Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 32 10
Call-Girls
93096
Γενική βαθμολογία
1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
2.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Σκεφτόμουν εδώ και καιρό να ποσταρω αυτήν την κριτική, και τελικά λέω "τι στο καλό" πρέπει να ξέρουν οι άλλοι συναγωνιστές ώστε να γλυτώσουν χρήματα και τον εαυτό τους.
Επικοινώνησα με το πρακτορείο και ζήτησα τη Γκλόρια. Μου είπαν «δεν είναι διαθέσιμη», αλλά πρότειναν κάποιες «φανταστικές Κολομβιανές». Τους απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν ήθελα άλλες, ήθελα τη Γκλόρια. Είπα πως μπορούσα να τη συναντήσω οποιαδήποτε ώρα, αλλά όποτε κι αν ρωτούσα, ήταν πάντα «μη διαθέσιμη».
Άρχισαν να μου μιλούν για άλλες κοπέλες, με καλές συστάσεις και κριτικές… και τελικά σκέφτηκα «εντάξει, γιατί όχι».
Μεγάλο λάθος.
Ήρθε η Αντονέλα. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν απεριποίητη, σαν να μην είχε φροντίσει καθόλου τον εαυτό της. Είχε κουρασμένη όψη, χαμένη ματιά και γενικά έδειχνε πως δεν είχε διάθεση να είναι εκεί.
Της πρότεινα να φρεσκαριστεί λίγο, αλλά μετά από αρκετή ώρα δεν φαινόταν να το έχει κάνει πραγματικά. Η εμφάνισή της δεν ταίριαζε καθόλου με τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει το πρακτορείο - εκείνες φαίνονταν επεξεργασμένες και πολύ διαφορετικές.
Η εμπειρία ήταν απογοητευτική, χωρίς καμία αίσθηση επαγγελματισμού ή ενδιαφέροντος. Δεν υπήρχε επικοινωνία, παρά τις υποσχέσεις ότι μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία, εγκατέλειψα την προσπάθεια.
Δεν ξέρω αν ήταν κουρασμένη, υπό πίεση ή απλώς αδιάφορη, αλλά για μένα ήταν μια πολύ αρνητική εμπειρία.
Στο τέλος, επισκέφθηκα έναν άλλον χώρο, όπου το επίπεδο εξυπηρέτησης ήταν πολύ καλύτερο, ακόμη και με χαμηλότερο κόστος.
Η Αντονέλα, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα πρότυπα που υπόσχεται το πρακτορείο - μια πραγματική απογοήτευση.
Επικοινώνησα με το πρακτορείο και ζήτησα τη Γκλόρια. Μου είπαν «δεν είναι διαθέσιμη», αλλά πρότειναν κάποιες «φανταστικές Κολομβιανές». Τους απάντησα ξεκάθαρα ότι δεν ήθελα άλλες, ήθελα τη Γκλόρια. Είπα πως μπορούσα να τη συναντήσω οποιαδήποτε ώρα, αλλά όποτε κι αν ρωτούσα, ήταν πάντα «μη διαθέσιμη».
Άρχισαν να μου μιλούν για άλλες κοπέλες, με καλές συστάσεις και κριτικές… και τελικά σκέφτηκα «εντάξει, γιατί όχι».
Μεγάλο λάθος.
Ήρθε η Αντονέλα. Από την πρώτη στιγμή φαινόταν απεριποίητη, σαν να μην είχε φροντίσει καθόλου τον εαυτό της. Είχε κουρασμένη όψη, χαμένη ματιά και γενικά έδειχνε πως δεν είχε διάθεση να είναι εκεί.
Της πρότεινα να φρεσκαριστεί λίγο, αλλά μετά από αρκετή ώρα δεν φαινόταν να το έχει κάνει πραγματικά. Η εμφάνισή της δεν ταίριαζε καθόλου με τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει το πρακτορείο - εκείνες φαίνονταν επεξεργασμένες και πολύ διαφορετικές.
Η εμπειρία ήταν απογοητευτική, χωρίς καμία αίσθηση επαγγελματισμού ή ενδιαφέροντος. Δεν υπήρχε επικοινωνία, παρά τις υποσχέσεις ότι μιλάει Αγγλικά και Ελληνικά. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία, εγκατέλειψα την προσπάθεια.
Δεν ξέρω αν ήταν κουρασμένη, υπό πίεση ή απλώς αδιάφορη, αλλά για μένα ήταν μια πολύ αρνητική εμπειρία.
Στο τέλος, επισκέφθηκα έναν άλλον χώρο, όπου το επίπεδο εξυπηρέτησης ήταν πολύ καλύτερο, ακόμη και με χαμηλότερο κόστος.
Η Αντονέλα, δυστυχώς, δεν ανταποκρίνεται καθόλου στα πρότυπα που υπόσχεται το πρακτορείο - μια πραγματική απογοήτευση.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

Το κορίτσι είναι βρώμικο. Μύριζε παλιό ιδρώτα, σαν να μην είχε κάνει ντους για μέρες. Τα μαλλιά της ήταν λιπαρά και ακατάστατα, τα νύχια της ατημέλητα, τα δόντια της αβίωτα και η αναπνοή της ήταν άσχημη.
Εξαφανίστηκε στο μπάνιο για αρκετή ώρα. Άκουγα νερό να τρέχει, αλλά και ατελείωτα μηνύματα και πληκτρολογήσεις. Όταν τελικά βγήκε, έλεγξα την πετσέτα - στεγνή. Δεν ήταν ξυρισμένη, δεν ήταν καθαρή.
Tα γράφουν στην κριτική αυτά, γιατί το πας λίγο παραπέρα από το "ήταν κουρασμένη και απεριποίητη" αν λες πως βρομάει και δεν πλένεται.