Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 26 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
7αρια γιατι δεν αφηνει το συστημα για παραπανω.
Το γραφειο ολα καλα
Εψαχνα υποτακτικη οπως παντα και καποιες κριτικες απο εδω και το οτι γραφει ξεκαθαρα στια εξτρα της οτι παιζει το ρολο υποτακτικης σκλαβας με εκαναν να την επιλεξω.
Μπαινει μεσα με φουλ καβλωτικο βλεμα και ωραιο ντυσιμο και παει να ξεκινηει με γλωσοφιλο οπου την εκοψα γιατι δεν γουσταρω εγω . Μπανακι και εμφανιζεται το σωμα της νεανικο ουτε σφιχτο ουτε χαλαρο με βυζαρες και κωλαρα . Χρειαζεται βεβαια λιγο γυμναστικη και νομιζω το παρακανε με το φουσκωμα στα βυζια αλλα οκ λεπτομερειες .
Στα του αγωνα δεχτηκε τα παντα με μπολικο spanking , χαστουκια και χρηση των παιχνιδιων για BDSM που ειχε μαζι της .
Επισης της εβαλα τη ταπα στο κωλο σε ολη σχεδον τη διαρεια και την ειχα σε συνεχες deep throat χωρις μα και μου . Δυο γαμησια στα 4 για να κανω το κωλο της κατακοκκινο με 1ο τελειωμα μεσα της και 2ο στις βυζαρες της .Η αισθηση του μουνιου της ειναι φοβερη δε χρισιμοποιει λιπαντικο και η θεα της κατακοκινης κωλαραε της με τη ταπα καρφωμενη ειναι ακομα στο μυαλο μου . Πεντακαθαρη εκανε μπανιο 3 φορες ,ίλιγομηλιτη οπως καταλαβε οτι την γουσταρω .
Η Αναστασία με μια λεξη ειναι θυσαυροα για ολους εμας που ψαχνουμαι υποτακρικες κοπελες . Παιζει τελεια το ρολοτης αλλα .Ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορει να παιξει και το ρολο της συμφοιτητριας σου που θες να ξεσκισεις σε πιο GFE φαση . Επειδη ηταν πολυ καλη στο ρολο της και τη ζορισα αρκερα αφησα λιγο παραπανω .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 31, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
240€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 C.G.A, gnnakos, THV και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Νοεμβρίου, 2025
Οπότε στο υποτακτικό μόνο ξύλο έφαγε; Για κάτουρο της είπες;
review reaction 3 hornyasfuck
02 Νοεμβρίου, 2025
είναι όντως ελληνίδα?
review reaction 1 hornyasfuck
02 Νοεμβρίου, 2025
@dm.1000 οχι φιλε τα σιχαινομαι αυτα .Γενικα ειμαι σιχασιαρης για αυτο και δεν παιζουν φιλια ,ακαποτη και πρωκτικο .Αν και η συγκεκριμενη με εβαλε σε πειρασμο για πρωκτικο ετσι οπως της εβαζα τη ταπα αλλα τα ειχα σκασει ηδη για τα υπολοιπα οποτε δεν περισευαν φραγκα .
review reaction 4 review reaction 1 anonX|, hornyasfuck
02 Νοεμβρίου, 2025
@piston43 Δεν ρώτησα καν γιατί δε με ενοιαζέ .Μιλάει πάντως κανονικά Ελληνικά
02 Νοεμβρίου, 2025
@London(2)
Την τάπα την βάζει με το έξτρα του αυταρχικού δηλαδή?
02 Νοεμβρίου, 2025
@Anox Μπα δε νομίζω .Φαινεται ότι τη γουστάρει
review reaction 1 review reaction 4 hornyasfuck, anonX|
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6