Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
22468
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Όταν την είδα είπα οκ όμορφο πρόσωπο βαμμένη σωστά όχι καρναβάλι και ντύσιμο κομπλε με απλό σετ από εσώρουχα.
Στη φωτό με τα κόκκινα καταλαβαίνει κανείς ότι θα έχει κάποια κιλά σε περιφερεια είναι κάπως plus size εκεί το σημείο.Ισως είναι η πιο κοντινή στο τι συναντάς.
Πληρωμή στην αρχή.Δεν με πείραξε αρκεί να περάσω ζάχαρη.
Λόγω ώρας ίσως να ήταν κάπως η κούραση και την έβλεπα να μην έχει και πολύ όρεξη.
Πιπα λίγων λεπτών δεν ανταπέδωσα σε 69 δεν μου το έβγαλε.Στην πορεία δύο φορές σεξ τυπικό με ενδιάμεσο αμήχανο σοσιαλ.
Δεν μας εκατσε από την αρχή το κατάλαβα ότι δεν θα πάει το ραντεβού στα μέτρα μου.
Είχα πάει με προσδοκίες και δεν βγήκε.Ισως δώσω μια ευκαιρία στο μέλλον γιατί σαν σύνολο εμφάνιση δεν είναι κακο.
Στη φωτό με τα κόκκινα καταλαβαίνει κανείς ότι θα έχει κάποια κιλά σε περιφερεια είναι κάπως plus size εκεί το σημείο.Ισως είναι η πιο κοντινή στο τι συναντάς.
Πληρωμή στην αρχή.Δεν με πείραξε αρκεί να περάσω ζάχαρη.
Λόγω ώρας ίσως να ήταν κάπως η κούραση και την έβλεπα να μην έχει και πολύ όρεξη.
Πιπα λίγων λεπτών δεν ανταπέδωσα σε 69 δεν μου το έβγαλε.Στην πορεία δύο φορές σεξ τυπικό με ενδιάμεσο αμήχανο σοσιαλ.
Δεν μας εκατσε από την αρχή το κατάλαβα ότι δεν θα πάει το ραντεβού στα μέτρα μου.
Είχα πάει με προσδοκίες και δεν βγήκε.Ισως δώσω μια ευκαιρία στο μέλλον γιατί σαν σύνολο εμφάνιση δεν είναι κακο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα