Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ανοίγω την πόρτα μπαίνει η Anastasia και η πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Ψηλή γυναίκα, με κοντό μαύρο μίνι φόρεμα, επάνω σε δωδεκάποντα, πολύ φρέσκο προσωπάκι με ωραία μάτια, παρουσία που δεν περνάει απαρατήρητη. Μου θύμισε τη Daria, αλλά πως τόλμησα να κάνω τη σύγκριση! Ήρθε με μισή ώρα καθυστέρηση και η πρώτη κουβέντα ήταν Money First, παρόλο που ως συνήθως τα είχα αφήσει στο κομοδίνο. Σκέφτομαι δεν ξεκινάμε καλά αλλά μου άρεσε αυτό που έβλεπα.

Μετά το φρεσκάρισμα εμφανίζεται με μαύρα εσώρουχα και αποκαλύπτονται πλέον τα επιπλέον κιλά και η γεμάτη περιφέρεια, ευτυχώς λόγω νιάτων χωρίς ιδιαίτερη χαλαρότητα. Πλούσιο φυσικό, βυζάκι με piercing και αναπόφευκτη πτώση λόγω μεγέθους.

Στα του αγώνα πέρασα καλά, χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή ή ενέργεια από πλευράς της αλλά και χωρίς να αρνηθεί κάτι. Αρκετά συγκρατημένη και διεκπεραιωτική, ακόμη και στην επικοινωνία, λιγομίλητη και αγέλαστη.

Ενώ είχαμε αρκετή ώρα, με ρωτάει να κάνω ντουζ, γιατί όχι λέω. Μετά ρωτάει, να ντυθώ; Αφού το θέλεις της λέω. Μπορώ να φύγω μου λέει; Βιάζονταν προφανώς για να καλύψει την καθυστέρηση, δεν είχα και εγώ πολύ χρόνο, ούτε περίμενα να πάρω κάτι περισσότερο, της είπα να φύγει. Amateur στο χώρο αλλά ξύπνια, έχει business plan, δουλεύει για να κάνει την προίκα της, γράψε άλλη μια από Ρωσία για διαμέρισμα ...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Γλομπεάρχης
215
Πόντοι:
31.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Γιώργος Παπ., Yatoputso και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2025
Μου γλίτωσες τα χρήματα, ευχαριστώ πολύ
T
Tiburonblanco
review reaction 1 hornyasfuck
09 Νοεμβρίου, 2025
Καλά με τη Daria έχω κάνει διαστημικό σεξ. Είχα 2 τελειώματα με μια προηγούμενη και έκανα άλλα 2 μαζί της άνετα και κοντεύω τα 50. Η γυναίκα δεν υπάρχει και δε συγκρίνεται με καμία. Ελπίζω να έρθει κοντά στις γιορτές πάλι. Την Αναστασία την είδα στο Attiki Hotel σήμερα όταν έφευγα. Πολύ ψηλή και φαινόταν πολύ ωραία. Πιο όμορφη από τις φωτογραφίες. Φορούσε ένα πολύ κοντό μαύρο φουστανάκι εφαρμοστό σαν μπαλαρίνα. Εγώ ψήνομαι μόνο για το ύψος. Οι ψηλές με καυλώνουν απίστευτα.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2