Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 3 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση στην Κρήτη που βρίσκομαι για δουλειές. Ήθελα να την συναντησω κάμποσο καιρό αλλα στα τουρ αυτή...στην γύρα εγώ πάντα ήμασταν στις ίδιες πόλεις με διαφορά ημερών.

Συνάντηση σε ενα airbnb που έμενε κάτω απ'τα τείχη μετά την Χανιώπορτα...καλο καθαρό και σε βολική τοποθεσία.
Πολύ δυνατή στην εμφάνιση όσον αφορά το πρόσωπο. Το σώμα τίμιο αλλα αρκετά κοντούλα και με χαμηλο κέντρο βάρους όρθια ειναι λίγο γιουβαρλάκι αλλα αδιάφορo για μας καθώς δεν την πληρωνουμε για να είναι όρθια.

Στο σεξ εχει καλα στησίματα...παιζει τον ρόλο που αρμόζει στο επάγγελμα...δυνατο πορνοσταρικο γαμησι με συνεχές βλέμμα καρφωμένο και βρωμόλογα-φτυσίματα-χαστουκια να συμπληρώνουν το σκηνικό. Θέλει καλη διαχειριση στον χρόνο καθως μπορει να σας τον φάει με το μπλα μπλα χωρίς να το καταλάβετε. Οι έμπειροι ξέρουν τι εννοώ. Πρωτάρηδες και αγαπούληδες μπορει να την πατήσουν άσχημα με την συγκεκριμένη.

Γενικά μια πολύ τίμια συνάντηση αλλά οχι για 200 ευρώ. Στα 150 θα ήταν πιο ορθό αλλα καταλαβαίνω πως το γεγονός ότι έχει παιξει σε μερικές ψευτοτσόντες και ότι είναι ελληνίδα προσθέτει μια υπεραξία.

Το όχι στο αν θα ξανασυντούσα αφορά περισσότερο ότι την θεωρώ περίπτωση της μιας φοράς για το παλμαρέ και μόνο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Ηράκλειο
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Gheorghe Hagi
Ανώτερος
21
Πόντοι:
8.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE, doc_lin και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Οκτωβρίου, 2025
από τα σόσιάλ της μπορεί κανείς να καταλάβει το πως είναι και τι θα πάρει (αν πάρει) χωρίς τα εφέ.
προσωπικά ούτε για το παλμαρέ.
αν ήταν σε κάνα στούντιο όμως θα το σκεφτόμουν, όπως έχω κάνει και για τις υπόλοιπες του ιδίου στυλ (πορνοσταρ-σπαρ).
review reaction 1 tsontopoulos
25 Οκτωβρίου, 2025
Που την βρίσκουμε;
25 Οκτωβρίου, 2025
καλημεραα,
μια διευκρινιση αν μπορεις. γραφεις 200 στην ωρα αλλα η καρτελα της λεει 300 η ωρα. τι ισχυει?
25 Οκτωβρίου, 2025
Την αλλαζει την καρτέλα της οταν ειναι Αθήνα φίλε μου. Στα τουρ επαρχία ζητάει 200. Ειναι νομίζω η μοναδικη που το κάνει. Συνήθως οι περισσοτερες όταν πάνε επαρχία βαράνε παραπάνω.
Βοηθάει στην αποκέντρωση το κορίτσι!!
25 Οκτωβρίου, 2025
300 το ελάχιστο παίρνει στην Αθήνα.
review reaction 1 tsontopoulos
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5