Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 66 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επιλογή τελευταίας στιγμής πριν αρκετό καιρό, απλά δεν έμπαινα στο σαιτ.
Μπαίνω δωμάτιο η Μιλένα με υποδέχεται πολύ θερμά, αμέσως αγκαλιές και φιλιά, μακάρι να ήταν όλες έτσι. Μου λέει τι κάνεις πως τα περνάς, καιρο έχω να σε δω...
Της λέω κάποιο λάθος κάνεις, πρώτη φορά σε βλέπω. Γελούσε, μου λέει αποκλείεται, σε θυμάμαι πολύ καλά! Χαχα, τέλος πάντων ότι πεις λέω από μέσα μου...
Προχωράω για ντουζ, και βγαίνοντας η Μιλένα γυμνή στο κρεβάτι να με περιμένει. Με το που πάω δίπλα της με αρχίζει κατευθείαν με πλακώνει στα γλωσσοφιλα, εγώ τούρμπο, συνεχίζουμε κανένα 5λεπτο έτσι και κατεβαίνει για πίπα. Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν καγκελάριος δεν ήθελα πολύ να εκραγω.
Της λέω τι πίπα τώρα πάμε στο κυρίως μενού...
Ξεκινήσαμε ιεραποστολή και έδωσα πολύ ένταση, η άλλη άρχισε τα αχ βαχ, εδώ να πω ένα αρνητικό, ήταν πολύ ψεύτικα τα βογγητα της σαν να είχε βάλει κασέτα, αλλά λεπτομέρειες.
Συνέχισα εγώ και κάποια στιγμή μου λέει doggy, εντάξει εκεί κατάλαβα ότι θα παραδοθω και πράγματι δεν άντεξα πάνω από 1- 1,5 λεπτό.
Η Μιλένα να μου λέει τι καλός που είσαι, μου αρέσεις πολύ σήμερα και κάτι τέτοια...
Πάμε δεύτερο γύρο, η Μιλένα το ίδιο μοτίβο, λίγο μηχανικές οι κινήσεις της και οι κραυγές της αλλά δεν σταματούσε, κομπρεσέρ και εγώ όσο μπορούσα να αντέξω... Ανεβαίνει από πάνω και εκεί έδωσε ρεσιτάλ. Σαν να είχε πάρει ντοπα, cow girl, reverse cow girl, βαρεσε τελικές το κορίτσι...δεν άντεξα άλλο και ήρθε το δεύτερο τέλος.
Πριν φύγω αγκαλιές φιλιά πολλά και να μου λέει σήμερα ήσουν άλλος άνθρωπος!
Να πω εδώ ότι κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου θυμήθηκα ότι είχα ξαναπάει πριν από χρόνια στην Μιλένα αλλά δεν ήμουν στα καλά μου και ήταν χάλια η συνεύρεση εξαιτίας μου. Για αυτό και το είχα ξεχάσει... Αλλά η καλή η π.....α ποτέ δεν ξεχνα, τελικά ισχύει 100%?
Γενικά το Μιλενάκι δεν σε αφήνει σε ησυχία, αν έχεις αντοχές και καλή ψυχολογία θα περάσεις καλά. Στα αρνητικά το σώμα της αδύνατο και από στήθος μην περιμένετε, δεν θα πας για τα πιασίματα... Αυτά από μένα, καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
houdin
Ενεργό Μέλος
15
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, xan4625, doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2025
Επειδή την έχω στα υποψη, όταν λες στα αρνητικα το αδυνατο σώμα τι εννοείς φιλε; Skinny; "Κρεμασμένο"; Υπάρχει τεράστια απόκλιση από τις φωτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, houdin
02 Νοεμβρίου, 2025
Αδύνατη αλλά δεν θα έλεγα σκινυ. Το στήθος της δεν μου άρεσε, λίγο κρεμαστό και χαλαρό.
Υπάρχουν πολλές με πιασίματα και βυζάρες που κάθονται σαν παγοκολωνες και περιμένουν την ώρα να φύγουν. Εγώ προτιμώ Μιλένα.
review reaction 1 Eltharion
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2