Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 29 10
Call-Girls 129978
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο
Λίγη ωρα μετα την Bella και έφτασε και η Paris στο ξενοδοχείο. Σεξυ ενδυμασία με μαύρη φούστα και μαύρο μικρό τοπ . Βαμμένη και με μεγάλα κόκκινα χείλη οοως στις φώτο.
Το σώμα της απο την μέση και πάνω μεχρι τον λαιμό ειναι ακριβώς οπως στις φωτογραφίες. Από την μέση και κάτω ο κωλος της ειναι αρκετά μεγαλύτερος αλλα οχι κακος ειδικα στα 4 . Απλα μεγαλύτερος. Το πρόσωπο της περίπου οπως στις φώτο ίσως λιγο επιπλεον πρησμένο αλλα ακόμα sexy . Είχε ωραίες βλεφαρίδες και ωραίο sexy μακιγιάζ οπως είπα.
Μπήκε για ενα μικρό ντουζάκι και να φορέσει το sexy διχτυωτό που ειχα ζητήσει οπως στο προφίλ. Ήρθε απο το ξενοδοχείο της οπότε ηταν καθαρή και δεν χρειαζόταν πολλά πολλά.
Αρχίσαμε το σεξ με πιπα κλασικά. Έκανε λιγες κινήσεις και αρκετές φορές τον κρατούσε στο στόμα και έπαιζε με την γλώσσα της εσωτερικά. Μετά απο λίγη ωρα την ενημέρωσα πως θα της γαμησω την κωλαρα της και έκατσε στα 4 να τον πάρει. Μου είπε προς έκπληξη μου οτι εχω μεγάλο πουλί . Προσεχτικά εννοείται στην αρχή και μετα λιγο ποιο βαθειά και δυνατά. Έβαζε τα μπούτια της ούτως ή άλλως με τέτοιο τρόπο που δεν μπορούσα να εχω σωστή διείσδυση οπότε ο μισός έμπαινε μέσα. Την άλλαξα σε ιεραποστολο και συνέχισα στο ίδιο μοτίβο. Μικρές διεισδύσεις και αυτη να φωνάζει. Λίγο οι φωνές της λιγο ο σφιχτός της κωλος και με έκαναν να τελειώσω σχετικά γρήγορα και τα πήρε πάνω στο στήθος της .
Ντουζάκι ξεχωριστά και αρχίσαμε να μιλάμε κυρίως αυτη για την ζωή της . Ενδιαφέρον ανθρωπος που ξερει τι θέλει και το παλεύει. Προσπάθησε λιγο να κλείσουμε μόνο μιλώντας πιστευω . 20 λεπτά πριν το τέλος ενώ τον ειχα πετάξει έξω μπροστά απο την φάτσα της αυτη προσπαθούσε να συνεχίσει να μιλάει για την ζωή της ? . Ίσως φοβήθηκε οτι θα την γαμησω πάλι σκληρά απο κωλο.
Την λυπήθηκα ομως και μετα απο μια αδιάφορη λιγο πιπα την πήρα απο πίσω στο μουνι της και μετα με μαλακια τελείωσα πάλι στα βυζια της .
Σε γενικές γραμμές μια καλη εμπειρία με έναν ενδιαφέρον και καλό άνθρωπο. 70 με 80% αυτο που φαίνεται στις φωτογραφίες αλλα με καλό χαρακτήρα. Το γραφείο ενημέρωσε για αυτα που ζήτησα και τηρήθηκαν οπως πρέπει. Ισως να την εβλεπα ξανα επειδη ειναι καλος ανθρωπος και μπορεις να μιλησεις μαζι τιυ ισως να μην την έβλεπα ξανά γιατι ενώ δεν εχει παράπονο για το anal ίσως θέλω καποια γυναίκα που να εχει καλύτερες αντοχές σε αυτο το κομμάτι . Να μειώσουν αρκετές το anal σε κανονική τιμή γιατί το 100 που το έχουν ανεβάσει αρκετές ειναι γελοίο πιστευω . Εννοείται επιλογή τους
Αυτά απο εμένα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
WhiteBoy1990
Σπουδαίος
41
Πόντοι:
2.410
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, Yatoputso, doc_lin και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2025
Ἐνδιαφέρουσα κριτική. Δέν ἔχω πάει μαζί της, ἀλλά ἀναρωτιέμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μήπως τὴν ὑπερτιμᾶς λιγάκι; ΥΓ: "ἐνδιαφέρων ἄνθρωπος", "ἐνδιαφέροντα ἄνθρωπο"
11 Νοεμβρίου, 2025
Ισως . Δεν ξερω γενικά. Τουλάχιστον με κάποιες άλλες γυναίκες στην ηλικία της είδα μια διαφορά. Ναι μεν μου είπε οτι λατρεύει το σεξ οπως είπε και σε άλλους αλλα για δεύτερο γυρο με εμένα δεν ειχε όρεξη και ΕΓΩ το πίεσα λιγάκι. Την ειχα πετάξει πάλι έξω μπροστά της και συνέχισε να μιλάει για τα προσωπικά της . Απλα πιστεύω οτι ξερει τι θέλει . Ισως 99% να μην ξαναπήγαινα μαζί της γιατι στο anal ήλπιζα να μου ζητούσε να την ξεσκίσω οπως μου αρέσει αλλα δεν το ειχε και τόσο πολυ . Έχει και αυτη τους λόγους που το κάνει όλο αυτο και μια ιστορία. Πάντως εγω έμεινα έκπληκτος με τον λόγο που μου είπε ξεκίνησε όλο αυτο . Δεν προωθώ καμία κοπέλα εδώ μέσα απλά λέω αυτα που έζησα. Όπως είπα επίσης ειναι σημαντικό για εμένα οτι το πρόσωπο της εχει μικρές διαφορές που εμένα με χάλασαν σαν ομορφιά αλλα βγάζουν καβλα σε άλλους και σε εμένα για να πω την αλήθεια. Άλλο όμορφη και άλλο καβλα. Δεν χάνεις κατι αν δεν την παρεις και αν την παρεις για μια φορα .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2