Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Call-Girls 13631
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Οπως και το χαμόγελο της , ενιγματικο μυστήριο , και μεταβαλλόμενο με κάθε σου βήμα .

Έτσι και το ραντεβού μου με την liz , φαινομενικά ένα μέτριο προς κακό ραντεβού , μετατράπηκε σε κάτι όμορφο γλυκό , αισθησιακό ανά στιγμές και ερωτικο ραντεβού , που στο τέλος του με άφησε με μια γλυκιά πικρία σαν αυτή που ένιωσα καθώς πέφταν οι τίτλοι τέλους στη Καζαμπλάνκα …

Περίεργα πλάσματα οι λατινες , κράματα γενετικά , πολιτισμικά ,
Περήφανος λαός και πολυποίκιλος .

Άλλοτε νομίζεις ότι η Βραζιλία βρίσκεται λίγο δίπλα από την σικελια , και άλλοτε νομίζεις ότι γειτονεύει με κάποιον άγνωστο πλανήτη στην Ανδρομέδα …

Liz ..
Λίγο μεσόγειος , λίγο ανατολή , μπόλικη λατινική Αμερική ,μια κωλαρα πλαστική , 2 ωραία στητά βυζια , μια φλατ γραμμωμένη κοιλιά και 2 γυμνασμένα πόδια να κρατούν αυτήν την κωλαρα σαν ένας ψεθτικος καυλωτικος ατλας .

Ύψος άνετα 1,70 , περιποιημένη , καθαρή , δυστυχώς χωρίς τα σεξυ εσώρουχα που ζήτησα , αλλά με μια ερωτική , σαγηνευτική διάθεση που κάλυπτε μόνο ότι έπρεπε για να μου δώσει ένα όμορφο βράδυ .

Leonardo sfumato ,
Liz καυλατο ..

Έτσι με λίγο ερωτισμό μπορείς να σβήσεις τα κακώς κείμενα , και τις περίεργες λεπτομέρειες …

Αυτό το παιχνιδάκι το ψεύτικο που θυμίζει λίγο φλερτ και μας καυλωνει …

Την συμπεριφορά που δεν μπορείς να λάβεις εύκολα
Στον αγοραίο έρωτα παρά μόνο ελάχιστων περιπτώσεων , εδώ το βλέπεις και με μεγαλύτερη συχνότητα απ ότι στον έρωτα του 10,20 50αρικου ..

Αυτό πήρα , λίγο αγάπη λίγη στοργή , προδερμ και την φρουτοκρεμα μου .

Και τζελ είχε η φάση , και κ μερικούς ευγενικούς κοφτές , αλλά ήταν φάση που όλα αυτά τα έκανε μια γυναίκα , με την μυστικιστική και σαγηνευτική έννοια που με καθηλώνει …

Δεν ήταν επαγγελματίας , ήταν κάτι παραπάνω ή λιγότερο , ανάλογα όπως το βλέπει ο καθένας , αλλά είναι αυτό που αναζητώ πλέον , μια παρτενέρ για ένα τανγκό ερωτικο , όχι τέλειο , αλλά ούτε και ψεύτικο …

Ξέφευγε μερικές φορές στο βήμα της και πήγαινε να πατήσει πάνω σε γνώριμες φιγούρες που μπορεί να μας εντυπωσίαζαν 15 χρόνια πριν , αλλά πλέον μας κουράζουν …

Και όταν επανερχόταν σε αυτό το ερωτικο χαμηλοστροφο , και σαγηνευτικό λίκνισμα , το μάτι μου πρέπει να γυάλιζε , να έβγαζε φλόγες …

Ιδιαίτερη ομορφιά στην αρχή δεν εντυπωσιάστηκα , στο τέλος μου έβγαζε μια απίστευτη καυλα το πρόσωπο της .

Σίγουρα ειχαμε χημεία , τουλάχιστον εγώ σίγουρα καθώς οι ορμόνες μου δεν ήταν καλά ….

Πέρασα καλά , την συνιστώ ανεπιφύλακτα , άμα δεν θες pse και είσαι πάνω από 35 .

Και στου μη καπνιστές που δεν δουλεύουν την οδοντόβουρτσα συχνά , αν και καπνίζει δεν μπορεί όσους έχουν κίτρινα δόντια …

Θα την ξαναδώ .

Υγ το έχω πει και το ξαναλέω , οι καλοί καπετάνιοι στις φουρτούνες φαίνονται , καλές οι συγγνώμες , αλλά πιο καλές οι πράξεις .
Το γραφείο έχει εδραιωθεί σαν ένα από τα κορυφαία στον χώρο , αλλά ο ανταγωνισμός έρχεται φουριόζος …

Δεν έχω κάποιο παράπονο , ίσα ίσα ευχαριστώ που μου βρίσκετε λύση στα προβλήματα μου αλλά πριν από ένα χρόνο πιστεύω ότι η εξυπηρέτηση τουλάχιστον ήταν ένα κλικ πιο πάνω , χωρίς βέβαια να υποτιμώ και την σημερινή που βρίσκεται σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο .

Σας ευχαριστώ για όλα .

Αφιερωμένο στον δάσκαλο μου το horny αν βρείτε κάποιο λάθος , συντακτικό ορθογραφικό ή οτιδήποτε άλλο προωθείστε τα στον δάσκαλο με προσωπικό μυνημα .

Υγ2 έξω από τον πριαμο βγήκε κατά τις 20:00 ένας τσολιάς με κόκκινο κοντό μαλλί , πράσινο μάτι και φάτσα Σλάβο πιτσιρίκα .
η γκομενα πρέπει να ήταν 2 μέτρα χαλαρά με τα τακούνια και με κοντό φόρεμα αν κάποιος γνωρίζει κάτι σας βγάζω και επίσημα αμπελαλε .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 24, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tsontopoulos
Γλομπεο-Μύστης
89
Πόντοι:
26.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, EvilPlasma, mancunian1986 και 27 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Οκτωβρίου, 2025
- προς όποιον διάβασε την κριτική: καταλάβατε αν μπήκε στην κορασίδα ο συναγωνιστής;
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, srek7, tsontopoulos και 1 ακόμα μέλος
25 Οκτωβρίου, 2025
Δε γαμάει.
Μόνο κοιτάει και τρώει μπιφτέκια ... εξ ου και ο τίτλος της κριτικής ... Χεχε!
review reaction 3 hornyasfuck, jimbo24, srek7 και 1 ακόμα μέλος
25 Οκτωβρίου, 2025
@jimbo24
Αδελφέ όχι , ακόμα δεν μπήκα αλλά πιστεύω 3-4 ραντεβού θα την βρέξω …
review reaction 3 hornyasfuck
28 Οκτωβρίου, 2025
Ἀφοῦ πᾶς γυρεύοντας: "αίνιγματικό", "ψεύτικος", "ὅ,τι ἔπρεπε", "προωθῆστε"
review reaction 3 tsontopoulos
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4