Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.2 2 10
Call-Girls
10134
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Έχουν περάσει μέρες αλλά είμαι ακόμα εκεί, μέσα στην καύλα της, την δική μου, ανέλπιστα χαμένος μέσα στην μαγεία που εκείνη δημιουργησε για εμένα.
Νοιώθω κατακτητής, άρχοντας, έχω λάβει ότι επιθυμούσα και περισσότερα.
Θα μπορούσα να κάτσω πολύ ώρα και να σας ζαλίζω τα παπάρια με τα ποιητικά μπλα μπλα αλλά επειδή ξέρω τι καβλοπαπάρες είμαστε όλοι εδώ μέσα θα μπω στο θέμα.
Δεν θέλω να την μοιραστώ, θέλω να την έχω σε ένα χαρέμι με κήπους, συντριβάνια και χίλιες και μια νύχτες φάση αλλά δεν γίνετε.
Είναι working girl που λένε και στο χωριό μου οπότε δεν χωράνει αυταπάτες.
Ακολουθεί περιγραφή λοιπόν.
Συναίσθημα: Ακραία ερωτική, δοτική και με πάθος να σε κερδίσει.
Τεχνική: BJ Deep του ελέους και άγιος ο Θεός, πνιξίματα, φτυσίματα, σπατουλαρίσματα, τριψήματα..μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
Εμφάνιση: Ότι βλέπετε στις φωτό και καλύτερη. Eπιδερμίδα αλαβάστρινη και βελούδινη, μέση δαχτυλίδι, κόλος γυμνασμένος και απόλυτα καυλωτικός, βυζι πλαστικό πέτρα αλλά με ρώγες που γίνονται κάγκελο, μαλλί απλά υπέροχο, πρόσωπο εμφανώς επεξεργασμένο αλλά εντελώς αρμονικό με μια αρχοντική βαθιά ομορφιά. Βλέμα που ανασταίνει καβλιά και ψυχές. Η γυναικάρα μας μύριζε καθαριότητα και λουλούδια μαζί, φρεσκάδα λέμε.
Διάθεση: Χιλίων καρατίων με βαθιά γλωσσόφιλα, χαρά, θετικότητα και μια εγγύς ενσυναίσθηση για το τι θέλεις, και μετά, στο δίνει και συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που τόσο καιρό σου λείπει και απεγνωσμένα έψαχνες!
Μαλάκες συνάδελφοί αδέρφια μου πουλιά, σίγουρα η χημεία παίζει ρόλο και εγώ την γκόμενα αυτήν την καψουρεύομαι άνετα για συνεχή και ατελείωτα γαμήσια. Την πάω σε σαλέ στις άλπεις, την πάω για σερφ στην Σρι Λάνκα, την βγάζω στα καλύτερα μαγαζιά - πληρώνω όσο όσο για μια μελανία!
Θα πω ότι η φάση ήταν τόσο γαμάτη γιατί και εκείνη γούσταρε και στ'αρχίδια μου αν δεν ήτανε έτσι και ήταν απλά γαμάτη ηθοποιός και επαγγελματίας. Η ιέρια αυτή με κοίταζε να λοιώνω στην κάβλα και χαιρόταν σαν μικρό κορίτσι που λατρεύει την πούτσα σαν θεότητα.
Στ'αρχίδια μου τα ζαρωμένα το τι νομίζετε και εσείς αν έχετε άποψη επι του θέματος.
Ένα σας λέω μόνο, όπου την πετυχαίνω θα την παίρνω με κλειστά τα μάτια!
Νοιώθω κατακτητής, άρχοντας, έχω λάβει ότι επιθυμούσα και περισσότερα.
Θα μπορούσα να κάτσω πολύ ώρα και να σας ζαλίζω τα παπάρια με τα ποιητικά μπλα μπλα αλλά επειδή ξέρω τι καβλοπαπάρες είμαστε όλοι εδώ μέσα θα μπω στο θέμα.
Δεν θέλω να την μοιραστώ, θέλω να την έχω σε ένα χαρέμι με κήπους, συντριβάνια και χίλιες και μια νύχτες φάση αλλά δεν γίνετε.
Είναι working girl που λένε και στο χωριό μου οπότε δεν χωράνει αυταπάτες.
Ακολουθεί περιγραφή λοιπόν.
Συναίσθημα: Ακραία ερωτική, δοτική και με πάθος να σε κερδίσει.
Τεχνική: BJ Deep του ελέους και άγιος ο Θεός, πνιξίματα, φτυσίματα, σπατουλαρίσματα, τριψήματα..μιλάμε για απίστευτα πράγματα.
Εμφάνιση: Ότι βλέπετε στις φωτό και καλύτερη. Eπιδερμίδα αλαβάστρινη και βελούδινη, μέση δαχτυλίδι, κόλος γυμνασμένος και απόλυτα καυλωτικός, βυζι πλαστικό πέτρα αλλά με ρώγες που γίνονται κάγκελο, μαλλί απλά υπέροχο, πρόσωπο εμφανώς επεξεργασμένο αλλά εντελώς αρμονικό με μια αρχοντική βαθιά ομορφιά. Βλέμα που ανασταίνει καβλιά και ψυχές. Η γυναικάρα μας μύριζε καθαριότητα και λουλούδια μαζί, φρεσκάδα λέμε.
Διάθεση: Χιλίων καρατίων με βαθιά γλωσσόφιλα, χαρά, θετικότητα και μια εγγύς ενσυναίσθηση για το τι θέλεις, και μετά, στο δίνει και συνειδητοποιείς τι είναι αυτό που τόσο καιρό σου λείπει και απεγνωσμένα έψαχνες!
Μαλάκες συνάδελφοί αδέρφια μου πουλιά, σίγουρα η χημεία παίζει ρόλο και εγώ την γκόμενα αυτήν την καψουρεύομαι άνετα για συνεχή και ατελείωτα γαμήσια. Την πάω σε σαλέ στις άλπεις, την πάω για σερφ στην Σρι Λάνκα, την βγάζω στα καλύτερα μαγαζιά - πληρώνω όσο όσο για μια μελανία!
Θα πω ότι η φάση ήταν τόσο γαμάτη γιατί και εκείνη γούσταρε και στ'αρχίδια μου αν δεν ήτανε έτσι και ήταν απλά γαμάτη ηθοποιός και επαγγελματίας. Η ιέρια αυτή με κοίταζε να λοιώνω στην κάβλα και χαιρόταν σαν μικρό κορίτσι που λατρεύει την πούτσα σαν θεότητα.
Στ'αρχίδια μου τα ζαρωμένα το τι νομίζετε και εσείς αν έχετε άποψη επι του θέματος.
Ένα σας λέω μόνο, όπου την πετυχαίνω θα την παίρνω με κλειστά τα μάτια!
Πληροφορίες Συνάντησης
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2025
Μα τέτοια εκπληκτική μεταμόρφωση μέσα σε 3 μήνες;;; Μπράβο της...!
houdin
02 Νοεμβρίου, 2025
@houdin είχα διβάσει την κριτική του Natura και δεν είχα υψηλές προσδοκίες αλλά αυτό που έζησα εγώ με την κοπέλα είναι αυτό που μοιράστηκα. Πολύ συχνά εδώ μέσα γράφουμε για την συγκοιρία μιας συνάντησης, για το πως είναι εκείνη την στιγμή η ψυχολογία και της κοπέλας αλλά και η δική μας. Επίσης αναφερόμαστε πολύ συχνά στο θέμα της χημείας μεταξύ 2 ανθρώπων και σε αυτό εγώ στέκομαι ιδιαίτερα. Τα συμπεράσματα είναι του καθενός λοιπόν και καμμία κριτική δεν είναι αντικειμενική, είναι όλες μακράν υποκειμενικές.
F
f*ckallbitchaz
22 Δεκεμβρίου, 2025
Οπως τα λες ειναι. Απ οταν εφυγε η Παολα εχουμε να δουμε σοβαρη πουτανα στην Αθηνα. Χαμηλο ποσοστο λιπους και τουμπανο. Μονο η μουρη θα μπορουσε καλυτερα. Μαστερ στο τσιμπουκι/deepthroat.
K
Kritis4
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3