Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 4 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Λίνα μας λοιπόν...
Όταν είδα τις φωτογραφίες κάτι μου έκαναν κ ήθελα να δοκιμάσω...βέβαια συναντάω κοπέλες μόνο στην αρχή του τουρ κ με Λίνα δε μπόρεσα να είμαι Θεσσαλονίκη οπότε το είχα παρατήσει το ζήτημα... τελευταία στιγμή όμως άλλαξε το πρόγραμμα μου κ αφού θα ήμουν Θεσσαλονίκη ρώτησα από την προηγούμενη για Λίνα...δε μπορώ να πω ότι ήταν εύκολη η επικοινωνία με το γραφείο αλλά οκ βρήκαμε άκρη....

Το feedback έλεγε καλές υπηρεσίες αλλά δεν ηξεραν αν μπορούσε να ανταποκριθεί σε κάτι πιο hardcore αλλά όπως κ να είχε δεν είχαν κάποιο παράπονο για την κοπέλα....
Αφού στέλνω σήμερα για επιβεβαίωση κ πετυχαίνω Μόνικα η οποία γνωρίζοντας τα γούστα μου ήταν λίγο επιφυλακτική για την Λίνα καθώς ήταν σίγουρη ότι δε θα μπορούσε να ανταποκριθει σε κάτι άλλο εκτός από gfe αλλά λίγο ότι δεν μπορούσα να ψάξω κάτι άλλο λίγο ότι μου είπε ότι είναι πανέμορφη κ με καλές υπηρεσίες γενικά κ λίγο η κριτική του συναγωνιστη μαλλιά είπα ας πάμε και βλέπουμε...
Δυστυχώς στο νέο ξενοδοχείο/κλουβι/κελί απομόνωσης ενώ σε αυτό το δωμάτιο δεν υπήρχε καν τζάμι στο μπάνιο και τα νερά πήγαιναν κυριολεκτικά παντού...
Αν ακούει το γραφείο κάντε κάτι γτ σε λίγο θα χρειάζονται γαλοτσες τα κορίτσια...

Πρώτη εντύπωση από Λίνα...

Μαζεμένη λίγο αλλά ευγενική κ εμφανισιακά περιποιημένη με ένα εσώρουχο που σε συνδυασμό με την προσωπαρα της σε κάνει τουλάχιστον να καυλωνεις στη σκέψη ότι θα κάνεις σεξ με μια πολύ ωραία γυναίκα...

Επικοινωνία γενικά καλά αλλά όχι τόσο καλά για να μπορέσεις να μιλήσεις λίγο παραπάνω...προσπάθησα μόνο κ μόνο για να την κάνω λίγο να αισθανθεί πιο άνετα αλλά δεν....
Βέβαια όταν άρχισε το ματς ξεκλείδωσε μόνη της οπότε όλα καλά....
Σώμα έβαλα 9 και δεν έβαλα 10 πρώτον για να μη μου τα κάνουν Ζέπελιν αυτοί που θα λένε η τάδε είναι 10αρι πως γίνεται να είναι κ αυτή κτλ κτλ και δεύτερον γτ έχει λίιιιιγο παραπάνω λίπος στη κοιλιά....προσωπικά για τα γούστα μου το σώμα της είναι ατόφιο 10...
Στήθος φυσικό ωραίο γεμάτο...
Και κωλος εκεί που πρέπει να είναι αλλά αμαρτία να μη τον δίνει...
Για πρόσωπο είναι όντως σούπερ νομίζω λίγο καλύτερο από κοντά...

Και πάμε στον αγώνα
Αφού κ η Μόνικα μου είπε ότι δεν είναι για τις υπηρεσίες που θέλω πήγα με σκοπό απλά να περάσω ευχαριστα μια ώρα με μια ωραία γυναίκα...ήμουν λίγο βλέποντας και και κάνοντας...
Η αλήθεια είναι ότι δε τη ζορισα καθόλου πήγα με το δικό της τέμπο ίσως κ ένα κλικ πιο δυνατά και δεν την είδα να δυσανασχετεί καθόλου οπότε ίσως με τις κατάλληλες συνθήκες να σηκώνει κ πιο δυνατό τέμπο...
Στοματικό ωραίο προσπαθούσε και για dt αλλά δε το μπορούσε για ώρα...
Επίσης αφού την εγλυψα μουσκεψε αρκετά κ αφέθηκε κ αυτή περισσότερο οπότε κάντε το όσοι θέλετε κ δε θα χάσετε....
Τα φιλιά ήταν μια κατηγορία από μόνα τους...όταν τα ξεκίνησε θυμήθηκα την κριτική του μαλλιά που έλεγε πιπωνε το σαγόνι μου και με το ζόρι κρατήθηκα να μη ξεκινήσω τα γέλια....είναι αλήθεια ότι φιλάει λίγο περίεργα αλλά σίγουρα δε στερείται πάθους...νομίζω ότι όποιος θέλει φιλιά μπορεί να το κάνει για ΟΛΟ το ραντεβού αυτό...
Επίσης μόλις αφέθηκε άρχισε γλύφει παντού λαιμό σώμα αυτιά...

Φυσικά καθαρότατη με ντουζ ενδιάμεσα στο ο θεός να το κάνει μπάνιο....

Εν κατακλείδι η Λίνα είναι σίγουρα από τις ομορφότερες γυναίκες που έχει φέρει το γραφείο και όσοι θέλουν κ αυτές τις υπηρεσίες είναι σίγουρο ότι θα περάσουν καλά...
Όσοι θέλουν υπηρεσίες πιο κοντά σε αυτά που ψάχνω εγώ τουλάχιστον από άποψη υπηρεσιών μην πάτε....
Αυτά τα ολίγα κύριοι...

Υγ σε μια συζήτηση με τα όσα αγγλικά ξέρει μου έδωσε να καταλάβω ότι μλν δε θελει να συνεχίσει για πολύ στον χώρο και προσωπικά μου φάνηκε σαν άνθρωπος που της λείπει η πουτανια και το στομάχι για να κάνει τέτοια δουλειά για χρόνια...
Της εύχομαι να βγάλει άκρη...

Υγ2 αν με αυτή την εμφάνιση είχε τις υπηρεσίες που θέλω με έβλεπα σωγαμπρο στη Μολδαβία...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν