Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 16 10
Call-Girls
57889
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η δασκάλα μπαλέτου της μικρής που κάποτε ήταν πρίμα μπαλαρίνα στην ανατολική Γερμανία αλλά ο κουμουνισμός, η ανάγκη, και ο κακοποιητικός σύντροφος μέλος της STASI, την ανάγκασαν να πιπώσει και να γαμηθεί μέχρι την δύση και την ελευθερία.
Το σενάριο αυτό είναι προϊόν της φαντασίας μου προφανώς αλλά αυτό το vibe μου έβγαλε η γκόμενα αυτή
Ξέρει ότι το μουνί της είναι το εισιτήριο της αλλά δεν υστερεί στα υπόλοιπα.
Απίστευτο μαλλί, ωραίο κορμί αλλά όπως έγραψε και ο φίλος προηγουμένως με αρκετές μελανιές, ίσως λόγο υπερβολικά λευκής και μάλλον ευαίσθητης επιδερμίδας, γυμνασμένη μάλλον από χορό ή γιόγκα, skinny αλλά σωστά, ματάρες και γενικά με καλή διάθεση.
Κάπως σπασαρχίδο χωρίς να είναι ακριβώς. Δύσκολο να το εξηγήσω. Μάλλον το παίζει ξερόλα? ίσως να είναι αυτό αλλά εμείς για να την γαμήσουμε την φωνάζουμε και αυτό το κάνει ευχάριστα.
Καλή πίπα, καλό σεξ!
Αν έδινε κουλούρι θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Γενικά είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που τους αρέσουν αυτής της εμφάνισης η γυναίκες.
Το σενάριο αυτό είναι προϊόν της φαντασίας μου προφανώς αλλά αυτό το vibe μου έβγαλε η γκόμενα αυτή
Ξέρει ότι το μουνί της είναι το εισιτήριο της αλλά δεν υστερεί στα υπόλοιπα.
Απίστευτο μαλλί, ωραίο κορμί αλλά όπως έγραψε και ο φίλος προηγουμένως με αρκετές μελανιές, ίσως λόγο υπερβολικά λευκής και μάλλον ευαίσθητης επιδερμίδας, γυμνασμένη μάλλον από χορό ή γιόγκα, skinny αλλά σωστά, ματάρες και γενικά με καλή διάθεση.
Κάπως σπασαρχίδο χωρίς να είναι ακριβώς. Δύσκολο να το εξηγήσω. Μάλλον το παίζει ξερόλα? ίσως να είναι αυτό αλλά εμείς για να την γαμήσουμε την φωνάζουμε και αυτό το κάνει ευχάριστα.
Καλή πίπα, καλό σεξ!
Αν έδινε κουλούρι θα ήταν ακόμα καλύτερα.
Γενικά είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που τους αρέσουν αυτής της εμφάνισης η γυναίκες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως