινωνία όμως σε αυτό που πας η παρουσία σου έχει ημερομηνία λήξεως ενώ στα αλλα δεν ξέρεις πότε θα ξεμπερδεψεις.
review reaction 1 review reaction 3 Senteron, vinnie, hornyasfuck και 1 ακόμα μέλος
09 Νοεμβρίου, 2025
Επειδή την γάμησα και εγώ πρόσφατα έχω να πω πως το κορμί της απλά ΓΑΜΑΕΙ!!!!! Οπότε τσουπωτη με φέτες κοιλιακούς και κωλι άπιαστο....δεν μπορεί να ισχύει! Προφανώς άλλο επιθετικό προσδιορισμό έπρεπε να χρησιμοποιήσεις αλλά οκ .
review reaction 1 Senteron, vinnie, Rokko28 και 1 ακόμα μέλος
10 Νοεμβρίου, 2025
argyrotoxos, ευχαριστώ πολύ φίλε.

bixterious, ναι δεν είπα ότι έχει παραπάνω κιλά απλά έχει διαφορετικό σκαρί από τις ευρωπαίες λόγω της διαφορετικής κατανομής λίπους που έχουν οι λατίνες. Πχ μια ελληνίδα στο 1.65 που είναι περίπου η συγκεκριμένη κοπέλα, για να έχει φέτες κοιλιακούς που λες θα πρεπε να είναι 50-55 κιλά.
M
MounoKatadromeas
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3