Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 29 10
Call-Girls 129978
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Συνάντηση με την Paris την παρασκευη νωρίς το βραδυ. Η συνεννόηση έγινε από την προηγούμενη μερα, γρήγορα και άμεσα. Φτάνω λοιπόν και αντικρίζω μια βραζιλιανα πληθωρική γυναίκα, με τελεια πιασιματα, πολυ ωραίο πρόσωπο και με απίστευτη κωλαρα!!! Φιλιά, συστάσεις και μπαίνω γρήγορα για ντουζάκι. Βγαίνω λοιπόν και με περιμένει με την στρινγκαρα, αρχίζουμε τα προκαταρκτικα όπου έπεσα με τα μούτρα στις βυζαρες και το πολυ όμορφο μουνακι που έχει. Μετα από αρκετή ώρα, μου έκανε και μια καλη πιπα και περάσαμε σε διάφορες στασεις, στα τέσσερα, αυτή από πάνω μπρος και ανάποδα, ιεραποστολικο, ξανά στα 4 όπου μετα από κάνα 40λεπτο περίπου ήρθε και το τέλος!! Γενικα η κοπέλα ηταν απίστευτα ευδιαθετη,φουλ συμμετοχή, δείχνει να το απολαμβάνει ή τουλάχιστον το προσποιειται άριστα. Μετα ακολούθησε ντουζάκι και αρκετή κουβέντα όπου μιλάει καλα τα αγγλικά και γενικά πρόκειται για πολυ ευχαριστο και ευγενικο άτομο!! Εγω προσωπικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και αν ξαναβρεθώ αθηνα και την πετύχω θα την ξανασυναντησω σίγουρα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, doc_lin, mancunian1986 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2025
Εντάξει αυτό με τους ροφούς έχει παραπάει, και οι αγαπούληδες το επικροτούν

Το 9 στο πρόσωπο δεν είναι αντικειμενικό

Π
review reaction 1 hornyasfuck
07 Νοεμβρίου, 2025
Φίλε εγώ θέλω το πρόσωπο να είναι σκυλέ και καβλόφατσα. Δεν θέλω μοντελοκαταστάσεις άρα προφανώς και το 9 είναι υποκειμενικό. Εμένα με άναψε φουλ με τις εκφράσεις του προσώπου της άρα γιατί να βάλω χαμηλότερη βαθμολογία;;
P
pussylover4
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2